16 فروردین 1405ضربالاجل ایران برای خودکشی ترامپ
دونالد ترامپ با اعلام ضربالاجل ۴۸ ساعته به ایران، خود را در آستانه یک فاجعه ژئوپلیتیکی و اقتصادی قرار داده است. این مهلت همزمان با روزهای شلوغ و باز شدن بازارهای جهانی است و کارشناسان هشدار میدهند که هر اقدام تحریکآمیز آمریکا میتواند باعث جهش شدید قیمت نفت، فروپاشی اوراق قرضه و نوسانات بیسابقه …نمایش بیشتر
@ShahrvandeSade16 فروردین 1405در پاسخ بهخب ما که در ظاهر قرار نیست مذاکره ای بکنیم. مهلت که تموم بشه، اونوقت آمریکا زیرساخت ها رو اگر زد، قیمت 300 دلاری بشکه نفت و ترکیدن بورس آمریکا برای مردم ایران میشه برق و آب؟ قراره سفره ی خالی مون پر بشه؟ اگر میشه که حرفی نیست. اگر مسئولیت این ریسک رو به گردن میگیرید، بسم الله. زندگی مردم دستتونه ها!
@ShahrvandeSade17 فروردین 1405من در وهله ی اول در قبال خانواده م غیرت دارم، که از راه درست نون حلال در بیارم، که البته قطعی اینترنت این راه رو بسته. شما هم اون آرزو رو بکن. مشکلی نداره. منم برای تو آرزو میکنم کاش در کشوری میبودی که اولویتش رفاه و بهروزی مردم خودش بود، نه محو اسرائیل و آمریکا.