اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

توانا  /  جامعه

نسخه آنگلوساکسونی ترودو برای نتانیاهو

دولت کانادا که خود متهم به جنایت نسل کشی علیه کودکان است از 7 اکتبر با شروع نبرد جبهه مقاومت با اسراییل همواره به حمایت های خود نسبت به رژیم صهیونیستی که منجر به افزایش قربانیان شده است می بایست در محاکم بین المللی پاسخگو باشد.

نسخه آنگلوساکسونی ترودو برای نتانیاهو

باشگاه خبرنگاران توانا: کانادا همواره خود را کشوری پیش رو حامی حقوق بشر در سطح بین الملل معرفی کرده است اما در عمل نه به حقوق بشر در سطح بین الملل و نه در سطح داخلی کانادا اهمیتی می دهد. در سطح بین الملل از 7 اکتبر که نبرد بین جبهه مقاومت و رژیم صهیونیستی رخ داده است همواره به بهانه‌ی واهی نسبت به قطعنامه های آتش بس پیشنهادی از روسیه و برزیل کارشکنی کرده است و به صورت اعیان به پشتیبانی از نسل کشی اسراییل در غزه حمایت کرده است. اما در خصوص نقض حقوق بشر در سطح داخلی می توان به جنایت چند دهه گذشته حاکمان کانادا نسبت به بومیان اشاره کرد. این جنایت ها نشان از منش واحد نسل کشی آنگلوساکسون ها در تمام نقاط دنیا است. آنگلوساکسون ها هر نقطه از زمین که قدم نهادند به نسل کشی، کوچ اجباری ، و بهره کشی روی آوردند این جرم ها بعد تر از عناصر جرم در کنوانسیون ژنوسید قرار گرفت.کشتار و نسل کشی بومیان آمریکا، بومیان استرالیا ، کشورها آفریقایی و بومیان کانادا توسط کشورهای آنگلاساکسونی نشان از حفظ این رفتار است. دانشمندان علم ژنتیک معتقدند اگر یک رفتار در بازه زمانی صد ساله در بین نسلی تکرار شود این رفتار به نوعی عادت تبدیل می شود.از این رو خوی نسل کشی و حمایت از نسل کشی بین دولتمردان کانادایی امری بدیهی است.

دولت کانادا به بهانه‌ی جلوگیری از ترویج زبان و سنت‌های مادری و تربیت آن‌ها به شیوه‌ای تحمیلی، ۱۵۰ هزار کودک بومی کانادا را در بازه زمانی ۱۸۸۳ تا ۱۹۹۶، از خانواده‌های خود به‌اجبار جدا و به ۱۳۹ مدرسه شبانه‌روزی فرستادند. هدف اصلی آن دور کردن این کودکان از جوامع بومی کانادا و بهره کشی جسمی و جنسی از آنها بود.دو سال پس از کشف نخستین گور دسته جمعی کودکان بومی در مدرسه کاملوپس بریتیش کلمبیا، بومیان همچنان برای یافتن گور‌های دیگر تلاش می‌کنند و تدفین‌های مداوم در مناطق مختلف بومی نشین کانادا در جریان است.

از می 2021 که اولین گور دست جمعی ۲۱۵ کودک بومی که برخی از آن‌ها حدود سه سال سن داشتند، در محوطه یک مدرسه شبانه روزی سابق در استان «بریتیش کلمبیا» کشف شد تا ژانویه ۲۰۲۳ بیش از ۲ هزار و ۴۰۰ گور بدون علامت در محوطه مدارس سابق شبانه روزی کودکان بومی در کانادا کشف شد.طبق کنوانسیون جلوگیری از کشتار جمعی و مجازات آن مصوب ۹ دسامبر ۱۹۴۸مجمع عمومی‌سازمان ملل متحد که به‌اختصار بدان کنوانسیون ژنو سید گفته‌می‌شود به صراحت در بند ۱ و ۲ و ۳ ماده ۲ آن آمده است: قتل اعضا گروهی-صدمه شدید نسبت به سلامت جسمی و یا روحی افراد آن گروه- قراردادن عمدی گروه در معرض وضعیات زندگانی نامناسبی که منتهی به زوال قوای جسمی‌کلی یا جزئی آن بشود.

فاجعه کشف گورهای جمعی کودکان بومی کانادا علاوه بر واکنش‌های حاکی از اندوه و خشم جامعه بومیان این کشور و سر باز کردن زخم‌های کهنه، با واکنش‌هایی در سطح جامعه بین‌المللی هم مواجه شد.از این رو ائتلافی از کشور هایی چون: چین، روسیه، ایران و کره شمالی خواستار تحقیق سازمان ملل درباره فاجعه کشف گور جمعی کودکان بومی در کانادا شدند. تحقیقات و بررسی‌ها نشان می‌دهد که دست‌کم سه هزار و ۲۰۰ دانش‌آموز بومی در بازه زمانی مذکور در مدارس شبانه‌روزی فوق جان خود را از دست دادند و حتی برخی گزارش‌ها نشان می‌دهد که آمار واقعی دانش‌آموزان بومی که جان خود را در مدارس شبانه روزی از دست داده‌اند بسیار بیشتر از رقمی است که رسماً اعلام شده و حتی در برخی موارد بیش از چهار هزار و ۱۰۰ دانش‌آموز اعلام شده است.

کانادا حتی در سال ۲۰۱۵ اعتراف کرده است که نسل کشی صورت گرفته و تاکنون نسبت طرح دعوی بومیان در دادگاه بین المللی کیفری لاهه سنگ اندازی کرده است.کانادا از علاقه خود به کشتن کودکان کم نکرده است بلکه در شرایط فعلی نیز به‌دنبال همان سیاست نسل کشی و جنایت علیه بشریت با حمایت از رژیم صهیونیستی است که بیش از ۱۲ هزار نفر از مردم غزه را به خاک و خون کشیده که نیمی از آنها شامل کودکان می‌شوند، می‌پردازد. در گزارشی سه هفته بعد از عملیات طوفان الاقصی، کاترین راسل  مدیر اجرایی صندوق کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) به شورای امنیت داد، از کشته یا مجروح شدن روزانه ۴۲۰ کودک در غزه خبر داد.

از این روی، زهرا ارشادی سفیر و معاون نمایندگی ایران در سازمان ملل سخنانی در کمیته سوم هفتاد و هشتمین مجمع عمومی سازمان ملل افزود: بیایید توجه خود را به کانادا، بریتانیا، فرانسه، آلمان، ایالات متحده و رژیم اشغالگر و آپارتاید اسرائیل معطوف کنیم - بازیگران همیشگی نقض حقوق بشر و مظنونین همیشگی! کانادا و حامیان این قطعنامه، در حالی قطعنامه علیه ایران را به رأی می‌برند که خود به قطعنامه‌ای که خواستار توقف حمام خون و قتل عام زنان و کودکان فلسطینی توسط رژیم اسرائیل بود، رأی منفی دادند! این تضاد در واقع نقاب از رویه‌های استاندارد دوگانه‌ای را که آنها در قبال حقوق بشر به کار می‌گیرند، آشکار می‌کند. شاید وقت آن رسیده است که گروه دوستان حمایت از ذبح کودکان را تشکیل دهند

وی افزود: کانادا، در حالی که مدعی می‌شود از جایگاه اخلاقی بالایی برخوردار است تلاش می‌کند تا ملت‌های دیگر را محکوم کند، باید با واقعیت ناراحت کننده و دردناک کشف سالانه اجساد متعدد کودکان بومی مواجه شود. استثمار و بدرفتاری با کارگران مهاجر، همان طور که توسط گزارشگر ویژه در مورد اشکال معاصر برده‌داری مورد توجه قرار گرفته است، به‌عنوان لکه ننگی، عمیقاً نگران‌کننده و غیرقابل توجیه است که ریشه در میراث استعماری کانادا دارد.

به‌تازگی اطلاعیه‌ای از سوی یک کارگروه حقوقی کانادایی در دیوان بین المللی دادگستری برای فلسطینیان به‌عنوان عالی‌ترین دادگاه سازمان ملل و یک سازمان کاملاً مستقل متشکل از حقوق‌دانان، دانشگاهیان و سیاستمداران متعهد منتشر شده‌است که فعالان آن تحت‌تأثیر جنگ غزه سعی دارند از حاکمیت قانون برای تحقق عدالت و حمایت از حقوق مردم فلسطین استفاده‌کنند.این اقدام با استناد به ممنوعیت هر گونه کمک و یا مشارکت در جنایات جنگی و جنایت علیه بشریت در اساسنامه رم در دیوان کیفری بین‌المللی صورت‌می‌گیرد و در حالی پیگیری می‌شود که رژیم صهیونیستی از سوی کارشناسان برجسته حقوقی و مقامات سازمان ملل متحد اکنون در جریان جنگ غزه به ارتکاب نسل‌کشی علیه فلسطینی‌ها متهم شده‌است.

شدت انزجار از اعمال کانادا و نخست وزیر به حدی رسیده است که علاوه بر دعوی های حقوقی سازمان ها و مردم نهاد و کشورها در سطح بین المللی در مجامع عمومی نیز شاهد برخورد معترضان نسبت به اعضای خود از جمله جاستین ترودو نخست وزیر کانادا شده است از این رو وی در یکی از رستوران های کانادا توسط معترضان حمایت از اسراییل با فضاحت تمام به بیرون رستوران فرار کرد.

 

کانادا به‌عنوان کشوری که همواره دنباله‌ رو سیاست نسل کشی آنگلوساکسونی در حمایت تمام‌قد از رژیم صهیونیستی بوده است و مشی مشترک در نسل کشی و جنایت علیه بشریت خصوصاً نسبت به کودکان دارند. از این رو نسبت به جنایت‌های که در کانادا به‌عنوان نسل کشی فرهنگی یاد می‌شود و از طرفی طبق بند 3 ماده 3 کنوانسیون ژنوسید که به صراحت آمده است: تحریک مستقیم وعلنی برای ارتکاب ژنوسید به معنای نسل کشی است که نتیجه ملموس آن حمایت کانادا از اسراییل در سازمان ملل جهت به نتیجه نرسیدن قطعنامه‌ها برای آتش‌بس، لازم است طرح دعوی حقوقی در دادگاه بین المللی کیفری لاهه علیه اعضای دولت کانادا توسط سازمان‌های مردم‌نهاد بین المللی و کشورهای اسلامی انجام گردد.

پایان پیام /

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول