آیت‌الله مدرس هیچگاه سیاست و دیانت را از یکدیگر جدا نمی‌دانست

امام جمعه بردسکن گفت: شهید آیت‌الله مدرس در کمال زهد و سادگی زندگی می‌کرد و هیچگاه سیاست و دیانت را از یکدیگر جدا نمی‌دانست و بر گفته خود پافشاری کرد.
به گزارش خبرگزاری فارس از بردسکن، همایش ائمه جماعت مدارس بردسکن امشب با حضور امام جمعه این شهرستان، رئیس اداره تبلیغات اسلامی مدیریت آموزش و پرورش و 55 نفر از روحانیون مستقر در مدارس برای اقامه نماز جماعت در محل نمازخانه دبیرستان شهید غفوری به همت کارشناسی اقامه نماز آموزش و پرورش بردسکن برگزار شد. حجت‌الاسلام علی اصغر امینی، در این همایش در سخنانی اظهار کرد: به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی فرصت‌ها و عرصه‌های متفاوتی در امر تبلیغ و ترویج معارف دین برای روحانیت معزز فراهم شده است و ما روحانیون باید به نحو احسن از این فرصت‌ها از جمله در فضاهای مجازی، مدارس، دانشگاه‌ها، حوزه‌های علمیه، مساجد، نیروهای نظامی و انتظامی، صدا و سیما، ادارات، نهادها و غیره در امر تبلیغ و ترویج معارف اسلام ناب محمدی تلاش و کوشش نماییم. وی افزود: نگاهی که یک مربی و یا یک روحانی باید در این خصوص داشته باشد براساس سیره و برابر احکام الهی باشد تا تشکیکی در دانش‌آموز به‌وجود نیاید. امینی با گرامیداشت روز مجلس و تجلیل از خدمات عالم وارسته شهید سیدحسن مدرس، اظهار داشت: شجاعت از بارزترین ویژگی‌های شهید مدرس بود.  وی گفت: شهید آیت‌الله مدرس با تمام قدرت در برابر ظلم رضاخان و توطئه‌های او ایستاد و مقاومت کرد و هیچگاه در برابر او سر تعظیم  فرود نیاورد. امام جمعه بردسکن افزود: شهید آیت‌الله مدرس در کمال زهد و سادگی زندگی می‌کرد و هیچگاه سیاست و دیانت را از یکدیگر جدا نمی‌دانست و بر گفته خود پافشاری کرد.
محمد ابراهیمی، کارشناس  مسئول قرآن و عترت مدیریت آموزش و پرورش بردسکن هم اظهار کرد: در 180 آموزشگاه سطح شهرستان، در 55 آموزشگاه با حضور روحانیون و در 120 آموزشگاه توسط همکار فرهنگی و یا دانش‌آموز مدرسه نماز به جماعت اقامه می‌شود در این مراسم، از تعداد 48  نفر از فعالان  اقامه نماز تجلیل به‌عمل آمد. انتهای پیام /70050    .
همایش روحانیون در بردسکن
23:44 - 9 آذر 1396

1 بازنشر
5 بازدید




1 پاسخ