ضربه وزارت اطلاعات به شبکه بهائیت فعال در اغتشاشات

وزارت اطلاعات در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: با اقدامات اطلاعاتی و عملیاتی سربازان گمنام امام زمان(عج) در وزارت اطلاعات شبکه ۳۲ نفره فرقه جاسوسی بهائیت که در اغتشاشات و تخریب گری ها فعال بودند، شناسایی، ۱۲ نفر از عناصر اصلی بازداشت و ۱۳ نفر احضار شدند.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری فارس، وزارت اطلاعات در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: با اقدامات اطلاعاتی و عملیاتی سربازان گمنام امام زمان(عج) در وزارت اطلاعات شبکه ۳۲ نفره فرقه جاسوسی بهائیت که در اغتشاشات و تخریب گری ها فعال بودند، شناسایی، ۱۲ نفر از عناصر اصلی بازداشت و ۱۳ نفر احضار شدند.این شبکه در استانهای خراسان رضوی، تهران، کرمان، یزد، سیستان و بلوچستان، البرز، کرمانشاه و مازندران فعالیت داشته‌اند.هسته مرکزی این فرقه جاسوسی در خانه تیمی در مشهد مستقر و به صورت سازمان یافته پس از مصرف مواد مخدر گل در اغتشاشات اقدام به جسارت به اماکن مذهبی و تخریب کرده است.براساس اطلاعات به دست آمده و اعترافات عناصر بازداشت شده، مشخص شده این افراد در آتش زدن مساجد، حمله به اماکن دولتی و تهییج و تشویق اغتشاشگران برای حمله به مراکز انتظامی و نظامی نقش موثری داشته اند.یکی از عناصر بازداشتی، سفرهای متعددی به سرزمین‌های اشغالی داشته است.تحقیقات پیرامون عناصر این شبکه تشکیلاتی فرقه جاسوسی ادامه دارد.از ابتدای سال جاری ۴۵ نفر از عناصر این فرقه جاسوسی به علت فعالیت های ضد امنیتی، شناسایی و بازداشت شده‌اند.
جدیدترین و مهم‌ترین اخبار سیاسی، دفاعی و امنیتی را با دنبال کردن صفحه سیاست (اینجا) بخوانید.
19:53 - 27 دی 1404
سیاست
نظامی و امنیتی
سیاست داخلی

15 بازنشر71 واکنش
160٫3k بازدید



54 پاسخ

تصویر نمایه‌ی ‌هانسی فلیک❤️💙‌
@HansiFlick27 دی 1404
در پاسخ به
به بههههه خدا قوتبه وصل شدن نت بین‌الملل نزدیک می‌شویم!!💙❤️

تصویر نمایه‌ی ‌پسرک کوچه ی شلوغ‌
@user1771841617427 دی 1404
ک

@user1709101165019066140  •  23 دی 1404

برخورد با حامیان و آتش افروزان اغتشاشات

برخورد با حامیان و آتش افروزان اغتشاشات
مطالبه

لزوم برخورد جدی با علی شریفی زارچی استاد دانشگاه شریف

با توجه به حمایت شریفی زارچی از اغتشاشات ۱۴۰۱ و حمایت علنی از اغتشاشات دی ماه ۱۴۰۴ ، تشویق به اغتشاش و بیان اینکه خامنه ای رهبر من نیست و پیروزی مردم نزدیک است‌.حمایت از جاسوس اسراییل عقیل کشاورز و اعتراض به حکم اعدام این جاسوس.خواهشمند است برخورد جدی لااقل شامل اخراج از دانشگاه و مصادره اموال او انجام شود.بیانیه دانشگاه شریف مایه تاسف بود و بیان اینکه این سخنان منتسب به اوست توهین به مردم می باشد.

وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، قوه قضائیه، مدعی العموم، سازمان استخدامی و اداری کشور، سازمان اطلاعات سپاه

1000
پیگیری از مسئول مربوطه
10٬000
پیگیری از عالی ترین مسئول

@user1768556255827 دی 1404
در پاسخ به و
لطفاً برای امنیت ایران عزیزمون، در پویش شرکت بفرمایید:https://farsnews.ir/a_persian/1768329968909139825
تصویر نمایه‌ی ‌a.p‌
a.p

@a_persian  •  23 دی 1404

اخراج سفیر انگلیس

مطالبه

اخراج سفیر انگلیس

با توجه به رویکرد وزارت خارجه انگلیس در حمایت از حمله نظامی به ایران و همچنین حمایت از تروریست های اغتشاشات اخیر و توهین به ملت بزرگ ایران در تماس وزیر محترم امور خارجه، درخواست پاسخ مناسب و بازدارنده دربرابر این عامل ناامنی در خاک ایران را داریم، در گام اول اخراج سفیر انگلیس از خاک مقدس ایران، حداقل واکنش مورد انتظار از مسئولین محترم است.

وزارت امور خارجه، سید عباس عراقچی، وزارت کشور، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، نمایندگان مجلس شورای اسلامی، محمد باقر قالیباف

1000
پیگیری از مسئول مربوطه
10٬000
پیگیری از عالی ترین مسئول

تصویر نمایه‌ی ‌علی تهرانی‌
@Alitehrani27 دی 1404
در پاسخ به

این خبر حذف شده است.


@Mehdi199627 دی 1404
در پاسخ به
9**8230

@Mehdi1996  •  26 دی 1404

مطالبه

درخواست فعال شدن سفارتخانه های ایران جهت شکایت از تحریک کنندگان خارجی

همانطور که مستحضر هستید، در ماه‌های اخیر شاهد وقایع ناگواری در کشورمان بودیم. این وقایع که متاسفانه با خسارات جانی و مالی زیادی همراه بودند، در پی تحریکات و اقدامات سازمان‌یافته‌ای رخ دادند که از خارج از مرزهای کشور صورت می‌گرفت. در این میان، نقش برخی چهره‌های مشهور و فعالان رسانه‌ای که در خارج از کشور اقامت دارند، قابل توجه است. این افراد با انتشار مطالب و اظهارنظرهای تحریک‌آمیز در شبکه‌های اجتماعی و رسانه‌های مختلف، سعی در تشدید تنش‌ها و ایجاد ناآرامی در کشور داشته‌اند. چهره‌های مشهور و فعالان رسانه‌ای: در این دسته می‌توان به چهره‌هایی همچون علی کریمی، اشکان خطیبی و… اشاره کرد که با استفاده از شهرت و محبوبیت خود، به انتشار مطالب و اخبار نادرست و جهت‌دار در مورد وقایع کشورمان پرداخته‌اند. این افراد با هدف قرار دادن احساسات عمومی و ایجاد فضای بی‌اعتمادی نسبت به نهادهای دولتی، نقش مهمی در تحریک معترضان داشته‌اند. سیاست‌مداران منتسب به ایران در خارج از کشور: علاوه بر چهره‌های مشهور، برخی سیاست‌مداران منتسب به ایران که در خارج از کشور فعالیت می‌کنند نیز در این تحریکات نقش داشته‌اند. افرادی همچون علینژاد و پهلوی با انتشار مطالب و فراخوان های مغرضانه، تحریک اغتشاشگران و تشکیل گروهک های تروریستی سعی در بی‌ثبات کردن کشور داشته‌اند. این افراد با تکیه بر حمایت‌های مالی و رسانه‌ای برخی دولت‌های خارجی، به دنبال پیشبرد اهداف شوم خود بوده‌اند. افراد عادی و اینفلوئنسرهای تحریک‌کننده: در کنار چهره‌های مشهور و سیاست‌مداران، افراد عادی و اینفلوئنسرهایی نیز وجود دارند که با انتشار مطالب تحریک‌آمیز و ایجاد فضای مجازی پر از نفرت و خشونت، به گسترش اغتشاشات کمک کرده‌اند. این افراد با استفاده از قدرت شبکه‌های اجتماعی، به سرعت مطالب خود را به مخاطبان گسترده‌ای منتقل کرده و در ایجاد فضای هیجانی و بی‌ثباتی نقش داشته‌اند. نیاز به اقدام: با توجه به نقش و تأثیر این افراد در تحریک اغتشاشات و ایجاد خسارات در کشورمان، ضروری است که دولت ایران اقداماتی را برای مقابله با این افراد انجام دهد. یکی از این اقدامات، فعال کردن سفارتخانه‌های ایران در کشورهای مختلف برای طرح شکایت از این افراد است. مزایای طرح شکایت: افشای چهره واقعی: طرح شکایت در خارج از کشور می‌تواند به افشای چهره واقعی این افراد و اهداف شوم آن‌ها کمک کند. جلوگیری از تکرار: طرح شکایت می‌تواند از تکرار این اقدامات در آینده جلوگیری کند. حمایت از منافع ملی: طرح شکایت می‌تواند به حمایت از منافع ملی ایران، حفظ امنیت کشور و همچنین درخواست غرامت کمک کند.

وزارت امور خارجه، قوه قضائیه، مجلس شورای اسلامی

100
گزارش از مطالبه
1000
پیگیری از مسئول مربوطه

تصویر نمایه‌ی ‌کاربر فارس‌
@Bnhcdg56727 دی 1404
در پاسخ به
تصویر نمایه‌ی ‌کاربر فارس‌
کاربر فارس

@Bnhcdg567  •  27 دی 1404

مطالبه

فیلم و سریال در باره تاریخ ایران ساخت شود

فکر تاریخ وتمدن کهن ایران زمین نقطه مشترکی ای که همه ما نسبت به آن تعلق خاطر داریم ان را دوست داریم و میخواهیم در باره ان بیشتر بدانیم. ساخت فیلم سریال در باره تاریخ ایران باعث هم بستگی اقوام و اتحاد بیش از پیش مردم میشود علاوه بر این که فهم تاریخی را افزایش میدهد. همچنین اگر خودمان از چنبن ظرفیتی استفاده نکنیم کشور های نو پا وسود جویی هستند که بخواند از تمدن ما از مشاهیر،دانشمندان،قهرمان های ما سو استفاده کنند وعلم ،دستاورد، حرفه،کتب و... آنها را برای خودشان جا بزنند . آیا وقت ان نیست که آثار در خوری در باره تاریخ‌مان ساخته شود و جلوی سود جویی کشور ها سود جو از تاریخ و هویت ما گرفته شود؟

سازمان صدا وسیما

100
گزارش از مطالبه
1000
پیگیری از مسئول مربوطه

@user1768229998827 دی 1404
در پاسخ به
مرگ بر بهائیت#اینترنت_را_وصل_کنید

تصویر نمایه‌ی ‌کورش عروج‌
@Koorosh_Orooj27 دی 1404
در پاسخ به
ما شاء اللهخدا قوت

تصویر نمایه‌ی کاربر
@Koosar27 دی 1404
در پاسخ به
خداحفظ کنه ماموران امنیتی ماروکه با دل و جان دارن برای کشور مون زحمت می کشن

در پاسخ به
نمیدونیم وزارت اطلاعات چطور مخالفان نظام و مخصوصا مخالفان رهبری رو تایید صلاحیت میکنه. مدیری رو می‌شناسم که مخالف سرسخت رهبری بود و همیشه با من بحث داشت اما بخاطر دفاع برادر شهید و فرزند شهید ازش و ایجاد یک باند در اداره متاسفانه الان مدیر است.وزارت اطلاعات باید این اشتباهات رو هم اصلاح کنه

@user1707904202727 دی 1404
در پاسخ به
روبیکا را خدا آزاد کرد.....

در پاسخ به
هیچ مماشاتی انجام نشه ..اینا همشون پادو های صهیونیستی هستن داخل ایران ریشه شون را قطع کنید

تصویر نمایه‌ی ‌Haj-Simón‌
@haj_simon27 دی 1404
در پاسخ به
سوراخ موش چقدر گرون شده!!!😂

@Soltaan_kazmi27 دی 1404
در پاسخ به
به هیچ وجه اینترنت جهانی را وصل نکنید این مخرب ترین سلاح دشمن بوده تا به امروزبنیان خانواده را سست کردهازدواج را از بین بردهدختران را سخت گیر کرده برای ازدواجاینترنت باعث چشم و هم چشمی و مصرف گرایی شده در نسل جوان باعث اغتشاش بعضی ها شدهو باعث ناامیدی جوانهاست

@Iranazizam27 دی 1404
در پاسخ به
#اینترنت مطالبه ملیاینترنت حق ماستاینترنت، اکسیژن نسل جدیداینترنت، همراه و همیار پزشکاناینترنت، قلب کسب و کارما رو به صد سال پیش برنگردونید. این بی احترامی به ملت شریف ایران است. اینترنت رو وصل کنید.

تصویر نمایه‌ی ‌الى‌
@Namooo27 دی 1404
در پاسخ به
دمتتون گرم حالا امنيت دارى نت وصل كن

تصویر نمایه‌ی ‌سادات حسینی‌
@sadathosseini27 دی 1404
در پاسخ به
خداقوت🌿

در پاسخ به
شبکه بهاییت همگی بصورت هماهنگ کار میکنندپس میتوان خسارتهای وارده راازاعضادریافت کرد.