حفظ انسجام داخلی پاسخ قاطع به توطئه‌های دشمن است

امام جمعه میامی گفت: دشمن با جنگ شناختی به‌دنبال ایجاد شکاف میان مردم و مسئولان است، اما نقد منصفانه، مطالبه‌گری مسئولانه و پرهیز از توهین به مسئولان، زمینه‌ساز تقویت وحدت ملی و خنثی‌سازی نقشه‌های دشمن خواهد بود.
به گزارش خبرنگار فارس از میامی، حجت‌الاسلام محمد عزیزی، امام جمعه میامی ظهر امروز در خطبه‌های عبادی سیاسی نماز جمعه این هفته که مسجد جامع میامی برگزارشد، با اشاره به تحولات منطقه و تهدیدات دشمن، اظهار کرد: دشمن تلاش می‌کند با فشار بر مناطق راهبردی کشور، به‌ویژه جنوب ایران، در روند اداره امور کشور و پشتیبانی از جبهه مقاومت اخلال ایجاد کند، اما نیروهای مسلح جمهوری اسلامی اجازه تحقق هیچ‌یک از این اهداف را نخواهند داد.وی با بیان اینکه مدیریت تنگه هرمز همچنان در اختیار جمهوری اسلامی ایران است، افزود: دشمن در پی برهم زدن معادلات منطقه‌ای و ایجاد اختلال در مسیرهای راهبردی کشور بوده، اما این اهداف با اقتدار نیروهای مسلح ناکام مانده است.امام جمعه میامی با اشاره به جنایت‌های صورت‌گرفته علیه مردم و فرماندهان کشور، تصریح کرد: خونخواهی شهدا از منظر حقوقی، شرعی و انسانی مطالبه‌ای مشروع است و دشمنان باید بدانند ملت ایران از حقوق خود عقب‌نشینی نخواهد کرد.عزیزی همچنین از علما و نخبگان جهان اسلام خواست در برابر جنایت‌ها و تجاوزها موضع‌گیری صریح داشته باشند و تأکید کرد: مجلس شورای اسلامی و مسئولان باید از فرصت پیش‌آمده برای تقویت توان دفاعی، پدافندی و ذخایر راهبردی کشور بهره بگیرند.وی مهم‌ترین نیاز امروز کشور را حفظ وحدت ملی دانست و گفت: دشمن به‌دنبال ایجاد فاصله میان مردم و مسئولان است و تا زمانی که در شهرستان میامی مسئولیت دارم، اجازه نخواهم داد این وحدت خدشه‌دار شود.
امام جمعه میامی با تأکید بر اینکه توهین به مسئولان برخلاف شرع، قانون و مصالح کشور است، خاطرنشان کرد: نقد عملکرد مسئولان حق مردم است، اما این نقد باید منصفانه، مستند و همراه با مطالبه‌گری باشد و هرگونه توهین و هتک حرمت، خواسته دشمن در جنگ شناختی را محقق می‌کند. عزیزی با اشاره به تأکیدات رهبر معظم انقلاب درباره مطالبه‌گری، اظهار کرد: مردم باید با حفظ وحدت و انسجام، مطالبات خود را از مسئولان پیگیری کنند و اجازه ندهند دشمن با عملیات روانی و رسانه‌ای، فضای جامعه را دچار تفرقه و ناامیدی کند. وی در پایان با تسلیت فرا رسیدن سالروز شهادت امام حسن مجتبی (ع)، بر ضرورت تمسک به سیره اهل‌بیت(ع) و حفظ همبستگی و هوشیاری در برابر توطئه‌های دشمنان تأکید کرد.
#نماز_جمعه#اتحاد#رهبر_شهید #رهبر اخبار استان سمنان را اینجا بخوانید ‎@semnan
12:55 - 26 تیر 1405
حماسه و مقاومت
استان ها
سمنان

1 بازنشر22 واکنش
13٫3k بازدید