کریمه در آستانه معامله؛ بهای سنگین اعتماد اوکراین به آمریکا

منابع آمریکایی خبر دادند که دولت ترامپ قصد دارد حاکمیت روسیه بر جزایر کریمه را به عنوان بخشی از توافق صلح میان مسکو و کی‌یف به رسمیت بشناسد.
گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، منابع آگاه به شبکه خبری بلومبرگ اعلام کردند دولت آمریکا در حال بررسی احتمال به‌رسمیت شناختن منطقه کریمه به‌عنوان بخشی از یک توافق صلح گسترده میان مسکو و کی‌یف است؛ اقدامی که می‌تواند نشانه‌ای از تمایل دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، برای پایان‌دادن به جنگ اوکراین و تثبیت یک توافق آتش‌بس باشد.این گزارش در حالی منتشر می‌شود که ترامپ و مارکو روبیو، وزیر خارجه آمریکا، روز جمعه هشدار دادند اگر پیشرفت سریعی در مذاکرات حاصل نشود، واشنگتن آماده است تلاش‌های خود برای میانجی‌گری صلح را کنار بگذارد.شبه‌جزیره کریمه در سال ۲۰۱۴ پس از حمله نظامی روسیه و برگزاری همه‌پرسی تحت اشغال، به کنترل مسکو درآمد. جامعه جهانی تاکنون از به‌رسمیت شناختن حاکمیت روسیه بر این منطقه خودداری کرده‌است.در بین کشورهای جهان، تنها کره شمالی است که حاکمیت روسیه بر کریمه را به رسمیت می‌شناسد. دولت پیشین سوریه (بشار اسد) نیز حاکمیت روسیه بر شبه جزیره کریمه را به رسمیت شناخته بود. ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین، بارها اعلام کرده که هرگز حاضر به واگذاری خاک کشورش به روسیه نیست.شبکه سی ان ان نیز گزارش داد که در صورت تحقق چنین توافقی، ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، به هدف دیرینه خود برای کسب مشروعیت بین‌المللی در خصوص کریمه نزدیک خواهد شد. گفته می‌شود پوتین تاکنون با پیشنهاد ترامپ برای دستیابی به یک توافق صلح جامع موافقت نکرده‌است.
منابع آگاه به سی ان ان گفته‌اند که هنوز تصمیم نهایی از سوی واشنگتن در این زمینه گرفته نشده‌است. همچنین، کاخ سفید و وزارت خارجه آمریکا از پاسخ به پرسش‌های رسانه‌ها در این‌باره خودداری کرده‌اند. یکی از مقام‌های آمریکایی آشنا با روند مذاکرات نیز از ارائه جزئیات خودداری کرد.براساس گزارش رسانه‌های غربی، آمریکا روز پنج‌شنبه در پاریس پیشنهادهایی را به متحدان خود ارائه داده که شامل چارچوبی برای پایان درگیری‌ها و کاهش تحریم‌های مسکو در صورت دستیابی به یک آتش‌بس پایدار بوده‌است.به‌گفته منابع، این طرح به‌طور کلی خطوط مقدم را در وضعیت کنونی منجمد می‌کند و بیشتر مناطق تحت اشغال روسیه در اوکراین، عملاً تحت کنترل مسکو باقی خواهند ماند. همچنین موضوع پیوستن اوکراین به ناتو نیز از دستور کار خارج شده‌است. جزئیات بیشتر این طرح به دلیل محرمانه‌بودن مذاکرات منتشر نشده‌است.ترامپ پیش‌تر نیز گفته بود که دیگر اهداف اوکراین مانند پیوستن به پیمان ناتو دیگر امکان‌پذیر نخواهد بود.این گفت‌وگوها در پاریس با حضور امانوئل مکرون، رئیس‌جمهور فرانسه، استیو ویتکاف، نماینده آمریکا، مارکو روبیو، مشاوران امنیت ملی و نمایندگانی از فرانسه، آلمان، انگلیس و اوکراین برگزار شده‌است.
در این میان متحدان غربی هفته آینده بار دیگر در لندن گرد هم خواهند آمد تا گفت‌وگوهای خود را پیگیری کنند.با این حال، دونالد ترامپ روز جمعه در کاخ سفید نشانه‌هایی از بی‌صبری نشان داد و گفت هرچند امیدوار است دو طرف بر سر پیش‌برد آتش‌بس توافق کنند، اما اگر احساس کند یکی از طرفین تعهد لازم را ندارد، آمریکا آماده است از روند مذاکرات خارج شود.ترامپ روز جمعه در دفتر بیضی‌شکل کاخ سفید به خبرنگاران گفت: «اگر به هر دلیلی یکی از این دو طرف، شرایط را بسیار دشوار کند، ما فقط خواهیم گفت شما احمق هستید. شما آدم‌های احمق و وحشتناکی هستید و ما از این موضوع صرف‌نظر می‌کنیم. اما امیدوارم مجبور به انجام این کار نشویم.»با این حال یکی از مقام‌های آمریکایی به شبکه بلومبرگ گفت برنامه‌های پیشنهادی آمریکا باید در گفت‌وگو با کی‌یف بیشتر بررسی شوند و به‌معنای یک توافق نهایی نخواهد بود و متحدان اروپایی نیز هیچ‌یک از مناطق اشغالی را به‌عنوان خاک روسیه به‌رسمیت نخواهند شناخت. #کریمه #روسیه #آمریکا #اوکراین #ترامپ با دنبال کردن صفحه بین‌الملل فارس در جریان آخرین تحولات جهان قرار گیرید
04:07 - 30 فروردین 1404

3 إعادة النشر3 التفاعل
168٫6k من المشاهدات


10 الإجابة

‌عاشورای غزه‌ صورة الملف الشخصي
@Ya__heydar11030 فروردین 1404
تعليقًا على
عبرت بگیرید لعنتیا... آمریکا فقط تحکم کردن ، استعمار کردن و تصاحب کردن و تحقیر کردن بلده و همشم بلوفه وقتی جلوش ضعیف باشی، ذلیل باشی اون بهت قلدری میکنه و تو سرت هم میزنه...

@user17081467931730 فروردین 1404
تعليقًا على
پس چرا ما عبرت نمی گیریم و وقت كشور را صرف مذاكره می كنیم؟

‌بیگی‌ صورة الملف الشخصي
@baigy30 فروردین 1404
تعليقًا على
کل اکراین را باید تقدیم کنند ، کریمه تازه خانه اول است

@user17347143922730 فروردین 1404
تعليقًا على
اکنون برای آمریکا مسجل شده که شکست روسیه ممکن نیست و اگر جنگ پایان نیابد خطر از دست دادن سرزمین های بیشتری از اوکراین وجود دارد به این خاطر با وجود تحمل هزینه های زیاد باید جلوی ضرر بیشتر را گرفت.

‌سید علی‌ صورة الملف الشخصي
@Seyyedalikhorasani30 فروردین 1404
تعليقًا على
در سیاست "اعتماد" مفهومی ندارد، هیچ طرفی اجازه ندارد تحت عنوان مسائل نفسانی ، ساده لوحی و یا خیانت سرنوشت مردمش را به دست حوادث بسپارد ، هر فردی در مسائل خانوادگی و فردی خود می‌توان بهر شکلی عمل کند ، ولی در مسائلی که منافع یک ملت در آن دخیل است ، "اعتماد" واژه نا مفهومی است.

@user17347143922730 فروردین 1404
تعليقًا على
مسئله اعتماد به آمریکا نبود، غرب سالها بود اوکراین را بر علیه روسیه تجهیز میکرد، انگیزه شکست روسیه برای غرب بسیار بیشتر از خود زلنسکی که خود نماینده غرب بود وجود داشت. حتی در اوایل غرب بشدت با گفتگوی اوکراین با روسیه مخالفت کرد (سفرهای بوریس جانسون)، اما شکست روسیه نه تنها ممکن نشد بخش هایی از اوکرا…أظهر المزيد

‌رهدار‌ صورة الملف الشخصي
@Samani6630 فروردین 1404
تعليقًا على
قابل توجه غربگرایان و آمریکا پرستان و کاسبان برجام....ترامپ نه تنها مرگ بر آمریکا میگفت که نوکر آمریکا بود

@user17347143922730 فروردین 1404
تعليقًا على
این بهای سنگین آمریکا برای اعتماد به توان خود به شکست روسیه در اوکراین بود، غرب کل اوکراین را در اشغال خود داشت و اکنون بخش مهمی از آنرا تاکنون از دست داده. زلنسکیِ مهره غرب اختیار اعتماد کردن یا نکردن به آمریکا را نداشت باید ماموریت را به انجام میرساند.

@user17436262073730 فروردین 1404
تعليقًا على
از اشغالگری دفاع نکنیدروسیه در قضیه کریمه غاصب و اشغالگره