ادامه حملات هوایی و توپخانه‌ای اسرائیل به جنوب لبنان

منابع لبنانی از انفجارها و حملات هوایی و توپخانه‌ای رژیم اسرائیل در مناطقی در جنوب این کشور به خصوص بلندی‌های «علی الطاهر» خبر دادند.
گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، ارتش اشغالگر اسرائیل بامداد امروز یکشنبه با انجام چندین انفجار و حملات توپخانه‌ای، مناطق مختلفی در جنوب لبنان را هدف قرار داد.به گزارش منابع لبنانی، ارتش اسرائیل انفجار بزرگی در شهرک حداثا در شهرستان بنت‌جبیل انجام داد که صدای آن در مناطق مختلف جنوب لبنان شنیده شد.همزمان، توپخانه ارتش اسرائیل ارتفاعات علی الطاهر، منطقه دوحه کفررمان و اطراف منطقه الدبشه را گلوله‌باران کرد. شهرک المنصوری نیز هدف حملات توپخانه‌ای قرار گرفت.منابع لبنانی همچنین از حمله هوایی اسرائیل به شهرک صربین و انفجار بزرگی در شهرک الطیبه خبر دادند.
در ادامه این حملات، دو حمله هوایی اسرائیل شهرک المنصوری در جنوب لبنان را هدف قرار داد. همچنین منطقه پیرامونی این شهرک شاهد انفجارها و حملات پی‌درپی ارتش اسرائیل بود.خبرگزاری ملی لبنان نیز گزارش داد ارتش اسرائیل در مجدل زون و کونین دست به انفجار زده است.این حملات در حالی انجام شده است که ارتش اسرائیل طی هفته‌های اخیر به‌طور مداوم مناطق مختلف جنوب لبنان را هدف حملات هوایی، توپخانه‌ای و انفجار قرار داده است.
۱ MB
02:09 - 1 شهریور 1405
بین‌الملل
غرب آسیا

1 بازنشر
2894 بازدید



4 پاسخ

تصویر نمایه‌ی ‌وطن پرست صبور‌
@Vatanparast_sabour1 ساعت پیش
در پاسخ به
بازی برده رو نباید اینجوری دست رو دست گذاشت تا ببازیممسئولین عزیز،۱.خروج از ان پی تی و دادن اولتیماتوم رسمی به امریکا۲.حمله گسترده پهپادی و موشکی به سمت خط محاصره غیرقانونی دشمن۳.حمله گستره به باقی مانده یانکی ها۴.فتوای جهاد و قیام سراسری مسلمان و فتح قدس توسط جبهه مقاومت و نابود رژیم صهیونی

@user17395493533556 دقیقه پیش
من اصلا طرفدار همینجوری جنگیدن نیستم و مخالف آتش بس هم‌ نبودم و نیستم ولی شما فکر می کنید رفتنتون به اسلام آباد بعد از آتش بس و اون مذاکره تون، موقعیت حزب الله را ضعیف تر کرد یا قوی تر؟

تصویر نمایه‌ی ‌امیر شاهدار1:20😭‌
@Yaheidarkarar20 دقیقه پیش
در پاسخ به
بی خیال حزب الله شدیما این رسمش نیست زود تکلیف جنگ رو مشخص کنید

@user170910008555275865018 دقیقه پیش
در پاسخ به
بند یک تفاهم‌نامه ای که جز تاریکی نیست!