اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

نامشخص

خبر خوب| نجات جان بیماران اورژانسی با اختراعی هوشمندانه

عزیزالله وکیلی یکی از مخترعین شهر شیراز است که بیش از ۷۰ نوع اختراع در زمینه های مختلف به خصوص پزشکی دارد و توانسته با نوآوری نیاز کشور از واردات بسیاری از کالاها را برطرف سازد.

خبر خوب| نجات جان بیماران اورژانسی با اختراعی هوشمندانه

به گزارش خبرگزاری فارس از شیراز، اختراعات در حوزه های پزشکی و خلق تجهیزات کاربردی از تکنولوژی های به‌روز دنیا تقریبا کار دشواری است که تنها از مخترعین و افراد نوآور بر می آید.

عزیزالله وکیلی یکی از مخترعین شهر شیراز است که بیش از ۷۰ نوع اختراع در زمینه های مختلف به خصوص پزشکی دارد و توانسته با نوآوری نیاز کشور از واردات بسیاری از کالا ها را برطرف سازد.

او همچنین با اختراع و تجاری سازی برخی از محصولات پزشکی روند درمان و نجات جان بیماران در شرایط اضطراری را بهبود بخشیده است.

این مخترع شیرازی در گفتگو با خبرگزاری فارس خود را معرفی کرد و گفت: عزیزالله وکیلی، متولد ۱۳۵۸ و اهل شیراز هستم.

او درباره مدارک تحصیلی‌اش گفت: کارشناس ارشد مهندسی پزشکی، مهندسی مخابرات، کارشناس درمان و مدیریت را خوانده ام.

 

تولید و طراحی محصولات نوآورانه در سطح ملی

وی در خصوص شرکت‌شان توضیح داد و گفت: شرکت دانش بنیان ما شرکت فراهوش الکترومکانیک آرسام با نام تجاری آنهوما یک شرکت بین المللی است که در زمینه تولید و طراحی محصولات نوآورانه در سطح ملی و بین‌المللی فعالیت می‌کند و بیش از ۷۰ نوع محصول دارد، سه دستگاه ما سال گذشته در درختواره علوم پزشکی شیراز ثبت شد.

او ادامه داد: شرکت در سال ۹۴ تاسیس شد و شروع به فعالیت کرد، ما ابتدا ۳ نفر بودیم که کار را آغاز کردیم اما درحال حاضر حدود ۵۰ نفر به صورت مستقیم و تعدادی به صورت غیر مستقیم نیرو مشغول به فعالیت داریم.

اختراع بیش از ۷۰ محصول

 او در توضیح محصولات شرکت گفت: اولین محصولی که ساختیم تورنیکت دیجیتال بود که در زمینه ارتوپدی قابل استفاده است، زمانی که شروع به ساخت این محصول کردیم شرکت نداشتیم و در خانه کارهای آن را انجام می‌دادیم و رفته رفته با حمایت‌های ریاست وقت دانشگاه علوم پزشکی شیراز بود توانستیم دستگاهمان را بفروشیم.

وی درباره دستگاه تورنیکت دیجیتال بیشتر توضیح داد و گفت: با استفاده از این دستگاه به جای اینکه مریض را بیهوش کنند بی‌حسی در اندام‌های فوقانی و تحتانی انجام می‌دهند و افرادی که بیماری‌های قلبی ریوی، کلیوی و آسم دارند با بی‌حسی موضوعی عمل می‌شوند و تحت درمان قرار می‌گیرند.

 او افزود: این دستگاه در حال حاضر در بیمارستان‌های شیراز و بیمارستان‌های کشور از جمله بیمارستان قلب رجایی تهران، خاتم الانبیا و غیره استفاده میشود.

وکیلی به سایر محصولات تولیدی شان نیز اشاره کرد و گفت: یکی دیگر از محصولاتمان دستگاه پوشر خون است که خون را به سرعت به بیمار تزریق میکند و در شرایط اورژانسی جان فرد را نجات میدهد یا دستگاهی که بیمار را در شرایطی مثل اتاق عمل گرم نگه میدارد و نمونه های بسیار دیگر.

شروع اختراع و نوآوری از کودکی

او درباره ایده این کار گفت: من از کودکی علاقه‌مند به اختراع وسایل گوناگون بودم و اولین کار نوآورانه‌ام را در کلاس اول ابتدایی انجام دادم و کم کم که بزرگ شدم مهارت‌های گوناگون آموختم و با دید متفاوت‌تری به اطرافم نگاه می‌کردم که توانستم با استفاده از آنها و نیازسنجی درستی که انجام دادم اختراعات مختلف انجام بدهم و وارد بازار شوم.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه خودم رشته هوشبری خوانده بودم و نقاط درد را می‌شناختم و وضعیت بیماران را میدیدم تصمیم گرفتم دستگاه تورنیکت را به طور دیجیتال و سایر دستگاه ها را تولید کنم.

این نوآور شیرازی در خصوص صادرات نیز سخن گفت و بیان کرد: در مرحله اول سعی کردیم نیازهای ایران را برطرف کنیم سپس به کشورهای حوزه خلیج فارس صادرات داشته باشیم.

مدیر عامل این شرکت دانش بنیان به مشکلات و سختی های مسیر نیز اشاره کرد و گفت: افراد زیادی از مسئوولین از شرکت ما بازدید کردند اما حمایت و کمکی به ما نکردند.

همسرم بزرگترین مشوق من بود

 او بزرگترین مشوق خود را همسرش دانست و گفت: همسرم همیشه بزرگترین مشوق من بوده و در حال حاضر نیز در همه زمینه‌ ها مرا حمایت و همراهی می‌کند.

وی به رمز موفقیتش نیز اشاره و بیان کرد: من با دید متفاوتی به اطراف نگاه می‌کردم و سعی می‌کردم مشکلات را به ایده و اختراع تبدیل کنم، از خیلی از تفریحاتم گذشتم و مسیری طولانی را طی کردم تا توانستم به موفقیت برسم و هنگامی که محصولاتم را در بیمارستان‌های مختلف در حال استفاده و رضایت بیماران می‌بینم بسیار خوشحال می‌شوم.

نخبه شیرازی در آخر توصیه‌ای کرد و گفت: بدون هدف وارد مسیری نشوید و حتما از افرادی که قبلاً وارد مسیرهای مشابه شده اند و به نتیجه رسیده‌اند مشورت بگیرید تا خطاهای مشابه و احتمالی را تکرار نکنید.

گفتگو: صبا بنکی

پایان پیام/پ

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول