اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

هنر و رسانه  /  موسیقی و هنرهای تجسمی

درددل برگزیده بینال خوشنویسی؛ مجبوریم برای گذراندن زندگی مسافرکشی کنیم

مصطفی عابدینی هنرمند برگزیده هفتمین دوسالانه خوشنویسی با گلایه از بی توجهی مسئولین نسبت به وضعیت اقتصادی این هنرمندان معتقد است که «جای تاسف دارد برای ما که خانواده‌ها می‌گویند خط و خوشنویسی پول ندارد و اصرار دارند این هنر را کنار بگذاریم و برای امرارمعاش کار دیگر انجام دهیم و حتی مسافرکشی کنیم. باید به حال مسئولین کشور تاسف خورد که وضعیت را به اینجا رساندند.»

درددل برگزیده بینال خوشنویسی؛ مجبوریم برای گذراندن زندگی مسافرکشی کنیم

به گزارش خبرنگار تجسمی خبرگزاری فارس،مصطفی عابدینی رتبه اول بخش چلیپا در هفتمین دوسالانه خوشنویسی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس با بیان دغدغه اقتصادی هنرمندان این رشته گفت: مهم‌ترین دغدغه‌ای که هنرمندان خوشنویسی دارند بحث اقتصاد است؛ مسئولین فرهنگی، اقتصاد هنر را باید به سمتی هدایت کنند تا هنرمندی که اثر تولید می‌کند بتواند از اثر خود بهره‌ای ببرد و بتواند هزینه‌های تولید اثر بعدی خود را به دست آورد. اگر حمایت نباشد انگیزه هنرمندان برای خلق اثر از بین می‌رود.

وی ادامه داد: مسئولین فرهنگی باید فکر جدی درباره اقتصاد هنر داشته باشند نه اینکه هنرمندان از یکدیگر حمایت مالی بگیرند و از هم کمک بخواهند تا آثارشان به فروش برود. بنده اگر دست فروشی انجام دهم چندین برابر این هنر درآمد پیدا می‌کنم؛ چرا باید به این شکل باشد که از کشورهای دیگر جایزه با رقم بالا بگذارند در حالی که مسئولین فرهنگی ما در خواب هستند. خیلی عجیب است که رقم جایزه دوسالانه خوشنویسی ایران پس از هفت دوره ۲۰ میلیون تومان است.

این هنرمند خاطرنشان کرد:معلوم است که با این وضعیت، بهترین آثار هنرمندان ما سر از موزه‌های خارجی در می‌آورد. این اتفاق بسیار ناراحت کننده است و عملا با بی‌توجهی مسئولان تیشه به ریشه هنر کشور زده می‌شود. امیدوارم از خواب بیدار شودند.

عابدینی افزود: تعداد بسیار کمی از هنرمندان از این هنر ارتزاق می‌کنند. چند نفر از خوشنویسی می‌توانند پولی در بیاورند و امرار معاش کنند؟ زمانی که ما یک برگ کاغذ خوشنویسی را ۵۰۰ هزار تومان می‌خریم چطور می‌توانم باز به کارم ادامه دهم و هزینه زندگی خود را هم در بیاورم. متاسفانه نه سفارشی داده می‌شود و نه اثری خریده می‌شود.

این هنرمند ادامه داد: جای تاسف دارد برای ما که خانواده‌ها می‌گویند خط و خوشنویسی پول ندارد و اصرار دارند این هنر را کنار بگذاریم و برای امرارمعاش کار دیگر انجام دهیم و حتی مسافرکشی کنیم. باید به حال مسئولین کشور تاسف خورد که وضعیت را به اینجا رساندند. این دغدغه جدی هنرمندان است که باید فکر جدی برای آن شود.

وی در پایان گفت: زمانی که گواهی هنری اهدا می‌شود باید آن گواهی بتواند کمک کند هنرمندان زندگی خود را راحت بگذرانند. باید سالیانه چندین سفارش به آن‌ها داده شود نه این که برای دیدن مسئولین چند نفر را واسطه قرار دهیم در آخر هم موفق به دیدن آن‌ها نشویم. امیدوارم فکر کنند و اقتصاد هنر شکوفا شود.

نمایشگاه آثار هنرمندان هفتمین دوسالانه ملی خوشنویسی ایران از ۲۹ دی تا ۱۵ بهمن در سرای سعدالسلطنه شهر قزوین در حال برگزاری است.

پایان پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول