دست مریزاد
@user1708253708522 خرداد 1404Replying toخدایا همه رزمندگان اسلام را در هر نقطه ای از دنیا نصرت فرما و بر دشمنان پیروز گردان آمین یا رب العالمین
@user17091009374330442742 خرداد 1404Replying toدر پاسخ به Amir spاین حنای شما دیگه رنگی نداره ! شما ۲۴ ساعت شبانه روز داخل فضای مجازی هستید و مرتب تکرار میکنی سر گذر کار بهم نخورده! شما ده دقیقه پاشو برو بیرون و از این گوشی جدا شو مطمئن باش کار خودش میاد سراغت ! دیگه بس کن و خجالت بکش از بس توی هر خبر و گزارشی این متن رو تکرار میکنی !
@Msf40257482 خرداد 1404یمن به تنهایی خواب و آسایش را برای صهیونیستهای غاصب سرزمینهای اشغالی حرام کرده است.آنوقت سران رژیم صیونیستی کشوری که یمن را از نظر جنگ افزار خودکفا کرده است را تهدید به حمله هوایی می کنند!تصور کنید پس از آن چه اتفاق هولناکی در سرزمینهای اشغالی اتفاق خواهد افتاد؟!
@sadid2 خرداد 1404یعنی نهادهای امنیتی رژیم صهیونی خیلی به خودشون فشار آوردند که تخمین زدند... خب این رو بارها جبهه مقاومت و خصوصا دبیرکل عزیز انصارالله بهدصراحت لهجه اعلام کرده که اقدامات تقابلی تا زمان رفع محاصره و ترک اشغالگری فلسطین و غزه ادامه دارد.
@Ahmad_tayebi2 خرداد 1404Replying toصهیون باید در کنار غذا خوردن به یک چیز هم عادت کند و آن موشک خوردن روزانه در سه وقت صبح ، نهار ، شام
@user17091008878268516552 خرداد 1404Replying toدرود بر غیرت مردان مرد یمن. لعنت خدا و ملائکه و یکصد و بیست و چهار هزار پیامبر خدا بر غرب پرستهای فدایی آمریکا که با نفوذ در دولت جمهوری اسلامی ایران، به آمریکا و اسرائیل بال و پر دادند و آنها را برای ماندن مدتی بیشتر در منطقه یاری کردند. آمین یارب العالمین