فیلم | روایتی از دیدار اعضای کنگره شهدای اردبیل با رهبر انقلاب
یک خبرنگار دیدار خانواده و اعضای ستاد کنگره ملی بزرگداشت ۳ هزارو ۴۰۰ شهید استان اردبیل با رهبر انقلاب را روایت کرده است.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری فارس، اعضای ستاد کنگره ملی بزرگداشت ۳ هزار و ۴۰۰ شهید استان اردبیل یکشنبه ۲۲ مرداد امسال با حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی دیدار کردند. حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی در این دیدار، حفظ و تثبیت راه شهدا و انتقال سیره عملی آنان به نسل جوان را وظیفهای مهم خواندند. رهبر انقلاب اسلامی گفتند: ما با شهدا معاصر بودیم و جهاد و ایثار و شهادت و گرهگشاییها و ایستادگی آنان در مقابل قدرتها را دیدیم اما نسل جوان، این موضوع را با وضوح وبِداهتی که ما متوجه شدیم، نمیبیند، بنابراین هریک از علما، روشنفکران، دانشگاهیان و صاحبان مناصب دولتی، باید به تناسب جایگاه خود نقشآفرینی کنند. ایشان، مردم اردبیل را جزو صفوف مقدمِ حاضران در میدانهای مجاهدت خواندند و افزودند: اعزام حدود ۳۵ هزار رزمنده به جبههها در دوران دفاع مقدس و تقدیم ۳۴۰۰ شهید، گواه ایثارگری و مجاهدت مردم اردبیل است و باید این ویژگیها به نسل جوان این منطقه معرفی شوند. رهبر انقلاب اسلامی سابقه علمی اردبیل و ظهور علمای بزرگی همچون محقق اردبیلی از این منطقه را نیز مورد اشاره قرار دادند و تاکید کردند: شناسنامه واقعی هر منطقه فراتر از حدود جغرافیایی و اقلیم است و برهمین اساس سابقه علمی و جهاد و شهادت مردم اردبیل و همچنین حضور در میدانهایی که زمینهساز تجدید حیات ملی شده است، شناسنامه واقعی اردبیل به شمار می رود.
حضرت آیتالله خامنهای گفتند: اردبیل از دو جنبه ملی و اسلامی، حق بزرگی بر ملت ایران دارد زیرا «یکپارچگی و وحدت» ایران و همچنین ترویج «مذهب اهل بیتعلیهمالسلام» در ایران، از اردبیل و در دوره صفویه آغاز شد پایان پیام/.
17:19 - 29 مرداد 1402