نیکزاد: بسیج صدقه جاری امام خمینی (ره) است

نایب رئیس اول مجلس گفت: بسیج صدقه جاری امام خمینی (ره) است، رهبری فرمودند که بسیجی یعنی امام علی( ع) که تمام وجودشان وقف اسلام بود؛ ما برای سنجش خودمان باید ببینیم که چقدر شبیه مولا هستیم.
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، علی نیکزاد نایب رئیس اول مجلس شورای اسلامی در همایش ملی بسیج ادارات و کارمندان که صبح امروز دوشنبه (7 شهریور) در سالن همایش‌های غدیر وزارت کشور برگزار شد، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر گفت: وقتی که رهبر معظم انقلاب می فرمایند مجلس انقلابی و دولت انقلابی، باید رفتار حکمرانان در دولت و مجلس را با ویژگی‌های شهیدان رجایی و باهنر تطابق بدهیم. وی افزود: سلامت فکری شهید رجایی را اگر با بنی صدر تطابق بدهیم، متوجه خردورزی شهید رجایی می‌شویم. عشق و باور به مردم، پاکدستی و عدالت‌باوری از ویژگی‌های این بزرگوار است. نایب رئیس اول مجلس اظهار کرد: وقتی دولت‌ها را کنار هم می‌گذاریم، می بینیم چه کسانی معتقد بودند که ایران یک ساعتِ توسط دشمن تسلیم می‌شود و چه کسانی به توان داخلی باور دارند. خدابندگی و خداباوری می‌تواند برای ما در ارزیابی عملکرد دولت‌ها، مجلس‌ها و کارگزاران نظام برای ما بسیار مهم باشد. نیکزاد با بیان اینکه بسیجیان ما باید مسائل را تبیین کنند تا بعضی‌ها یاوه نگویند، تصریح کرد: تعبیر شخصی من این است که یاوه‌ای که درباره سردار شهید همدانی گفته شد، خواست مظلومیت این شهید عزیز را واضح و آشکار کند. سردار همدانی از آبرو و شرف ما دفاع کرد. وی بیان کرد: بسیج صدقه جاری امام خمینی (ره) است و شهیدانی مانند شهید احمدی روشن در بسیج رشد کردند.
رهبر معظم انقلاب فرمودند که بسیجی یعنی امام علی علیه‌السلام که تمام وجودشان وقف اسلام بود؛ ما برای سنجش خودمان باید ببینیم که چقدر شبیه مولا هستیم انتهای پیام/.
علی نیکزاد
12:44 - 7 شهریور 1401

2 بازنشر
68 بازدید




1 پاسخ