هشدار درباره همکاری با شبکه‌های اینترنشنال و منوتو

نهادهای امنیتی اعلام کردند: هرگونه همکاری با شبکه‌های تروریستی اینترنشنال و منوتو به مثابه فعالیت تروریستی است.
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، نهادهای امنیتی در هشداری موکد اعلام کردند: هرگونه همکاری با شبکه‌های تروریستی اینترنشنال و منوتو به مثابه فعالیت تروریستی است.
این نهادها تصریح کردند: باتوجه به اینکه شبکه‌های اینترنشنال و منوتو بازوی رسانه‌ای گروه‌های تروریستی محسوب می‌شوند هرگونه همکاری با این شبکه‌ها به مثابه همکاری با گروه‌های تروریستی است.
پایان پیام/جدیدترین و مهم‌ترین اخبار سیاسی، دفاعی و امنیتی را با دنبال کردن صفحه سیاست (اینجا) بخوانید.
20:44 - 25 دی 1404



43 Replies

@user17088742165625 دی 1404
Replying to
اینترنت ملی را بدون نیاز به اتصال به اینترنت بین‌الملل راه‌انداری کنید
Demand

اینترنت ملی را بدون نیاز به اتصال به اینترنت بین‌الملل راه‌انداری کنید

همان گونه که در ناامنی های یک دهه اخیر شاهد بودیم تلگرام و اینستاگرام و توییتر بستری برای گسترش فساد اخلاقی ,اباهه گری,گسترش ناامنی و بسیاری از بحران ها در جامعه شده است.یکبار برای همیشه اینترنت ملی را بدون نیاز به اتصال به اینترنت بین الملل راه انداری کنید .درصورت نیاز افراد و گروه های خاص از جمله نخبگان سیاسی و علمی و خبرنگاران,بازرگانان و تجار و... در صورت صلاحدید مراجع ذیصلاح اینترنت بین الملل با احراز هویت کاربران در اختیار این افراد قرار گیرد. اگرچه این کار می تواند با یک نقشه راه و در بازه زمانی مشخص شده انجام گیرد .در این بازه زمانی می‌توان با استفاده از تجارب و تکنولوژی کشورهای دوست از جمله چین بسترهای لازم را برای این مهم فراهم کرد از جمله گسترش پیام رسان ها و موتورهای جستجوگر کاملا در چارچوب اینترنت ملی بدون وابستگی به اینترنت بین الملل.در میان مدت راهکاری بغیر از تن دادن به این جراحی بزرگ که ابعاد گسترده امنیتی و سیاسی فرهنگی و حتی موجودیتی دارد وجود نخواهد داشت.

کارگروه ساماندهی فضای مجازی, #معاون_فضای_مجازی_دادستان_کل_کشور, شورای عالی فضای مجازی مجلس شورای اسلامی ریاست جمهوری, شورای عالی فضای مجازی

100
Claim report
1000
Follow up from the relevant official

@soma11025 دی 1404
Replying to
باید اعلام شود هرگونه همکاری با شبکه ها و افراد معاند جمهوری اسلامی ایران مصداق فعالیت تروریستی و حکم آن اعدام میباشد.

@soma11025 دی 1404
Replying to
ع
عباس سعادت

@soma110  •  20 دی 1404

محاکمه تحریک کنندگان به اغتشاش
Demand

محاکمه تحریک کنندگان به اغتشاش

بسم الله القاسم الجبارین بدینوسیله از قوه قضائیه و دادستانهای کل کشور بعنوان مدعی العموم درخواست میگردد افراد و خواصی که حمایت خود را از اعتراضات خشونت بار بطور تلویحی و یا علنی در صفحات مجازی و یا مصاحبه اعلام نمودند لکن هیچ موضعی در محکومیت اعمال اغتشاشگران در شهید کردن کودک، مردم عادی و مدافعان امنیت و هتک حرمت قران و آتش زدن مساجد، اموال عمومی و بیت المال نگرفته اند و مدام بر موجه نمودن اعتراضات تلاش کرده اند و بر این تنور دمیده اند و اعمال فتنه گرانه شان مسبوق به سابقه نیز می باشد، منجمله علی دایی، رضاکیانیان، پرویز پرستویی و.... نسبت به محاکمه و مصادره اموال و دارایهای آنان بمنظور تامین هزینه خسارات مادی وارد شده و ممنوع الخروج کردن آنان قبل از آنکه دیر شود اقدام نماید.

ریاست محترم قوه قضائیه جهت استحضار و صدور اوامر مقتضی, وزارت کشور ودادگستری

1000
Follow up from the relevant official
10,000
Follow-up from the highest authority

@MMM200125 دی 1404
Replying to

This news was deleted by the news author.


@user17684756641025 دی 1404
ر
رضا

@user17683793832  •  25 دی 1404

Demand

درخواست تعویق اقساط بانکی دی ماه

با توجه به حوادث ناگوار اخیر و کاهش و از دست رفتن درآمد بسیاری از هموطنان در دیماه و ادامه قطع اینترنت، از دولت و بانک مرکزی خواستاریم، اقساط بانکی در دیماه حداقل یک ماه به تعویق بیافتد. حوادث اخیر مصداق فوریت است و هیچ تناقضی با قوانین داخلی و خارجی در قراردادها ندارد.

بانک مرکزی کشور, نمایندگان مجلس شورای اسلامی, دولت سازمان برنامه و بودجه, مجلس شورای اسلامی، شورای نگهبان هیات وزیران

1000
Follow up from the relevant official
10,000
Follow-up from the highest authority

@user17684986874525 دی 1404
Replying to
برای اینکه کسی نره ماهواره نگاه کنه باید اینترنت جهانی رو وصل کنید، الان که نتا خاموشه اکثر اونایی که ماهواره دارن یا منوتو نگاه میکنن یا انترنشنال.

@Yas1025 دی 1404
Replying to
نت بین الملل و وصل کنید تا مردم انقدر ماهواره نبینن!

@MM31325 دی 1404
Replying to
با تروریست ها برخورد قاطع بکنن بقیه موراد پیشکش! اگه تا حالا با اغتشاشگرا و آشوب طلبا برخورد سخت کرده بودن دیگه کسی جرات همچین جنایاتی رو نداشت. مدارا و مسامحه چیزی جز حماقت نیست

Replying to
همه این هایی که اعتراض کردند را ، باهاشون صحبت کنید ، از مردم که اعتراض کردند ها، همه یک جور حرف می زنند ، همه ماهواره دارند و دقیقا شبکه های ماهواره ای داره مغز و فکرشان را تغذیه می کند

Profile picture of ‌میلاد پایدار‌
@miladpaydar25 دی 1404
Replying to
کسی به حساب جواد هاشمی نرسید؟کسی بازداشتش نکرد؟کلیپ لاتی پر میکنه فک میکنه آخرین نبرده و بعدش جمهوری اسلامی‌قراره سوریه بشه و خواست جدا نمونه از کیک نظام بعدیالان نباید به حسابشون رسید این سلبریتی های حروم.زاده رو؟علی الخصوص منافقی مثل جواد هاشمی #منافق#اغتشاشات #جوادهاشمی

Profile picture of ‌مری کم‌
@marykam25 دی 1404
Replying to
این یعنی به زودی اینترنت بین الملل وصل میشه

Replying to
خیلی خیلی خیلی زودتر باید این کار را می کردید ،‌وقتی مجری نگهان عبری صحبت کرد.

Profile picture of ‌علی تهرانی‌
@Alitehrani25 دی 1404
Replying to

This news was deleted by the news author.


@user1768229998825 دی 1404
مرگ بر اینترنشنال مرگ بر من و تو مرگ بر bbcمرگ بر cnn#اینترنت را وصل کنید

Profile picture of ‌Sara Vazifedar‌
@Heeeeeeey25 دی 1404
Replying to
منظور از همکاری مال گذشته است یا آینده؟

Profile picture of ‌حسین کاظمی۲‌

هشدار اصلی اینگونه باشد.....

هشدار اصلی رو باید به کشور پذیرنده این تروریست ها داد که یا این شبکه رو تعطیل کنید یا ایران حق داره شبکه ای برای تشویق مردم آنجا به آشوب راه اندازی کند و یا این بی وطنها رو به ایران تحویل دهندچرا برخی دیپلمات های ما اینقدر واداده هستن؟

@hadi_ggg25 دی 1404
Replying to
خواهشا هشدارها رو تموم کنید و اقدام کنید. همین ول معطل بازی و عدم اجرای قانون مملکت رو به این فلاکت کشونده. هر کی هر غلطی میکنه قانون هم پشمه

Replying to
اینترنت رو وصل کنید. لعنت به رسانه معاند.