همایش ملی دولت پژوهی در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می‌شود

دبیر علمی همایش ملی دولت پژوهی از برگزاری همایش ملی دولت‌پژوهی در دانشگاه فردوسی مشهد خبر داد.
به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد، وحید سینایی ظهر امروز در نشست خبری همایش ملی دولت پژوهی با اصحاب رسانه در تالار رزمی دانشکده علوم اداری و اقتصادی دانشگاه فردوسی اظهار داشت: گروه علوم سیاسی هر دو سه سال یک‌بار همایش‌های تخصصی را در سطح ملی برگزار می‌کند و همایش پیش روی با موضوع دولت پژوهی یکی دیگر از همایش‌های ملی است که دانشگاه تصمیم به برگزاری آن دارد. وی با اشاره به برنامه‌ریزی‌های یک‌ساله در خصوص همایش دولت پژوهی اظهار داشت: با توجه به اینکه یکی از مفاهیم اصلی علم سیاست مسئله دولت است و همچنین کاستی‌هایی در این حوزه وجود دارد موضوع همایش دولت پژوهی انتخاب‌شده است. دبیر علمی همایش ملی دولت پژوهی در خصوص موضوع همایش ادامه داد: در این همایش دولت به معنای بررسی کابینه و قوه مجریه نیست بلکه مفهوم کلی دولت در جمهوری اسلامی مدنظر است و فقط به مسئله ایران محدود نمی‌شود و کارشناسان می‌توانند موضوعاتشان را درباره مباحث منطقه‌ای و سیاست‌های خارجی و دولت ارائه دهند. سینایی با بیان اینکه موضوعات نشست‌های تخصصی همایش علمی و کاربردی است و در آن به مباحث نظری و علمی و چالش‌ها و کاستی‌ها پرداخته می‌شود، تصریح کرد: همایش طی تلاش‌های یک‌ساله برنامه‌ریزی‌شده است و از مهرماه سال جاری اقدامات اجرایی همایش آغازشده است. وی با اشاره به برگزاری چهار نشست تخصصی در همایش تشریح کرد: در این همایش برگزاری چهار نشست تخصصی با حضور کارشناسان و اساتید و اعضای هیئت‌علمی دانشگاه‌های مطرح مدنظر است.
عضو هیئت‌علمی گروه علوم سیاسی دانشگاه فردوسی با اشاره به موضوعات تخصصی نشست‌ها تصریح کرد: اولین نشست با موضوع دولت و کیفیت سیاست‌گذاری عمومی در ایران، دومین نشست با موضوع دولت و اقتصاد سیاسی و توسعه به مسئله توسعه‌یافتگی و توسعه‌نیافتگی در ایران و نقش دولت ایران است سینایی افزود: سومین نشست با موضوع دولت و وجوه حقوقی و قانونی به مسئله الگوهای عدم تمرکز و روابط بین قوا و همچنین فرهنگ قانون اساسی و مفاهیم عمده در مباحث قانون اساسی، آزادی و برابری برگزار می‌شود. وی با اشاره به چهارمین نشست تخصصی با موضوع دولت و نظریه و سیاست اظهار داشت: در نشست چهارم در قالب نشست‌های نظری و سیاسی مربوط به دولت پرداخته می‌شود. دبیر علمی همایش ملی دولت پژوهی اعلام کرد: تعداد 20 سخنران در این همایش خواهیم داشت و سخنرانان مطرح کشوری و استانی چون معاون رئیس‌جمهور و استاندار امکان حضور دارند. سینایی با اشاره به مشکلات منابع مالی همایش‌های علوم انسانی اظهار داشت: مشکلات مالی برای رشته‌های تاریخ و علوم سیاسی بسیار است و نمی‌توان این مشکل را در بخش‌های خصوصی از طریق اسپانسرهای قدرتمند برای همایش حل کرد و نهادهای دولتی در سال جاری دچار مشکلات مالی بسیاری بودند.
وی در خصوص مقالات دریافت شده در دبیرخانه همایش دولت پژوهی اعلام کرد: تاکنون 130 چکیده مقاله و بیش از 40 مقاله کامل دریافت شده است که در بخش داوری قرارگرفته است و در قالب کتاب‌های کوچک به چاپ رسیده است و همچنین با سه مجله علمی پژوهشی مطرح در راستای انتشار در این مجلات هماهنگی‌هایی صورت گرفته است دبیر علمی همایش ملی دولت پژوهی در پایان گفت: همایش دولت پژوهی در تاریخ سه‌شنبه 10 اسفندماه از ساعت 8:30 تا 19 در آمفی‌تئاتر تالار فارابی دانشکده علوم اداری و اقتصاد دانشگاه فردوسی برگزار می‌شود. انتهای پیام/70037/70036/30.
همایش
18:08 - 4 اسفند 1395

1 إعادة النشر
0 من المشاهدات


1 الإجابة