به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری فارس، پلیس آمریکا روز سهشنبه تعدادی از تحصن کنندگان داخل ساختمان کنگره را که خواستار توقف جنگ رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه بودند، بازداشت کرد.
آمریکا بزرگترین حامی رژیم صهیونیستی طی هفتاد و سه روز حملات همه جانبه به نوار غزه بوده است.
شنبه هفته پیش بود که قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل درباره آتشبس فوری در نوار غزه با وتوی آمریکا رد شد. از 15 عضو شورای امنیت سازمان ملل، 13 عضو به آن رای مثبت داده و انگلیس به آن رای ممتنع داد و آمریکا نیز آن را وتو کرد.
اعضای سازمان ملل متحد بامداد چهارشنبه طی رأیگیری در مجمع عمومی، به قطعنامهای غیرالزامآور برای برقراری آتشبس فوری در نوار غزه رأی دادند. این قطعنامه با ۱۵۳ رأی موافق، ۱۰ رأی مخالف و ۲۳ رأی ممتنع به تصویب رسید و از رژیم صهیونیستی میخواهد فوراً حملات به نوار غزه را پایان دهد.
میکرونزی، نائورو، پاپوآ گینه نو،گواتمالا، لیبریا، آمریکا، اتریش، چک، پاراگوئه و رژیم صهیونیستی به این قطعنامه رأی منفی دادند.
«واسیلی نبنزیا» نماینده روسیه در سازمان ملل نیز روز سهشنبه گفت که واشنگتن در حال تامین تسلیحاتی است که اسرائیل به کمک آنها فلسطینیان را میکُشد.
وی در سخنانی گفت: «واشنگتن تمام قطعنامههایی که هدف آن ایجاد آتشبس در نوار غزه بوده را نیز ناکام گذاشته است».
جنبش مقاومت اسلامی فلسطین حماس در روز هفتم اکتبر (۱۵ مهرماه) در پاسخ به بیش از هفت دهه اشغال فلسطین و نزدیک به دو دهه محاصره غزه و زندان و شکنجه هزاران فلسطینی عملیات موسوم به «طوفان الاقصی» را آغاز کرد.
این عملیات یکی از مرگبارترین حملات علیه این رژیم بود. مبارزان حماس در چند نقطه از حصارهای مرزی به داخل اراضی اشغالی نفوذ کردند، به روستاها یورش بردندو علاوه بر کشتن رساندن شمار زیادی از اسرائیلیها، شماری از آنها را به اسارت گرفتند.
رژیم صهیونیستی در پاسخ به این عملیات، حملات سنگینی را علیه غزه آغاز کرد و این منطقه را تحت محاصره کامل قرار داد. با وجود این، آنطورکه تحلیلگران میگویند، عملیات طوفانالاقصی شکست امنیتی-سیاسی بزرگی را به اسرائیل تحمیل کرده است.
تا کنون بیش از 19 هزار و پانصد نفر در جریان عملیاتهای رژیم صهیونیستی در غزه به شهادت رسیده و دهها هزار نفر زخمی شدهاند. اکثر شهدا غیرنظامی هستند.
پایان پیام/.