حضور پرشور هیئات عزاداری در آستان مقدس اشرفیه+فیلم

همزمان با شب هفتم ماه محرم، آئین باشکوه عزاداری سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین(ع) با حضور پرشور و گسترده از شهرها و روستاهای استان گیلان و استان‌های همجوار در صحن مطهر حضرت سلطان سید جلال‌الدین اشرف برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری فارس از آستانه‌اشرفیه، همزمان با شب هفتم ماه محرم، آئین باشکوه عزاداری سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین(ع) با حضور پرشور و گسترده از شهرها و روستاهای استان گیلان در صحن مطهر حضرت سلطان سید جلال‌الدین اشرف برگزار شد.در این مراسم معنوی که با استقبال گسترده عاشقان اهل بیت(ع) همراه بود، دسته‌های عزاداری با نوای سینه‌زنی و زنجیرزنی از نقاط مختلف به‌صورت منظم وارد صحن حرم مطهر شدند و در فضایی آکنده از شور حسینی، به عزاداری پرداختند.عزاداران حسینی با برپایی پرچم‌ها و بیرق‌های عزا، بار دیگر جلوه‌ای باشکوه از محبت و ولایتمداری مردم ولایتمدار گیلان نسبت به خاندان عصمت و طهارت را به نمایش گذاشتند.حضور جوانان، نوجوانان و خانواده‌ها در این آئین معنوی، حال‌وهوایی خاص به مراسم بخشیده بود و جلوه‌ای از همدلی و انسجام مذهبی مردم استان را به تصویر کشید.
۳ MB
طبق گفته مسئولان آستان مقدس از آغاز ماه محرم تا کنون بیش از ۲۰۰ هیئت وارد صحن و سرای آستان مقدس حضرت سلطان سیدجلال‌الدین اشرف علیه‌السلام شده است. #محرم #امام_حسین#عزاداری
00:11 - 21 تیر 1404

2 بازنشر1 واکنش
33٫5 هزار بازدید