28 دی 1404
چرا از این پویش هااینقدر کم حمایت میکنید.خودتون برای گرونی هایی که عاملش دلار هست، یک رأیحارص نیستید بیاید بدید بعد انتظار فلان مسؤول نشستید؟!!!این دیگه چه نظردادنی هست که میگید یک رأیمن فایده نداره.برای یک رأی دادن اینقدر بی حال هستید؟!!!
ر
رضا ایران

@reza_iran23  •  26 دی 1404

مطالبه

دلار حذف شود تا تحریم‌ها بی‌اثر شوند

ایران باید سریع و مصمم از وابستگی به دلار کاسته شود. با تقویت تجارت دوطرفه با چین و اروپا، استفاده از یوان و یورو را گسترش دهید. سیستم پرداخت مستقیم، ارزهای دیجیتال و تولید داخلی را تقویت کنید. این اقدامات می‌تواند اصلی‌ترین سلاح برای مقابله با تحریم‌های آمریکا باشد. ایران باید مستقل از دلار شود تا اقتصادش از فشارهای بین‌المللی محافظت شود.

پزشکیان، رئیس جمهور منتخب

0
100
گزارش از مطالبه
سلام بزرگوار با اینکه میدانیم امریکا تحریممان کرده ولی باز هم نمیخواهیم بیدار شویم بنظرم باید اصلاحات عمیق رخ دهد تا از این وضعیت شاید نجات یابیم
17:05 - 28 دی 1404

18 بازدید


1 پاسخ

تصویر نمایه‌ی ‌hamid313 1407‌
@user17130878377728 دی 1404
در پاسخ به
سلام گل گفتی. بعضیا جوری بی تفاوت هستن که انگار این همه خدمان حکومتی بهشون میرسیده همش رو فرشته ها براشون ردیف میکرده!!!حالا هم که آمریکا حالشون رو داره با افتصاد میگیره به جای به کار انداختن عقلشون به رهبر و نظام اسلامی توهین میکنن.جوری خودشون رو تامین شده میبینن که انگار مطالبه ای وجود نداره!!!