اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  البرز

اسفناج از ابتلا به سرطان پیشگیری می‌کند

کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی استان البرز گفت: اسفناج گیاهی بسیار سودمند ولی فراموش شده است که باید بیش از گذشته به آن توجه کنیم.

اسفناج از ابتلا به سرطان پیشگیری می‌کند

به گزارش خبرگزاری فارس از کرج، لادن خیابانی، کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی البرز، در جمع اصحاب رسانه، به خواص اسفناج اشاره کرد و گفت: هر ۱۰۰ گرم اسفناج، ۲۳ کیلوکالری انرژی، ۲.۹ گرم‌ پروتئین، حدودا ۴۶ گرم ویتامین C و ۱۵ گرم آهن، کلسیم و منیزیم و فیبر بالایی دارد، به دفع سموم و سلامت دستگاه گوارش کمک زیادی می‌کند.

این کارشناس تغذیه اضافه کرد: اسفناج یکی از مفیدترین و شناخته‌شده‌ترین سبزیجات برگ سبز است.

خیابانی اضافه کرد: ویتامین K بسیار بالایی دارد. این ویتامین علاوه بر اینکه روی انعقاد خون تاثیر دارد، می‌تواند بر روی کاهش خطر شکستگی و پوکی استخوان در سالمندان تاثیر مثبتی داشته باشد. 

به گفته وی براساس تحقیقات جدید مصرف اسفناج احتمال آلزایمر را در افراد کمتر کرده و می‌تواند بر جلوگیری از پیری زودرس سلول‌های پوستی موثر باشد.

این کارشناس تغذیه یادآور شد: اسفناج سطح کلسترول بد خون را کاهش می‌دهد و فشار و جریان خون بهتر تنظیم می‌شود.

وی ادامه داد: فلاونوئیدهایی که داخل اسفناج است روی پیشگیری از سرطان‌ها تاثیر مثبتی دارد.

پایان پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول