17 فروردین 1403
پیشنهادها

زبان فارسی به عنوان یکی از زبان‌های رسمی سازمان ملل متحد ثبت شود

با توجه به غنای زبان فارسی، پیشنهاد می‌شود مسئولین مربوطه پیگیر باشند تا زبان فارسی را در کنار زبان‌های انگلیسی، فرانسوی، چینی، روسی، اسپانیولی و عربی که زبان‌های رسمی سازمان ملل متحد هستند به عنوان یکی دیگر از زبان‌های رسمی سازمان ملل متحد به ثبت برسانند و ان‌شاءالله شاهد باشیم که در آینده زبان فارسی هم جز زبان‌های رسمی سازمان ملل متحد در آید.

هیات دولت، زبان فارسی، سازمان ملل

سلامخود من هم سابقا همچین پویشی داشتم که با وجود ۵۰۰ رای خاتمه یافتhttps://farsnews.ir/rezankf/1707478931758563649از این پویش ما هم حمایت کنید
ک
کاشونی

@rezankf  •  20 بهمن 1402

خواستار حذف مدارس تیزهوشان هستیم

پویش فارس من
مطالبه

خواستار حذف مدارس تیزهوشان هستیم

وجود این گونه مدارس که معمولا دانش آموزان با آزمون در آن قبول می‌شوند علاوه بر ایجاد اختلاف طبقاتی و احساس خود برتر بینی دانش‌آموزان تیزهوش باعث می‌شود، تنها عده‌ای خاص به دانشگاه‌های برتر بروند و مردم عادی، روستایی‌ و عشایر به دانشگاهای برتر راه پیدا نکنند. همچنین وجود این مدارس مافیا هم ایجاد کرده است برخی آموزشگاه‌ها در تلاش هستند تا با چاپ کتاب‌های تست‌زنی و گرفتن آزمون‌های متعدد از دانش‌آموزان علاوه بر وارد کردن فشار به دانش آموزان، تنها عده‌ای که پولدار هستند و به این آموزشگاه‌ها پول داده‌اند بتوانند فرزندشان را به مدارس برتر همچون تیزهوشان و نمونه دولتی بفرستند و این برای مردم عادی قابل قبول و خوشایند نیست. بماند که دانش‌آموزانی هم که در این مدارس درس می‌خوانند نیز احساس موفقیت چندانی هم نمی‌کنند. درخواست والدین دانش‌آموزان و دانش‌آموزان از مسئولان مربوطه این است که مدارس سمپاد را از نظام آموزشی حذف کنید.

وزارت آموزش و پرورش، مجلس شورای اسلامی، شورای عالی انقلاب فرهنگی

1000
پیگیری از مسئول مربوطه
10٬000
پیگیری از عالی ترین مسئول
18:38 - 17 فروردین 1403

2 واکنش
676 بازدید