عطاءالله حسنزاده عضو هیات مدیره اتحادیه مرغداران گوشتی کشور در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در مازندران با اشاره به کاهش قیمت مرغ در بازار، اظهار کرد: ظرفیتی که در بازار ایجاد کردیم موجب تولید بالا درنتیجه قیمت کاهش مرغ شد.
وی افزود: باتوجه به تولید مرغ و در راستای کنترل بازار دو موضوع مهم باید در دستور کار قرار گیرد نخست بحث خرید و ذخیرهسازی مرغ و موضوع دیگر بحث صادرات است که در این شرایط موضوع نخست ارجعیت دارد.
وی با اشاره به جوجهریزی ۱۷۰ میلیونی در کشور و جوجهریزی ۱۷ میلیونی در مازندران، تصریح کرد: برای رسیدن به نقطه امن تولید و همچنین کنترل بازار و حمایت و جلوگیری از سرریز تولید در بحث ذخیره سازی و خرید مرغ ورود پیدا کنیم.
عضو هیات مدیره اتحادیه مرغداران گوشتی کشور با بیان اینکه قیمت کاهشی مرغ در بازار محسوس شد، اظهار کرد: این درحالی است،که هنوز مرغداران در خرید جوجه بالای ۳۰هزار تومان و کلزا ۲۵هزار تومان را خریداری میکنند.
حسنزاده با بیان اینکه قیمت مرغ پایینتر از قیمت تمام شده است، تصریح کرد: باتوجه به اینکه تولید نقطه امن نرسیده و زمانبر است ضرورت دارد شرایطی فراهم شود تا تولیدکنندگان به نقطه امن برسند.
وی با تاکید بر اینکه بحث خرید و ذخیرهسازی بسیار مهم است، خاطرنشان کرد: تصمیمات ما در این زمینه نباید به زمان موکول شود.
پایان پیام/۸۶۰۳۴/غ