اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

ورزشی  /  سایر حوزه ها

آخرین وضعیت ژیمناستیک، تیم امید، کسب سهمیه‌ها و ارزیابی بازی‌های آسیایی از زبان هاشمی

دبیرکل کمیته ملی المپیک گفت: در طول چهار هفته گذشته هفته ای یک یا دو بار جلساتی در مورد وضعیت ژیمناستیک برگزار شد که امیدواریم هرچه زودتر تعیین تکلیف شود.

آخرین وضعیت ژیمناستیک، تیم امید، کسب سهمیه‌ها و ارزیابی بازی‌های آسیایی از زبان هاشمی

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، سید مناف هاشمی پس از پایان بیست و نهمین نشست هیات اجرایی کمیته ملی المپیک، اظهار داشت: اولین بحث امروز درمورد متمم بودجه برای فدراسیون‌ها بود. حدود 50 میلیارد تومان با توجه به صرفه‌جویی در هزینه‌های هانگژو، پیشبینی کردیم بتوانیم مجدد به فدراسیون‌ها کمک کنیم. البته در قالب شاخص‌هایی که ارزیابی بازی‌های آسیایی داخل آن است. نگاهی به رشته‌های المپیکی و شانس کسب سهمیه داشتیم. مباحث مدیریت مدنظر رئیس، اعضای هیات اجرایی و مجموعه کمیته نیز لحاظ شده است. ان‌شاءالله بتوانیم ظرف یک تا 2 ماه آینده برای برگزاری اردوها و کسب سهمیه نیاز به کمک دارند یا تلاش ویژه‌ای در بازی‌های آسیایی داشتند، اختصاص بدهیم. هیات اجرایی و رئیس کمیته نیز رشته‌هایی که در هانگژو تلاش ویژه داشتند، دیدند و شاید هم این اقدام، یک تقدیر غیرمستقیم برای آنها باشد.

هاشمی افزود: اختیارات اصلاحاتش را که نقطه نظراتی هم داشت در قالب رئیس کمیته ملی المپیک ارائه داد تا با نظر مشورتی بنده آن را اصلاح کنیم. ما برای مجمع باید حسابرس و گزارش مالی را که در واقع ۱۴ همین ماه است باید در هیات اجرایی تصویب می‌کردیم. در جلسه قبل گزارش سالیانه ۱۴۰۱ توسط هیات اجرایی تصویب شده بود. حسابرس بعدی هم مشخص شد که در مجمع بتوانیم داشته باشیم.

* مساعدت مالی به انجمن ورزشی‌نویسان

دبیر کل کمیته ملی المپیک با بیان اینکه احمدی رئیس انجمن ورزشی‌نویسان گزارش مفصلی را ارائه کرده، گفت: این گزارش مورد حمایت اعضای هیات اجرایی قرار گرفت و قرار شد مساعدت مالی در طول سال انجام بگیرد که عدد آن به نوعی مشخص شده است‌.

* تجلیل از مدال‌آوران تاریخ المپیک

وی در ادامه صحبت‌های خود با اشاره به سایر مباحث مطرح شده در نشست هیات اجرایی خاطرنشان کرد: حمایت از برگزاری سده المپیک به بهانه رونمایی از صدای مرحوم تختی قرار شد کمیته ملی المپیک مراسمی را داشته باشد و از همه کسانی که در طول تاریخ المپیک برای ایران مدال گرفته‌اند اگر در ایران هستند از آنها تقدیر شود اگر نیستند حمایت کنیم بیایند و در مراسم حضور داشته باشند. در غیر این صورت به شکل مجازی از آنها دعوت کنیم در مراسم حضور داشته باشند که این یک کار خوب و بزرگی است که به نظر برای نخستین بار از اتفاق می‌افتد.

هاشمی همچنین در خصوص المپیک زمستانی گفت: هر چند کاروان ما کم است اما تنها رشته‌ای که شرکت می‌کند اسکی است. نظریان رئیس فدراسیون اسکی به عنوان رئیس کاروان و نماینده کمیته ملی المپیک تیم را همراهی خواهد کرد تا در این رویداد حضور پیدا کنند.

* امیدواری به بهبود وضعیت ژیمناستیک

وی درباره اینکه فدراسیون جهانی ژیمناستیک زهرا اینچه‌درگاهی را به عنوان رئیس می‌شناسد آیا او به مجمع عمومی فدراسیون در روز سه‌شنبه دعوت خواهد شد یا خیر، گفت: کمیته‌ای روی این موضوع کار می‌کند بعد از حضور کیومرث هاشمی در وزارت ورزش خود او هم به این موضوع ورود کرده، اختیاراتی هم به محمود خسرو وفا رئیس کمیته ملی المپیک داده است. من فکر می‌کنم در طول چهار هفته گذشته هفته ای یک یا دو بار جلساتی برگزار شد. امیدواریم که هرچه زودتر تعیین تکلیف شود. به هر حال باید مواضع دوستان در وزارت ورزش، کمیته ملی المپیک و فدراسیون جهانی در خصوص سرپرستان و دوستانی که قبلا رئیس بودند تعدیل شود تا به نتیجه واحد برسد که آن مورد تایید جمهوری اسلامی ایران خواهد بود.

* ارزیابی بازی‌های آسیایی تمام شده است

دبیر کل کمیته ملی المپیک درخصوص اینکه به نظر می‌رسد فضای المپیکی در کشور وجود ندارد و آخرین اقدامات کمیته برای این مسابقات، عنوان کرد: بازی‌های آسیایی به تازگی تمام  و ارزیابی‌هایش نیز تازه تمام شده است. در حال آماده سازی گزارش مجمع هستیم.  3-2 ماه است این کار را شروع کرده‌ایم اما باید کار به شکل روزشمار‌، جدی‌تر دنبال شود. کمیته ملی المپیک و وزارت ورزش، کمیته مشترکی را با حضور  کیومرث هاشمی، محمود خسروی‌وفا و فدراسیون‌هایی که درموردشان پیشبینی کسب سهمیه یا مدال را داریم، برگزار کردند. تاکنون جلساتی با کشتی، وزنه‌برداری و تکواندو برگزار شده و قرار است جلسات دور دوم در کمیته برگزار شود.

هاشمی عنوان کرد: در این جلسات هم بحث‌های فنی و تکنیکی مطرح می‌شود و هم مباحث مربوط به کسب سهمیه به شکلی حمایت می‌شود. برای ورزشکارانی که کسب سهمیه کنند، بسته پیشنهادی را در جلسه هیات اجرایی تصویب کردیم که باید آن را عملیاتی کنیم. همچنین در این متمم و غیر از متمم، کمک‌های ویژه‌ای که باید به رشته‌های المپیکی داشته باشیم، در دستور کار کمیته و وزارت ورزش قرار دادیم. این فرآیند از الان به بعد باید جدی‌تر، دقیق‌تر و روزانه دنبال شود. 

* شرایط کسب سهمیه و پیگیری فدراسیون‌ها به شکل روزانه رصد می‌شود

وی اضافه کرد: کسب سهمیه ما در 3-2 رشته مثل کشتی، تکواندو و تیراندازی قطعی شده و در وزنه برداری نزدیک هستیم. به برخی رشته‌های دیگر هم امید داریم. شرایط کسب سهمیه و پیگیری فدراسیون‌ها به شکل روزانه تحت رصد مرکز نظارت ما است. باید جلوتر برویم تا بتوانیم لیست دقیق و مشخصات افرادی که با نام خود کسب سهمیه کرده‌اند یا برای فدراسیون‌شان موفق به کسب سهمیه شده‌اند، به شکل دقیق مشخص شود.

* اختیارات خود را به فدراسیون فوتبال واگذار کردیم

دبیر کمیته ملی المپیک درمورد اینکه آیا می‌توانیم در رشته‌های تیمی مدال بگیریم، توضیح داد: باید مقداری صبر کنیم زیرا تلاش‌هایی صورت می‌گیرد که باید از زبان خود روسای فدراسیون‌ها بشنویم. هاشمی درواکنش به این سوال که پس از صحبت‌های قبلی‌اش مبنی بر اینکه از برعهده گرفتن مسئولیت تیم ملی امید توسط فدراسیون فوتبال استقبال می‌کند، آیا نشستی را با مسئولان فدراسیون برگزار کرده‌اند، گفت: درخصوص تیم امید خیلی صحبت کردم. حرف الان ما هم همان حرف جلسه قبلی است و اختیارات خود را به فدراسیون تفویض کردیم و مثل همه فدراسیون‌های دیگر می‌تواند از رشته خودش حمایت کند.

* مثل یک دستگاه دولتی نیستیم که دستوری از بالا به پایین تصمیم بگیریم

وی درمورد مباحث مطرح شده مبنی بر اختلاف بین اعضای هیات اجرایی، اظهار داشت: نمی‌دانم منظور چیست اما واقعیت این است در جلسات شورایی و جمعی که به هیات اجرایی اختیاراتی از طرف مجمع داده می‌شود، برای همه موضوعات بحث می‌شود.  اینکه امروز 8-7 مصوبه داشتیم و با متمم دادن می‌خواهیم به فدراسیون‌ها کمک کنیم یا برنامه‌ای برگزار کنیم، مثل یک دستگاه دولتی نیستیم که دستوری از بالا به پایین تصمیم بگیریم. به دلیل کار کردن در سیستم دولتی، تجربه کار در این بخش را بیشتر داریم و راحت‌تر می‌توانیم  عملیاتی کنیم اما در کار جمعی باید با هم مشورت کنیم.

* با اختلافات به جایی نمی‌رسیم و به همین دلیل با یکدیگر همدل هستیم

دبیر کمیته المپیک تصریح کرد: شاید در برخی مسائل اختلاف نظر وجود داشته باشد اما حتما در پایان همان جلسه، همه دوستان بسیار صمیمی از هم خداحافظی می‌کنند. یکی از بهترین هیات‌های اجرایی را داریم و اگر اختلاف مختصری هم وجود داشته، اعضا با هم همسو شده‌اند زیرا هدف و دلیل بودن ما در این کمیته موفقیت و سرافرازی کشور و به اهتزاز درآمدن پرچم جمهوری اسلامی ایران در عرصه‌های بین‌المللی است. قطعا با اختلافات به جایی نمی‌رسیم و به همین دلیل با یکدیگر هماهنگ و همدل هستیم. اگر هم مختصر اختلافی بوده با هم متحد شده‌ایم که کمتر شود یا نباشد تا بتوانیم المپیک پیش رو و بازی‌های داخل سالن را دنبال کنیم.

هاشمی ادامه داد: مباحث زیرساختی، دستورالعملی و ... را مدنظر داریم. سیاست کمیته این است آکادمی ملی المپیک در آینده مختص ورزشکاران، المپیکی‌ها یا رشته‌هایی که در بازی‌های آسیایی یا المپیک نتیجه می‌گیرند شود. وقتی یک بسته پیشنهادی یا دستورالعمل می‌آید که 20 بند یا 4 کتابچه دارد، شاید درموردش اختلاف نظر باشد اما با رای‌گیری اکثریت، اختلافات به حداقل می‌رسد. 

* آکادمی ملی المپیک باید در آینده نقش آکادمی را عملیاتی کند

وی ادامه داد: آکادمی ملی المپیک باید در آینده نقش آکادمی را عملیاتی کند و به عنوان یک مرکز آموزش علمی برای ما یا مرکز روانشناسی علمی، پزشکی یا سنجش برای ورزشکاران به آنها خدمات بدهد. همچنین خود آکادمی و سالن‌هایش باید در اختیار فدراسیون‌های با اولویت المپیکی، آسیایی و سایر رشته‌ها قرار بگیرد. این سیاست شاید در گذشته نبوده و افراد غیر ورزشی که از مکان‌های آکادمی ملی المپیک، بهره‌ند می‌شدند، بیشتر از ورزشکاران بودند که این امر مورد اعتراض جامعه ورزش و خیلی از عزیزان بود. 

دبیر کمیته المپیک اضافه کرد: وقتی سیاست‌ها تغییر کرده و رویکردها عوض می‌شود، مختصر اختلاف نظری هم است. این هم یکی از بحث‌های خیلی خوبی بود که امروز مطرح شد و رئیس جدید آکادمی گزارش بسیار خوبی از بسته پیشنهادی، تعرفه‌ها، نحوه اداره و خدمات دهی را مطرح کرد. به نظر می‌رسد در آینده می‌توانیم این مرکز را برای ورزشکاران حفظ کنیم.

*وضعیت 3500 دلار کمک به فدراسیون شمشیربازی

هاشمی درمورد اینکه  کمیته قبل یا در طول بازی‌های آسیایی مبلغی حدود 3500 دلار به فدراسیون شمشیربازی برای خرید تجهیزات پرداخت کرده اما ظاهرا این اقدام انجام نشده است، گفت: بررسی می‌کنم. در هیات اجرایی مصوبه‌ای داشتیم تا به فدراسیون‌هایی که نیاز به مربی یا تجهیزات داشتند، کمک کنیم. کمیته 3 نفره‌ای وجود دارد که سهرابیان، رئیس فدراسیون قایقرانی نماینده هیات اجرایی در آن کمیته است. رئیس مرکز نظارت هم در آن حضور دارد و مسئولیتش با دبیرکل است. 3 نفری جلسه برگزار کرده و نسبت به درخواست فدراسیون‌ها را درمورد تجهیزات مورد نیاز یا مربیان به صورت اضطراری، تصمیم گیری کرده یا کمک مالی می‌کنیم. 

*بیش از 10 یا 20 فدراسیون را کمک کرده‌ایم

وی افزود: در این راستا بیش از 10 یا 20 فدراسیون را کمک کرده‌ایم. آمارش هم موجود است. حتی فدراسیون‌هایی که در خود بازی‌های آسیایی دچار مشکل شده‌اند مثل شمشیربازی که نیاز داشتند تا در چین برای آنها قطعاتی بخریم، تهیه کرده‌ایم. قایقرانی هم مثل وزنه برداری نیاز به تجهیزاتی داشت که برای آنها هم وسایلی تهیه و تقدیم کردیم. تلاش ما این بود نیازهای فدراسیون در این مباحث و رویدادها تامین شود.

پایان پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول