اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  قم

آیت‌الله صدیقی: ایران با اطاعت امت از ولایت‌الله مقابل طوفان‌ها حفظ شده است

امام جمعه موقت تهران گفت: در موج بحران‌ها، طوفان‌ها و امواج خطرناک عالم، اگر آن ولایت متصل به ولایت ائمه و دل پاک، تقوا و حالت اتصال به توحید ولی فقیه نبود، با آن همه دشمنان خونخوار خارجی و نفوذی‌های داخلی و گردن‌کلفت‌هایی که می‌خواهند حکومت اسلامی را از بین ببرند، دیگر کشوری باقی نمی‌ماند.

آیت‌الله صدیقی: ایران با اطاعت امت از ولایت‌الله مقابل طوفان‌ها حفظ شده است

به گزارش خبرگزاری فارس از قم، آیت‌الله کاظم صدیقی شب گذشته در محفل معارفی حرم مطهر بانوی کرامت که در شبستان امام خمینی(ره) و در آغازین روزهای ایام فاطمیه برگزار شد، ضمن تسلیت ایام سوگواری شهادت فاطمه زهرا(س)، ایشان را حجت بالغه الهی دانست و با تأکید بر این که اقوال، افعال و تقریر حضرت زهرا(س) همانند رسول‌الله(ص) و ائمه اطهار (ع) برای همگان حجت است، اظهار داشت: حضرت زهرا (س) تحقق عینی وحی الهی، همه قرآن کریم و جلوه کامل خداست.

*حضرت زهرا مظهر تام اسماء جمال و جلال الهی

سخنران حرم مطهر بانوی کرامت افزود: همان گونه که قرآن تجلی اعظم است، حضرت زهرا (س) نیز آیت الکبری و عظمی و نیز مظهر تام است که اسماء جمال و جلال الهی در وجودش نهفته است؛ لذا شناخت فاطمه شناخت دین است و شناخت دین بر همگان واجب.

* معرفت الزهرا معرفت الله است

وی با تأکید بر این که معرفت الزهرا معرفت الله است، یادآور شد: اگر کسی حضرت زهرا(س) را بشناسد از چند طریق و به آن مقدار که استعداد دارد، می‌تواند از نور فاطمی برای استعاذه به درگاه الهی و کسب عنایات خاصه بهره‌مند شود.

سخنران محفل معارفی حرم مطهر خدا و قرآن را معرف اولی برای حجج الهی دانست و با بیان اینکه بعد از رسول‌الله(ص) صراط مستقیم علی، فاطمه و ائمه معصوم(ع) هستند، خاطرنشان کرد: قرآن کریم آیاتی دارد که مقام فاطمه را فوق ارزیابی ما تبیین می‌کند.

* صدیقه طاهره حجتی بر حجت‌های الهی

وی در ادامه ضمن اشاره به فرازهایی از آیه مباهله با تأکید بر این که تک‌تک اهل‌بیت (ع) حجت الهی هستند، اظهار داشت: یکی از حکمت‌های معرفی یک‌جای آل عبا به‌عنوان حجت الهی در این آیه شریفه، برای این است که خانواده‌ها این الگوی خانوادگی را موردتوجه قرار دهند.

صدیقی در ادامه به فرازهایی از آیه شریفه ۷۴ سوره فرقان «رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَذُرِّیَّاتِنَا قُرَّةَ أَعْیُنٍ وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِینَ إِمَامًا» اشاره نمود و تصریح کرد: خانواده الهی، خانواده‌ای است که نور ولایت در آن تجلی‌یافته، دین از وجود آن به دیگران منعکس می‌شود و تمام تلاش خود را برای پیشتازی و خط‌شکنی در پیش می‌گیرند.

* جایگاه نفی پلیدی و ریشه‌کن‌کردن روح ضد خدایی از بستر خانواده

وی با بیان این که خدای متعال در آیه مباهله در فراز «فَقُلْ تَعَالَوْا نَدْعُ أَبْنَاءَنَا» بر اهمیت خانواده تصریح می‌کند، اظهار داشت: اصل بر این است که همه اعضای خانواده در مقام زدودن باطل، نفی پلیدی و ریشه‌کن‌کردن روح استکباری و ضد خدایی، خوانوادگی در صحنه حاضر شویم.

سخنران حرم مطهر بانوی کرامت افزود: خدای متعال در این آیات اهل‌بیت(ع) را دارای حقیقت ایمانی و توحیدی معرفی می‌کند که اگر ابتهال و تضرع کنند و دست به بارگاه الهی باز کنند و از خدا نابودی جبهه باطل را بخواهند، ذات اقدس الهی دعایشان را مستجاب می‌کند.

وی در تبیین فراز «فَنَجْعَلْ لَعْنَتَ اللَّهِ عَلَى الْکَاذِبِینَ»، با بیان این که خداوند متعال به اهل‌بیت علیهم‌السلام قدرت تکوین داده، ایشان صاحبان نفس و نظر هستند، اظهار کرد: نفس اهل‌بیت(ع) در عالم تأثیرگذار بوده، هدایت در جذب این وجود و شقاوت هم با طرد ایشان رقم می‌خورد؛ با جعل لعنت توسط ائمه اطهار (ع) افراد به اسفل سافلین ابلیس کشیده می‌شوند. ذات اقدس الهی در اسماءالله، نفوذ و ولایت تکوینی قرار داده، جعل لعنت را نیز در وجود معاندان ایشان جاری ساخته است.

رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر در ادامه به فرازهایی از آیه تطهیر اشاره و با بیان این که طهارت مراتبی دارد، اظهار داشت: کلمه انما در آیه تطهیر نوعی از طهارت را برای رسول‌الله(ص)، حضرت زهرا، امام علی و حسنین(ع) نسبت می‌دهد که مخصوص خود ایشان است و هیچ یک از انبیای الهی به آن مقام و درجه نرسیده‌اند.

* تأثیر جرعه‌ای از شراب طهورا

وی آیاتی از سوره هَلْ أَتَی را موردتوجه قرارداد و با بیان این که ۱۸ آیه از این سوره در مورد صدیقه طاهره(س) و دودمان ایشان نازل شده است، اظهار داشت: امام صادق(ع) در روایتی در تبیین آیه «وَسَقَاهُمْ رَبُّهُمْ شَرَابًا طَهُورًا» شراب طهورا را شراب مطهری ذکر می‌کنند که جرعه‌ای از قطره آن، وجود را تسلیم دریای ولایت می‌سازد و انسان را مجذوب و صاحب جذبه می‌کند.

سخنران محفل معارفی حرم مطهر بیان کرد: شراب طهور شمه و ماده حیاتی است که در وجود اهل‌بیت(ع) قرار داده شده به‌گونه‌ای که در اقوال، امیال، افکار و رفتارشان جز خدا راه ندارد؛ با این که انبیای الهی ترک اولی داشتند، اهل‌بیت(ع) از ترک اولی مبرا بودند.

صدیقی با تأکید بر این که حضرت زهرا(س) آئینه الهی است و هر کاری می‌کند، گویا خود خدا این کار را انجام داده است، خاطرنشان کرد: اهل‌بیت(ع)، اسماءالله، اسم اعظم الهی و مظهر تمام اسمای الهی هستند و بوی خدا می‌دهند و خوی خدا دارند و هر کاری می‌کنند، آن کار خدایی است.

* زندگی صحنه جنگ و جهاد فی‌سبیل‌الله

وی در تبیین فرازهایی از آیات سوره مبارکه توبه با تأکید بر این که هیچ‌چیزی نباید تدین انسان را کم‌رنگ سازد، یادآور شد: هیچگاه نباید دغدغه‌های دنیایی انسان بیشتر از دغدغه به دین و جهاد فی‌سبیل‌الله که به وسعت همه زندگی شامل جهاد نفس، جهاد اموال، جهاد علمی و فرهنگی، جهاد تبیین و… تعریف می‌گردد، باشد.

امام جمعه موقت تهران افزود: انسان باید زندگی را صحنه جهاد و جنگ ببیند و در قدم اول شیطان باطن و نفس اماره را اسیر خودساخته، خود را از اسارت شهوت، شهرت، ثروت و قدرت رها سازد؛ این بزرگ‌ترین جهادی است که اهل ایمان باید آن را دنبال کنند و با عقل دینی مرکب نفس را عقال کند و زانویش را ببندد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود ضمن بیان جایگاه فاطمه زهرا(س) در عالم خلقت، به قول ام‌ابیها پیامبر اعظم در رابطه زهرای مرضیه(س) اشاره نمود و با بیان این که حضرت زهرا(س) مادر شهادت، رسالت، حقیقت، دیانت و ولایت است، اظهار داشت: همان‌طور که مادر نسبت به سرپرستی و حفاظت طفلش حساسیت دارد و خواب راحتش را فدای او می‌کند و کمترین آسیبی احساس کند به او نزدیک و بی‌قرار می‌شود؛ زهرای مرضیه (س) نیز به منزله مادری است که همه وجودش را برای حفظ شخصیت رسول‌الله(ص) و ولایت به کار می‌بندد و در وادی هدایت امت اسلام بی‌تابی می‌کند.

*تجلی عشق و ایمان فاطمی

صدیقی تصریح کرد: نقش حضرت زهرا (س) نقش پاسدار محافظی است که پاسداری آن تجلی عشق و ایمان است و پیامبر و دین خدا را بر همه شئون خود مقدم می‌دارد و بعد از رسول‌الله(ص) نیز در ارتباط با ولایت مادرانه از آن دفاع می‌کند.

وی با تأکید بر این که اگر جهاد تبیین همراه با روحیه عاشقانه زهرای مرضیه(س) در انجام مأموریت الهی‌اش نمی‌بود، قرآن صامت و ناطق از بین می‌رفت، اظهار داشت: معارف ناب و مطالب بلند توحیدی، اخلاقی و عرفانی اهل‌بیت(ع) مرهون ایثار، رشادت و مجاهدت فاطمه زهرا(س) است.

ایثار تربیت‌یافتگان مکتب زهرا(س) 

صدیقی در بخش پایانی سخنان خود مسئله ولایت فقیه را استمرار حرکت انبیای الهی دانست و اظهار داشت: همانطور که امام خمینی(ره) فرمودند؛ پشتیبانی از ولایت مملکت را از آسیب‌ها دور می‌سازد؛ در این موج بحران‌ها، طوفان‌ها و امواج خطرناک عالم، اگر آن ولایت متصل به ولایت ائمه و دل پاک، تقوا و حالت اتصال به توحید ولی فقیه نبود، با آن همه دشمنان خونخوار خارجی و نفوذی‌های داخلی و گردن‌کلفت‌هایی که می‌خواهند حکومت اسلامی و ولایت فقیه را از بین ببرند، دیگر کشوری باقی نمی‌ماند. این اعجاز به برکت فاطمه زهرا(س) و ایثار تربیت یافتگان در دامان زهرای مرضیه و در سایه سار اطاعت امت از ولایت الله است.

پایان پیام/78023

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول