هفته زن فرصتی مناسب برای انعکاس دستاوردهای بانوان

مسوول امور بانوان و خانواده فرمانداری سربیشه از هفته زن و بزرگداشت مقام مادر به عنوان فرصتی مناسب و مغتنم برای انعکاس دستاوردهای ارزنده بانوان در زمینه های مختلف و نقش بنیادین آنان در جامعه یاد کرد.
 به گزارش خبرگزاری فارس از سربیشه، نصرت تناکیان، مسوول امور بانوان و خانواده فرمانداری سربیشه امروز در جلسه برنامه‌ریزی هفته زن و بزرگداشت مقام والای مادر اظهار داشت: دشمن امروز در جنگ ترکیبی و شناختی و چند بعدی خود بنیاد و تحکیم خانواده ایرانی به ویژه زنان و دختران را مورد هدف قرار داده است. وی با بیان اینکه دشمنان برای بی‌ثباتی بنیان خانواده آگاهی‌بخشی و تبیین اندیشه‌های ناب اسلام در باب خانواده، زن و مادر باید برای جامعه بویژه نسل جوان بازگو و تبین شود.  مسوول امور بانوان و خانواده فرمانداری سربیشه افزود: رواج فرهنگ‌ و گفتمان‌های ارزشی و دینی و بهره‌گیری از سیره اهل بیت(ع) و منش شهدا و پیاده‌سازی و الگوگیری از این اندیشه‌ها و فرهنگ‌های ناب به طور یقین سبب استحکام بنیان خانواده به عنوان کوچک‌ترین و البته اصلی‌ترین رکن جامعه خواهد شد و از طرفی در خنثی‌سازی حربه و دسیسه‌های دشمنان نیز کارآمد و موثر واقع می‌شود. تناکیان با اشاره به نگرش و استفاده ابزاری جوامع غربی از زن گفت: در مکتب اسلام زن جایگاهی بس رفیع و دارای کرامت است و حجاب و عفاف برای او نه تنها محدودیت بلکه مصونیت‌آور آست. وی تصریح کرد: با این تفاسیر با رویکردی جدید و بهره‌گیری از گفتمان‌سازی و جهاد تبیین در همه عرصه ها، زن مسلمان بویژه زن ایرانی را به جامعه بین‌المللی معرفی و شناساند.
مسوول امور بانوان و خانواده فرمانداری سربیشه از هفته بزرگداشت زن و مقام مادر بعنوان فرصتی مناسب و مغتنم برای انعکاس دستاوردهای ارزنده بانوان در زمینه های مختلف و نقش چشمگیر آنان در دوران هشت سال دفاع مقدس و پس از آن یاد کرد و افزود: زنان ما به عنوان نیمی از جامعه می‌توانند تأثیرات بسزایی در تربیت نیروهای انسانی توانمند و شایسته و فرزندان صالح داشته باشند تناکیان فضاسازی محیطی، برگزاری اردوی سیاحتی زیارتی با عنوان راویان پیشرفت در هر سه بخش (مرکزی، مود و درح)، تجلیل از رابطین بانوان دستگاه‌های اجرایی، نشست‌های بصیرتی، مسابقات کتابخوانی و ورزشی، گفتمان‌ها و نشست‌های جریان‌ساز، ایستگاه صلواتی و ایستگاه سلامت، کارگاه‌های آموزشی، جشن میلاد حضرت زهرا (س) و بزرگداشت روز مادر و نمایشگاه کتاب را از عمده برنامه‌های پیش‌بینی شده برای هفته زن و نکوداشت روز مادر شهرستان سربیشه عنوان کرد. پایان پیام/.
مسوول امور بانوان
08:23 - 11 دی 1402

1 بازنشر
29 بازدید


1 پاسخ