سهم درگز از گمرك بسيار ناچيز است
خبرگزاري فارس: نماينده مردم درگز در مجلس گفت: با توجه به اينكه درگز در پيشاني ايران قرار دارد و در امور صادرات و واردات براي مردم اين شهر اشتغال زدايي نميشود و واقعا سهم درگز از گمرك بسيار ناچيز است.
به گزارش خبرنگار پارلماني خبرگزاري فارس محمد علي دلاور نماينده مردم درگز در مجلس شوراي اسلامي صبح امروز يكشنبه به عنوان سومين ناطق ميان دستور جلسه علني مجلس با اشاره به روز ارتش، گفت: در اين روز نمايندگان بايد قدردان زحمات خانوادههاي شهدا و ايثارگران باشند.
وي افزود: زيستن در زير لواي جمهوري اسلامي، نمايندگي ملت و با توجه به نامگذاري سال جاري به نام سال "همت مضاعف و كار مضاعف" بر ما فرض ميكند، كه لحظهاي از پا ننشنيم.
نماينده مردم درگز در مجلس تصريح كرد: ما نمايندگان با نيازهاي مردم مرتب برخورد داريم و بديهي است كه دغدغههاي امروز و آينده ملت به ما منتقل ميشود.
دلاور اضافه كرد: در شهر درگز از مسكن مهر و صندوق مهر امام رضا (ع) خبري نيست و مردم از ما ميپرسند كه بيمارستان درگز كه 19 سال پيش كلنگ ساختش بر زمين خورد چرا هنوز نيمه كار مانده است، آيا براي حصول و مشاهده نتيجه بايد 19 سال ديگر هم منتظر ماند؟
وي خاطرنشان كرد: مردم از ما ميپرسند كه با توجه به اينكه درگز در پيشاني ايران قرار دارد، آيا در امور صادرات و واردات نميتوان براي مردم اين شهر اشتغال زدايي كرد چرا كه واقعا سهم درگز از گمرك بسيار ناچيز است.
نماينده مردم درگز در مجلس اضافه كرد: كشورهاي همسايه در حال برداشت از مخازن مشترك هستند اما در شهر درگز در اين زمينه چه زماني اقدام خواهد شد.
دلاور با بيان اينكه فرهنگيان مطالباتي از قبيل يارانه مسكن، احكام تشويقي و ارتقاعي داشته و اين مطالبات را هم خواهان هستند، ادامه داد: پس از انقلاب اقدامات خوبي در موارد مختلف درباره روستاها صورت گرفت ولي جوانان از روستاها به شهرها مهاجرت ميكنند چرا كاري در اين زمينه صورت نميگيرد.
وي با اشاره به آغاز زمان برداشت گندم گفت: در زمان شروع فصل برداشت گندم هستيم؛ با بكار گيري كمباينهاي فرسوده و ريزش محصول هم مواجه هستيم، چرا ساز و كار مناسبي براي استفاده از تسهيلات بانكي در اين زمينه فراهم نيست.
انتهاي پيام/ب
11:42 - 29 فروردین 1389