دیدار پرتنش زلنسکی و ترامپ

از تأخیر در ملاقات تا رفتارهای غیرمنتظرهدیدار «ولادیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین با «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا با حواشی غیرمنتظره، تأخیر در آغاز و لحظاتی از تحقیر دیپلماتیک همراه بود. ناظران این دیدار را بازتابی از دیپلماسی غیرقابل پیش‌بینی ترامپ و تلاش زلنسکی برای حفظ حمایت بین‌المللی از اوکراین می‌دانند.
تأخیر در آغاز دیداراین ملاقات که در کاخ سفید برگزار شد، با ۲۰ دقیقه تأخیر آغاز گردید. طبق گزارش‌ها، دلیل این تأخیر گفت‌وگوی دونالد ترامپ با خواننده ایتالیایی مشهور آندریا بوچلی عنوان شده است. این تأخیر در محافل دیپلماتیک به‌عنوان نشانه‌ای از بی‌نظمی و نوعی بی‌احترامی غیرمستقیم تعبیر شد.اظهارنظر درباره پوشش زلنسکیدر ابتدای نشست، ترامپ با اشاره به لباس زلنسکی گفت: «کت شما فوق‌العاده و بسیار شیک است.»این جمله از سوی برخی ناظران سیاسی به عنوان طعنه‌ای طنزآمیز و نوعی تحقیر ظریف نسبت به رئیس‌جمهور اوکراین تعبیر شد؛ موضوعی که فضای نشست را از همان آغاز متشنج کرد.
چیدمان غیرمعمول خبرنگارانکاخ سفید در اقدامی غیرمنتظره، گروهی بزرگ از خبرنگاران و عکاسان را پشت سر زلنسکی قرار داد تا در جریان پاسخ‌گویی او حضور داشته باشند. این چینش غیرمعمول باعث شد تا رئیس‌جمهور اوکراین در موقعیتی ناآرام و تحت فشار رسانه‌ای قرار گیرد.پایان ناگهانی نشستدیدار دو رهبر به شکل ناگهانی خاتمه یافت. ترامپ در پایان گفت:«فکر می‌کنم تمام است، ببینیم هفته آینده چه می‌شود»؛ جمله‌ای که اشاره‌ای مستقیم به دیدار آینده او با ولادیمیر پوتین داشت و پیام ضمنی از اولویت روابط واشنگتن و مسکو نسبت به کی‌یف را در خود داشت.
تفاوت در سطح استقبالتحلیلگران با اشاره به استقبال متفاوت از زلنسکی در مقایسه با مراسم پرزرق‌وبرق پوتین در آلاسکا در تابستان گذشته، این برخورد را نشانه‌ای از تغییر فضای سیاسی و کاهش حمایت سنتی از اوکراین در عرصه بین‌الملل می‌دانند.#آمریکا#اوکراین#ترامپ📡 برگزیده سید حامد نعمت‌اللهی از رسانه‌های بین‌الملل را پیگیری کنید
08:25 - 28 مهر 1404
بین‌الملل
آمریکا و اروپا

1 بازنشر2 واکنش
32٫3k بازدید