انتشار سند جدید از ارتباط غیراخلاقی همسر پهلوی و تام مورلی

گروه «عدل علی» تصویری جدید از یاسمین پهلوی، همسر رضا پهلوی، به همراه تام مورلی منتشر کرد.
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، گروه «عدل علی» تصویری جدید از یاسمین پهلوی، همسر رضا پهلوی، به همراه تام مورلی منتشر کرد.
تام مورلی دوست‌پسر و مربی یوگای یاسمین پهلوی است که اخیرا نیز تصاویری از آن‌ها در فضای فضای مجازی دست به دست شد و انتقادات بسیاری را به دنبال داشت.
پیش از این، روایت تکان‌دهنده‌ای نیز از ارتباط غیراخلاقی همسر رضا پهلوی با یک آمریکایی، توسط یکی از نزدیکان پهلوی نقل شده بود.
۳ MB
پایان پیام/
20:25 - 25 بهمن 1404
سیاست

6 بازنشر54 واکنش
514٫2k بازدید



83 پاسخ

@Researcher_140425 بهمن 1404
در پاسخ به
آنچه شما رابطه غیر اخلاقی می نامید برای پهلوی و طرفدارانش نشانه روشنفکری و ترقی و تمدن جدید است. همین الان حضرات حامی پهلوی در داخل همه از خانواده های بی بند و بار، الکلی، غرق مفاسد جنسی و مالی و... هستند.

@soma11025 بهمن 1404
در پاسخ به
ع
عباس سعادت

@soma110  •  13 بهمن 1404

مطالبه

اخراج وابسته‌های نظامی اروپایی تروریست

بسم الله الرحمن الرحیم يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا قَاتِلُوا الَّذِينَ يَلُونَكُمْ مِنَ الْكُفَّارِ وَلْيَجِدُوا فِيكُمْ غِلْظَةً ۚ وَاعْلَمُوا أَنَّ اللَّهَ مَعَ الْمُتَّقِينَ بدینوسیله از دولت، وزارت امور خارجه و مجلس شورای اسلامی ایران در خواست میگردد: در اجرای ماده ۷ قانون اقدام متقابل مجلس شورای اسلامی مصوب ۱۳۹۸/۰۲/۰۸ به منظور اقدام متقابل در برابر تروریست خواندن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران توسط وزرای خارجه اتحادیه اروپا با توجه به اصل یکصد و پنجاهم قانون اساسی، ضمن تروریست اعلام کردن سازمانهای نظامی و ارتش کشورهای عضو اتحادیه اروپا، نسبت به معرفی تمامی وابسته‌های نظامی کشورهای عضو اتحادیه اروپا به ویژه کشورهایی که در جنگ ۱۲ روزه علیه ملت ایران و یا در آشوب آفرینی های اخیررفتار فتنه گرانه تحریک آمیز داشتند به عنوان تروریست آنان را از خاک مقدس جمهوری اسلامی ایران اخراج نمایند.

دولت جمهوری اسلامی ایران، وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، ریاست جمهور جناب آقای دکتر پزشکیان، کمسیون امنیت مجلس شورای اسلامی، مجلس شورای اسلامی ایران

100
گزارش از مطالبه
1000
پیگیری از مسئول مربوطه

@soma11025 بهمن 1404
در پاسخ به
ع
عباس سعادت

@soma110  •  20 دی 1404

محاکمه تحریک کنندگان به اغتشاش
مطالبه

محاکمه تحریک کنندگان به اغتشاش

بسم الله القاسم الجبارین بدینوسیله از قوه قضائیه و دادستانهای کل کشور بعنوان مدعی العموم درخواست میگردد افراد و خواصی که حمایت خود را از اعتراضات خشونت بار بطور تلویحی و یا علنی در صفحات مجازی و یا مصاحبه اعلام نمودند لکن هیچ موضعی در محکومیت اعمال اغتشاشگران در شهید کردن کودک، مردم عادی و مدافعان امنیت و هتک حرمت قران و آتش زدن مساجد، اموال عمومی و بیت المال نگرفته اند و مدام بر موجه نمودن اعتراضات تلاش کرده اند و بر این تنور دمیده اند و اعمال فتنه گرانه شان مسبوق به سابقه نیز می باشد، منجمله علی دایی، رضاکیانیان، پرویز پرستویی و.... نسبت به محاکمه و مصادره اموال و دارایهای آنان بمنظور تامین هزینه خسارات مادی وارد شده و ممنوع الخروج کردن آنان قبل از آنکه دیر شود اقدام نماید.

ریاست محترم قوه قضائیه جهت استحضار و صدور اوامر مقتضی، وزارت کشور ودادگستری

1000
پیگیری از مسئول مربوطه
10٬000
پیگیری از عالی ترین مسئول

@soma11025 بهمن 1404
در پاسخ به
خاندان فاسد

@user17657755915525 بهمن 1404
در پاسخ به
خدای غیرت

تصویر نمایه‌ی ‌گنجشک درنده‌
@Gonjeshk_darandeh25 بهمن 1404
در پاسخ به

این خبر حذف شده است.


تصویر نمایه‌ی ‌دیده‌بان راه شهدا‌
@user17510941554125 بهمن 1404
در پاسخ به
طرف پورن استار خصوصی است!

@user17593904787225 بهمن 1404
در پاسخ به
متاسفم که این رو میگم، ولی خیلی از طرفدارهاش، دقیقا به همین دلیل به نفعش شعار میدن و آرزو می‌کنند بگردهتعدادشون هم کم نیست

@Shahed_13625 بهمن 1404
در پاسخ به
قاعده یکسیت، بده بره ، خاک ، ناموس ، عزت.... فقط بده بره

@user17593904787225 بهمن 1404
در پاسخ به
هنر غرب در تغییر مفاهیم ارزشی به ضد اون بوده:استقلال به انزواآزادی به بی بند و باریغیرت به تبعیض جنسیتی، و محدودیت زنانحیا به محدودیتاسلام و دینداری به خرافات

@user17593904787225 بهمن 1404
شوهر نکبت این *****، که هیچگاه صاحب جایگاهی نخواهد بود، ولی متاسفم که برخی خودشون رو به خطر می اندازد برای کسی که سه ماه زنش رو تنها با یک‌پورن استار تنها گذاشته...

@user17421253586925 بهمن 1404
در پاسخ به
هرچی از بی ن ا م و سی سس خرسی مطلب بزنید طرفداران داخلیش بیشتر خوشحال میشن و بیشتر بهش افتخار میکنن و خودشونم مثل همون حراج میکنن.هدف سس همینه. غیرت رو بگیره. یعنی زنهای طرفدارش ازادن با هر کی باشن و مرداشون هم بالعکس. کل ارمان اینها همینه از طرفداری سس پهلوی

@Masoud136125 بهمن 1404
رسما یک ***** که علنی هم کارش رو میکنه 🤣🤣😂😂😂

@Masoud136125 بهمن 1404
در پاسخ به
😂

تصویر نمایه‌ی ‌علی‌رضا دایی‌چین‌
@Daeichin25 بهمن 1404
در پاسخ به
پناه بر خدا، نه برای آنها که برای مردمی که گوش به فراخوان اینها دادند! سبحان الله!

تصویر نمایه‌ی ‌سالار فقط حسین‌
@user1763125313425 بهمن 1404
در پاسخ به
بی ناموسی برای اینها نشانه روشنفکری و آزادی است

@Alimahdavi31325 بهمن 1404
در پاسخ به
خیال کردین اونهایی که با فراخوان پهلوی ریختن تو خیابون اوضاع اخلاقیشون از پهلوی بهتره؟ نه ولله. از پهلوی کثیف تر نباشن بهتر نیستن. در ضمن وضعیت اخلاقی جامعه ما خیلی وقته از موقعیت خطر رد شده.