روانبخش: تا چه زمانی قرار است زنگنه با وجود بستن قرارداد ننگین کرسنت باز هم آزادانه در کشور بچرخد؟

روانبخش با اشاره به لاینفک بودن جزائر سه‌گانه از ایران گفت: اتحادیه اروپا و شورای همکاری خلیج‌فارس از سرنوشت صدام درس عبرت بگیرند.
قاسم روانبخش، نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی با هشدار به برخی اظهارات در مورد جزائر سه‌گانه ایران گفت: به کشورهای حاشیه خلیج فارس هشدار می‌دهم که از نوکری آمریکا دست بردارند. چیزی عایدشان نخواهد شد. وی افزود: متاسفانه سخنگوی دولت اعلام کرده با ویتکاف قرار ملاقات گذاشته و وی بر سر قرار نیامده است. چرا ملت ایران را تحقیر می‌کنید؟
نماینده مردم قم با اشاره به عواقب پایه‌گذاری سنت‌های بد گفت: آقایان رئیس جمهور و رئیس مجلس و دیگر کسانی که جلوی اجرای حکم حجاب را گرفته اند و کسانی که در مجمع تشخیص برای بی‌حجابی فلسفه می‌بافند بدانند در این گناه همگی شریک هستند.وی در مورد ماجرای کرسنت نیز افزود: تا چه زمانی قرار است زنگنه با وجود بستن قرارداد ننگین کرسنت باز هم آزادانه در کشور بگردد.
وی در ادامه با اشاره به افزایش قیمت ارز در کشور افزود: چرا بازار ارز کنترل نمی‌شود؟ چرا جلوی افزایش قیمت‌ها را نمی‌گیرید؟ قیمت نان نیز رها شده و هر کسی با هر قیمتی می‌خواهد نان را عرضه می‌کند!
13:06 - 19 مهر 1404
سیاست
سیاست خارجی
مجلس

1 واکنش
3177 بازدید