اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

بین الملل  /  غرب آسیا

سرود نژادپرستانه دانش‌آموزان اسرائیلی برای «نابودی غزه»

گروهی از دانش‌آموزان ساکن فلسطین اشغالی سرودی در حمایت از نسل‌کشی در غزه خوانده‌اند.

سرود نژادپرستانه دانش‌آموزان اسرائیلی برای «نابودی غزه»

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، همزمان با آنکه حملات هوایی و زمینی رژیم صهیونیستی به شهادت بیش از ۱۳۰۰۰ نفر در غزه منجر شده ویدئویی در فضای مجازی منتشر شده که گروهی از دانش‌آموزان اسرائیلی را در حال خواندن سرودی با مضمون «نابودی» غزه نشان می‌دهد.

یک گروهی اسرائیلی به نام «جبهه مدنی» (Civil Front) روز یکشنبه ویدئویی از این دانش‌آموزان اسرائیلی را در حال خواندن سرودی به نام «سرود دوستی ۲۰۲۳» نشان می‌دهد.

هنگام خواندن این سرود توسط دانش‌آموزان اسرائیلی پرچم اسرائیل در بخش‌هایی از ویدئو نمایش داده می‌شود. بخش‌هایی از ویدئو نیز نظامیان رژیم اسرائیل را در حال انجام عملیات و یا ساختمان‌های بمباران‌شده در غزه را نشان می‌دهد.

ترجمه بخش‌هایی از این سرود به شرح زیر است: «شب‌های پاییز ساحل غزه را در می‌نوردند/ هواپیماها دارند بمباران می‌کنند، ویرانی و ویرانی/ ببینید که ارتش اسرائیل در حال عبور از مرزها است/ برای اینکه پرچمداران سواستیکا را نابود کنند.»

آنها در ادامه این سرود می‌خوانند: «سال بعد که بیاید چیزی در آنجا نخواهد بود/ و ما با امنیت به خانه‌مان برمی‌گردیم/ ظرف یک سال همه را نابود می‌کنیم/ و بعد برمی‌گردیم تا مزارعمان را شخم بزنیم.»

فلسطینی‌ها متن این سرود را تقبیح کرده و آن را دارای مضامین نسل‌کشی خوانده‌اند. شبکه کان، وابسته به کابینه رژیم صهیونیستی نیز این ویدئو را در وب‌سایت و صفحات فضای مجازی خود پخش کرد اما در پی واکنش‌ها مجبور به حذف آن شد.

گروه موسوم به «جبهه مدنی» در وب‌سایتش خودش را یک گروه غیرسیاسی معرفی می‌کند که بعد از عملیات «طوفان‌الاقصی» در روز ۷ اکتبر آغاز به کار کرده است.

با وجود این، این گروه چندین ویدئو که خواستار نابودی غزه شده تولید کرده است.

  جنبش مقاومت اسلامی فلسطین حماس در روز هفتم اکتبر (۱۵ مهرماه) در پاسخ به بیش از هفت دهه اشغال فلسطین و نزدیک به دو دهه محاصره غزه و زندان و شکنجه هزاران فلسطینی عملیات موسوم به «طوفان الاقصی» را آغاز کرد.

این عملیات یکی از مرگبارترین حملات علیه این رژیم بود. مبارزان حماس در چند نقطه از حصارهای مرزی به داخل اراضی اشغالی نفوذ کردند، به روستاها یورش بردندو علاوه به هلاکت رساندن شمار زیادی از اسرائیلی‌ها، شماری از آن‌ها را به اسارت گرفتند.

رژیم صهیونیستی در پاسخ به این عملیات، حملات سنگینی را علیه غزه آغاز کرده و این منطقه را تحت محاصره کامل قرار داده است. حملات رژیم صهیونیستی به شهادت بیش از ۱۳ هزار نفر منجر شده است. 

آمریکا و متحدان این کشور از مخالفان برقراری آتش‌بس در غزه هستند. مقام‌های آمریکایی گفته‌اند که از «وقفه‌های انسان‌دوستانه» حمایت می‌کنند، اما طرفدار آتش‌بس نیستند زیرا چنین تصمیمی در مقطع کنونی به نفع حماس خواهد بود.

رژیم صهیونیستی در روزهای گذشته مدعی شده با برقراری وقفه‌های چهارساعته روزانه در برخی مناطق غزه موافقت کرده است.

ناظران می‌گویند اقدامات اسرائیل اعم از قطع برق، محدود کردن کمک‌رسانی به غزه و انجام حمله علیه آواره‌های فلسطینی در غزه ذیل قوانین بین‌المللی مصداق جنایت‌های جنگی محسوب می‌شوند.

موضع‌گیری‌های دولت آمریکا در شرایطی انجام شده که خیل گسترده‌ای از مردم و حتی مقام‌های رده‌ پایین‌تر دولت این کشور خواستار آتش‌بس در غزه و قطع حمایت‌های بی‌دریغ از رژیم صهیونیستی شده‌اند.

چند روز پیش رسانه‌های آمریکا گزارش دادند بیش از ۴۰۰ نفر از منصوبان سیاسی و کارکنان دولت آمریکا با ارسال نامه‌ای به جو بایدن به حمایت او از رژیم اسرائیل در جنگ غزه اعتراض کرده‌اند.

این نامه تنها یکی از چند نامه اعتراضی است که در روزهای گذشته در همین خصوص به مقام‌های بلندپایه آمریکا ارسال شده است.

در همین حال شهرهای مختلف آمریکا در روزهای گذشته شاهد برگزای تظاهرات در حمایت از مردم غزه و علیه جنایت‌های رژیم صهیونیستی بوده است.

انتهای پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول