نديمي:مدير بايد در بحران خود را نشان دهد
خبرگزاري فارس: نماينده لاهيجان با انتقاد از عدم برنامهريزي مناسب براي حل مشكل گاز برخي از مناطق كشور گفت: مدير بايد خود را در بحران نشان دهد.
به گزارش خبرنگار امور مجلس خبرگزاري فارس، ايرج نديمي نماينده مردم لاهيجان در جلسه علني غيررسمي امروز يكشنبه مجلس كه با حضور غلامحسين نوذري وزير نفت جهت بررسي مشكلات ناشي از قطعي گاز برگزار شد، اظهار داشت: در قضيه واردات گاز از كشور تركمنستان در ديپلماسي خارجي و اقتصادي بايد به نحوي عمل ميكرديم كه قطعي گاز پيش نميآمد.
وي افزود: آيا در مقابل رفتار باجخواهي تركمنستان نبايد پاسخ داد؟
نديمي با بيان اينكه برودت سرما در كشور در زمستان سال جاري بيسابقه بوده است اظهار داشت: چند استان با هم دچار برف و باران شدهاند اما واقعاً مديريت براي چه است؟ و براي چه بايد اين همه هزينه براي مديران بشود؟ مدير بايد خود را در بحران نشان دهد.
نماينده لاهيجان همچنين در مورد اهداف و استراتژي و تاكتيك وزارت نفت در رفع مشكل قطعي گاز سؤال كرد و افزود: ما در مورد اين موضوع بايد بپذيريم كه نبايد براي حل مسئله كسي را كه درگير نيست، درگير كنيم، چرا بايد منطقهاي را كه دچار مشكل كاهش فشار گاز نشده، گاز آن منطقه را قطع كنيم؟
وي تأكيد كرد: روش ما در توزيع منابع هنگام حوادث غير مترقبه نادرست بوده است.
انتهاي پيام/
12:17 - 23 دی 1386