پرونده متخلفان ارزی خارج از نوبت بررسی میشود
خبرگزاری فارس: مدیر عامل سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان از بررسی خارج از نوبت پرونده متخلفان ارزی خبر داد.
به گزارش حوزه دولت خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دولت، تقوی مدیر عامل سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان تصریح کرد: بر اساس گزارشات ارسالی بانک مرکزی و ثبت سفارش های رسمی در مواقعی که افراد ارز مرجع دریافت کرده باشند، سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان ورود پیدا کرده و پایه کارشناسی قیمت و توزیع کالای آنها در شبکه رسمی را مورد بررسی قرار می دهد.
وی خاطر نشان کرد: با توجه به اینکه فاصله قیمت ارز رسمی و غیر رسمی بیشتر از حد انتظار است سازمان به این حوزه ورود پیدا کرده تا کسانی که ارز مرجع دریافت می کنند به تعهداتشان عمل کنند و کالا را بر مبنای ارز تخصیصی و شبکه رسمی که تعریف می شود عرضه کنند.
مدیر عامل سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان افزود: سازمان از زمانی که نوسانات نرخ ارز حادث شد کار خود را در این حوزه شروع کرده و پرونده هایی را از تخلفات صورت گرفته در دست بررسی دارد که خارج از نوبت به آنها رسیدگی می کند.
انتهای پیام/
12:54 - 10 مهر 1391