قوه قضائیه چشم امید مردم و سرپنجه‌های عدالت است

امام جمعه بویین‌زهرا گفت: قوه قضائیه باید گریبان مفسدان اقتصادی را بگیرد و ضمن برخورد قاطع با آنها روزنه‌های فساد در سیستم اقتصادی را شناسایی و مسدود کند.
به گزارش خبرگزاری فارس از بویین زهرا حجت‌الاسلام رضوانی در خطبه‌های این هفته نماز جمعه شهر بویین‌زهرا که در مصلی نماز جمعه این شهر برگزار شد، خروج مفتضحانه آمریکا از سوریه را از نشانه‌های ضعف و افول قدرت آمریکا دانست و اظهار کرد: برخلاف گفته‌های آمریکا که ایران باید از سوریه خارج شود حال باید پای آمریکا از این منطقه قطع شود و کسی که باید از این منطقه بیرون برود جمهوری اسلامی نیست بلکه این امریکا است که منطقه را ترک میکند. وی افزود: علت‌ اصلی ناتوانی استکبار در پیش‌برد اهداف خود در منطقه را باید در سایه مقاومت جوانان کشور و مدافعان حرم بدانیم. امام جمعه بوئین‌زهرا در ادامه با اشاره به حادثه دانشگاه آزاد تهران تصریح کرد: در این حادثه عده ای فضا را برای جنجال آفرینی و جو سازی آماده کردند و سعی داشتند با اشاعه نکاتی از جمله جریانات سیاسی، از احساسات دانشجویان سوء‌استفاده کنند. این مسئول بیان کرد: جریاناتی وجود دارد که به دلایل سیاسی با مدیریت جدید دانشگاه آزاد سر ناسازگاری دارد. وی ادامه داد: این جریان تا چند سال قبل دانشگاه آزاد را سهم و ارث خود میدانست و با تغییرات جدید دستش از این اموال کلان عمومی کوتاه شده، حال جان باختن دانشجویان را فرصتی  برای تسویه حساب‌های خود با مدیریت جدید ایجاد کرده اند.
امام جمعه بوئین‌زهرا در بخش دیگری از بیانات خود با اشاره به فرارسیدن سالروز قیام ۱۹ دی اضافه کرد: مردم قم در نوزدهم دی‌ماه درسهای مهمی از جمله شناخت نیاز لحظه و درک صحیح از نیاز زمانه، داشتن بصیرت و نخوردن فریب دشمن و از سوی دیگر شناخت طرح های دشمن، توکل و امید، مجاهدت و خستگی ناپذیری را به ما دادند وی در ادامه نیز به سالگرد عملیات کربلای پنج در شلمچه که در روز ۱۹ دی صورت گرفت اشاره کرد و افزود: یکی از بزرگ‌ترین عملیات‌های راهبردی که رزمندگان اسلام در طول ۸ سال دفاع مقدس انجام دادند عملیات کربلای پنج بود. رضوانی در قسمت دیگری از سخنان خود در قالب درخواست مطالبات مردم از مجلس تصریح کرد: در شرایط پیچیده جنگ اقتصادی موجود در کشور، مناسب است نمایندگان مردم در خانه ملت با نظارت دقیق و موشکافانه بر قوانین، خلأهای قانونی را رفع کرده و زمینه‌های ایجاد فساد و رانت را با تدوین قوانین پایدار از میان بردارند. وی در پایان با بیان اینکه قوه قضائیه چشم امید مردم و سرپنجه های عدالت است یادآور شد: قوه قضائیه باید گریبان مفسدان اقتصادی را بگیرد و ضمن برخورد قاطع با آنها روزنه‌های فساد در سیستم اقتصادی را شناسایی و مسدود کند.   انتهای پیام/.
رضوانی
16:00 - 14 دی 1397

1 بازنشر
1 بازدید




1 پاسخ