قسط و عدل با سلام و صلوات اقامه نميشود
خبرگزاري فارس:كانديداي اصولگراي انتخابات با اشاره به لزوم مبارزه با فقر و فساد از منظر دين، عقل و منطق گفت: قسط و عدل با سلام و صلوات اقامه نميشود.
به گزارش خبرنگار اعزامي خبرگزاري فارس به قزوين، احمد توكلي رئيس مركز پژوهشهاي مجلس شوراي اسلامي كه ديروز در مدرسه علوم ديني امام جعفر صادق (ع) اين شهر سخن ميگفت افزود: دليل اين كه در ابتداي انقلاب مردم به علما و حكومتگزاراني چون شهيد رجايي خيلي توجه ميكردند و حرف و خواسته آنها را ميپذيرفتند اين بود كه آنها مثل خود مردم زندگي ميكردند و هر چه ميگفتند خود به آن عمل ميكردند.
احمد توكلي اظهار داشت: مشكل از آنجا شروع شد كه حرف و عمل علما و امراي ما با هم متناقص شد.
وي تصريح كرد: وقتي مقام معظم رهبري ميفرمايند كه بايد با ثروتهاي بادآورده مبارزه كرد عدهاي ميگويند اين كار باعث فرار سرمايهها مي شود در حالي كه هيچ منطقي اين موضوع را نميپذيرد و در كشورهاي ديگر اين مسئله بر همه روشن است، فساد فراگير مهمترين عامل فرار سرمايههاست.
كانديداي اصولگراي انتخابات گفت: احكام اسلام همه منطقي و قابل اجرا هستند و اگر نميتوانيم آن را اجرا كنيم بايد شهامت داشته باشيم كه اين را اعلام كنيم نه اين كه به دروغ بگوييم نميشود.
وي تصريح كرد: ما نشستهايم و ميگوييم چرا پوشش خانمها و آقايان و رفتارهاي آنها به سمت ناهنجاريها پيش ميرود، دليلش اين است كه فقر كه بيايد ايمان ميرود.
نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي با واكنش به اتفاقاتي كه در خوزستان رخ داده است گفت:در قرآن تاكيد شده كه هيچ قومي بر ديگري ارجحيت ندارد اما به جاي اينكه دست مهر را بر سر همه اقوام حفظ كنيم،اقداماتي ميكنيم كه كينه ورزي را رشد ميدهد و دشمنان نيز از اين فرصت نهايت استفاده را ميبرند.
توكلي اظهار داشت: نمايندگان اهواز خيلي تلاش كردند كه نامه مورد مناقشه سريعا تكذيب شود اما مسئولان محلي اهواز تعلل كردند و شد آنكه نبايد ميشد.
وي گفت: مردم در سختي زندگي ميكنند و به اين مسئله معترض هستند ولي وقتي براي نظام احساس خطر ميكنند باز هم به ميدان ميآيند و نجابت خود را به رخ مسئولان ميكشند.
كانديداي اصولگراي انتخابات رياست جمهوري در پاسخ به اين سؤال كه مجلس هفتم چه كارهاي فرهنگي كرده است تصريح كرد: مجلس روي مشكلات اقتصادي و معيشتي مردم تمركز كرده است و معتقدم اگر اين بخش از مشكلات مردم رفع شود بخش زيادي از مشكلات فرهنگي وسياسي اجتماعي مردم نيز حل ميشود و در عين حال كميسيون فرهنگي هم خيلي فعال است و اخيرا طرحي براي تسهيل ازدواج جوانان به مجلس ارائه كرده است.
توكلي در پاسخ به اين سؤال كه تا چه حد به عدالت نزديك هستيم گفت: به عدالت نزديك نيستيم چرا كه صداي مردم در اعتراض به بيعدالتي بلند است و نارساييها در كشور زياد است.
وي افزود: مهمترين دغدغه امروز من اين است كه حكومتي كه به نام حضرت ولي عصر (عج) حكومت ميكند آبرويش ارتقا يابد كه متاسفانه در حال حاضر اينگونه نيست و در عرصههاي مختلف از آن حكومت آرماني دور هستيم.
توكلي در پاسخ به پرسشي مبني بر اين كه براي تحقق عدالت چه برنامهاي داريد تصريح كرد: كابينهاي درست ميكنم كه به عدالت حساس بوده و واداده به غرب نباشد و در آن استراتژي توسعهاي ننويسند كه بگويند حاكمان از طبقات متوسط و ضعيف نباشند.
رئيس مركز پژوهشهاي مجلس اظهار داشت: از آنجا كه دولت فعلي در آخر كارش است و نميتواند كارهاي بزرگ را شروع كند ، عمده طرحهاي اقتصادي مجلس را گذاشتهايم براي دولت بعدي تا با فراغ خيال و وقت كافي اين كارها را شروع كند.
انتهاي پيام/
10:26 - 5 اردیبهشت 1384