به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری فارس، مجمع عمومی جبهه پایداری انقلاب اسلامی با حضور جمعی از مسئولین و نمایندگان مجلس شورای اسلامی برگزار شد.
در این مجمع با برگزاری انتخابات شورای مرکزی، ۱۷ عضو اصلی و ۵ عضو علیالبدل انتخاب شدند.
محصولی: دولت هرچه سریعتر نیروهای کارآمد انقلابی را با مخالفین تحول جایگزین کند
صادق محصولی دبیرکل جبهه پایداری در مجمع عمومی این تشکل سیاسی با گرامیداشت یاد شهدای غزه، گفت: در دوران پس از انقلاب هیچگاه جمهوری اسلامی در چنین موضع قدرتمندانهای قرار نداشته است. در ابعاد مختلف شاهدیم که قبلا در چه وضعیتی بودیم و اکنون چه وضعیتی داریم. امروز میبینیم گروهی مثل حماس، چگونه ارتش اسرائیل که ادعای چهارمین ارتش دنیا را داشت غافلگیر میکند. آمریکا در عرض چند سال چندین برابر بودجه ۴۴ سال ایران پس از پیروزی انقلاب هزینه کرده تا با انقلاب اسلامی مقابله کند اما همواره با شکست مواجه شده است.
وی با بیان اینکه هر آنچه کشور در انقلاب به دست آورد در سایه مقاومت، پایداری بر اصول و حضور مردم حاصل شد، افزود: جبهه پایداری تاسیس شد تا بر اصول و ارزشها در عرصه سیاسی و فرهنگی، مقاومت کند. بعضی میگویند شما گفته بودید که حزب نیستید. الان هم میگوییم که حزب به معنای غربی آن نیستیم تا صرفا برای افراد نزدیک خودمان به دنبال قدرت یا ثروت باشیم، این کار را خلاف شرع میدانیم. مسئولان ما باید در وهله اول انقلابی، دلسوز، دینمدار و کارآمد باشند و این مهم با انتخاب اصلح محقق میشود.
دبیرکل جبهه پایداری یادآور شد: وظیفه ما این بود که در انتخابات گذشته از آقای رئیسی حمایت کنیم تا رأی بیاورد. دولت تاکنون موفقیتهای بسیاری داشته است که حل مشکل واکسن کرونا، راهاندازی مجدد کارگاههای عمرانی تعطیل و پروژههای نیمهکاره، فروش نفت و بازگشت ارز آن، فعالیتهای موثر دیپلماتیک، پیوستن به پیمانهای بریکس و شانگهای، توجه به تواناییهای داخلی، کاهش تورم، فاصله طبقاتی، بیکاری و روحیه تجملگرایی و حضور در میان مردم برای رفع مشکلات از جمله آنهاست.
وی با انتقاد از عملکرد رسانهای دولت برای انعکاس دستاوردها و موفقیتها، گفت: باید در اظهارات نسبت به دولت مراقب باشیم که سیاهنمایی انجام نشود. دولت ضعفهایی هم دارد. اصلیترینش این است که برخی افراد حاضر در دولت، مثل خود رئیسجمهوری در فکر و عمل، تحولگرا نیستند ولی همچنان در دولت حضور دارند. از دولت انتظار داریم و مطالبه میکنیم هرچه سریعتر نیروهای کارآمد انقلابی را جایگزین چنین افرادی کند و اسیر شانتاژهایی چون اتهام خالصسازی نشود. متاسفانه امروز تکرار واژه خالصسازی اسم رمز حمله به شایستهسالاری شده است.
دبیرکل جبهه پایداری با بیان اینکه وظیفه نیروهای انقلابی، خودسازی و تلاش بیوقفه است، یادآور شد: باید تلاش جهادی داشته باشیم. تنها با شایستهسالاری و شاخصمحوری میتوان «حاجقاسمها» در عرصه سیاسی را تکثیر کرد. نباید از برچسبهایی مثل خالصسازی و امثال آن بترسیم. افرادی که این حرفها را میزنند، دچار تناقض هستند. گاهی میگویند پایداری یک اتوبوس بیشتر نیست، گاهی میگویند آنان تمام کشور را گرفتهاند.
این فعال سیاسی اصولگرا گفت: شاید این سوال مطرح شود چرا برخی از شایستهسالاری و انتخاب فرد اصلح و شایستهتر میترسند؟ باید گفت غربگرایان با شاخصهای انقلابی و کارآمدی مورد نظر برای اصلح مخالفند اما جرئت اظهار آشکار آن را ندارند وگرنه خودشان هم دنبال افراد شایسته با شاخصهای خودشان که نگاه سکولاری، بدهبستان سیاسی و اقتصادی، جناحگرایی، استفاده از رانت و تبعیض یا بیتوجهی در قبال محرومان است.
محصولی ادامه داد: مردم پولهای کثیفی که در هولدینگهای جریان غربگرا از شرکتهای خودروسازی خصوصی گرفته تا شرکتهای نفتی و پتروشیمی با دهها روزنامه و سایت زنجیرهای برای تبلیغ تفکر سکولاری، لیبرالی و غیرانقلابی و سیاهنمایی اقدامات دولت و مجلس و ارگانهای انقلابی بکار میرود تا جامعه را از آینده درخشان کشور ناامید کند، میبینند. جبهه پایداری در مقابل دهها روزنامه و تارنمای جریان مقابل حتی یک روزنامه هم ندارد. چون از هیچ رانتی برخوردار نیست.
وی تصریح کرد: اکنون وضعیت کشور ما از دوران جنگ تحمیلی هم پیچیدهتر است. اگرچه صدای گلولهها شنیده نمیشود و ترکش توپها دیده نمیشود اما با پروپاگاندای تبلیغاتی و القائات فکری مسموم، چشمها کور و سرها بریده میشود. در چنین شرایطی نباید بیکار و غافل نشست، بلکه باید جدی و اساسی دست به کار شد.
دبیرکل جبهه پایداری یادآور شد: برای رسیدن به حق، ایستادگی لازم است. نباید از تخریبها و برچسبها بترسیم. شعار جبهه پایداری، استقامتورزی و پایداری بر ایمان به خدا و ارزشهای الهی است. ملت ما نه تنها از «هارت و پورت» آمریکا، مزخرفات شبکههای صهیونیستی، فضاسازی چند روزنامه و تارنمای داخلی وابسته به آنها نمیترسند بلکه محکم به راهش ادامه میدهد.
حجتالاسلام آقاتهرانی: جبهه پایداری قبل از هر چیز، جبههای فرهنگی است
در ادامه، حجتالاسلام و المسلمین مرتضی آقاتهرانی در مجمع عمومی جبهه پایداری با بیان اینکه کاملترین برنامه برای هدایت انسان، اسلام است، گفت: امام راحل به دنبال این اسلام بود. خداوند برای انسانی که خلق کرده، برنامه کاملی دارد و این برنامه کامل، همان اسلام ناب است. در کشور ما ناگهان ۳۵ میلیون نفر با هم همراه شدند و امام راحل این جمعیت را مدیریت کردند و انقلاب اسلامی حادث شد. حالا که انقلاب شده است، باید برنامه داشته باشیم.
وی با بیان اینکه انسان روزبهروز رو به رشد است و به همان اندازه که در جهات مثبت، رشد وجود دارد، در جهات منفی هم رشد صورت میپذیرد، ادامه داد: امام راحل به عنوان انسانی مصلح به میدان آمدند. باید بدانیم که هیچ تشکلی نمیتواند بیبرنامه باشد. احزاب مختلفی در دنیا وجود دارند اما ما نمیخواهیم مثل آنها باشیم. این احزاب صرفا به دنبال رسیدن به قدرت از هر راه ممکن هستند.
رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی یادآور شد: در ابتدای تاسیس جبهه پایداری وقتی خدمت آیتالله مصباح یزدی رفتیم و گفتیم در شرایط فعلی چه باید کنیم؟ او تاکید کرد تشکلی را سازماندهی کنید که بالای سر آن فقها حضور داشته باشند. وقتی تاکید کرد پرچم پایداری را بلند کنیم و پرسیدیم شعارمان چه باشد؟ گفت در پایداری اصل اول و آخر، ولایت است. مرحوم مصباح اظهار میکرد که ما حمایت از رهبری و ولایت مطلقه فقیه را قبول داریم، اما ولایت مطلقه کافی نیست، اطاعت مطلقه هم باید در کنار آن باشد.
وی ادامه داد: یعنی مردم باید به معرکه بیایند. دستورالعمل حضور مردم در معرکه، اطاعت مطلق است. اطاعت مهم است و اولین اصل پایداری، اطاعت مطلقه از ولی فقیه است. بنابراین باید ببینیم مقام ولی از ما چه میخواهد و سپس اطاعت صد درصدی داشته باشیم. آیتالله مصباح تاکید داشت که این تولی ماست و در کنار آن، یک تبری هم داریم. بدین معنا که هر فتنهای در مقابل ولی فقیه بلند شد، در مقابل آن میایستیم و از ولی فقیه حمایت میکنیم.
رئیس شورای مرکزی جبهه پایداری با بیان اینکه جبهه پایداری قبل از هر چیز، جبههای فرهنگی است، تاکید کرد: البته فرهنگی که بتواند در سیاست خط و راه را نشان دهد. جبهه پایداری در مجلس موفق بوده و یکی از این موفقیتها در زمینه ساماندهی فضای مجازی است که فقط رایگیری آن در صحن علنی باقی مانده است. اگر چه برای این ساماندهی، حملات بسیاری به ما شد. ما معتقدیم که اسلام برای استفاده درست از فضای مجازی دستوراتی دارد. از اینرو در مجلس پای این طرح ایستادیم و طبیعتا اگر جمعیتمان در مجلس بیشتر باشد، بهتر میتوانیم کار کنیم.
وی ادامه داد: طرح جوانی جمعیت ۹۱ ماده دارد و محکم پشت آن ایستادهایم. در این طرح، سقط جنین را جرمانگاری کرده و جلوی آن را گرفتهایم. افتخار میکنیم که چنین طرحهایی از کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی خارج میشود.
آقاتهرانی افزود: دور زدن تحریمها هم دستاورد دیگری است. چندی پیش در قالب اتحادیه بین المجالس به آفریقا رفتیم و این اولین باری بود که اسرائیلیها جرأت نکردند در این جلسه شرکت کنند. بنابراین باید ایستاد. هرگز نباید عقبنشینی کرد. عقبنشینی در میدان جنگ از گناهان کبیره است. باید در ایمان کسانی که از اسرائیل ترسیدهاند، شک کنید.
رئیس شورای مرکزی جبهه پایداری تاکید کرد: افراد صالح را انتخاب کنید؛ ممکن است این افراد جزو پایداری هم نباشند، اشکالی ندارد. همینکه صالح باشند، کافی است. کاری کنید که حضرت آقا بگویند مجلس دوازدهم از مجلس قبلی هم انقلابیتر است. قبیلهگری و طایفهگری را دور بریزید. مجلس فعلی قابل مقایسه با دو مجلس قبل نیست. نمیخواهم بگویم عیبی ندارد، اما اشکالات آن به مراتب کمتر از قبل است. کمک کنید تا افراد خوب به مجلس راه پیدا کنند.
حجتالاسلام صدیقی: انسان باید همواره خود را در برابر دشمن ببیند و رزمنده و مهاجم باشد
حجتالاسلام کاظم صدیقی در مجمع عمومی جبهه پایداری انقلاب اسلامی با بیان اینکه امام راحل بااطمینان و یقین به پیروزی در مسیر هدایت و تحقق آرمانهای اسلام پیش رفتند، گفت: امام راحل در اوج سختیها بر ایستادگی تا آخر تاکید داشت و یک معجزه به تمام معنا با رهبری ایشان محقق شد. آن هم در کشوری که در همه ابعاد به بیگانگان وابسته بود و عدهای میگفتند مگر میشود کسی با آمریکا در بیفتد؟ مگر میشود شاه را از این مملکت بیرون کرد؟
وی افزود: این مگرها را امام راحل ممکن ساخت و فطرت مردم را بیدار کرد. مردم هم رهبری بینظیر ایشان را با تمام وجود پذیرفتند. همه مدعیان انقلاب از روشنفکران گرفته تا دیگرانی که خود را صاحب سهم میدانستند بر اثر حرکت قوی و مجاهدانه ایشان در میانه راه، ریزش کردند.
صدیقی ادامه داد: در آغاز انقلاب، دلدادگی به ولایت، حضور پرشور و حماسهساز مردم و انگیزه عاشقانه جوانها این انقلاب را در برابر همه امواج سهمگین جهانی به پیروزی رساند. بقای انقلاب هم باید اینگونه باشد. ایمان به خدا و اطاعت از رهبری باید سرلوحه همه امور باشد. کسی که خدا را قبول داشته باشد اما رهبری منصوب از جانب خداوند را نپذیرد، مومن نیست.
امام جمعه موقت تهران یادآور شد: انسان باید همواره خود را در برابر دشمن ببیند و رزمنده و مهاجم باشد. یعنی در عرصه فکری، عملی و اخلاقی، مومن و مسلمان باشد و از هویت دینی خود در ابعاد گوناگون حفاظت کند. مهمترین کار امام راحل این بود که از ابتدا ابراهیموار تبر به دست گرفت، به جان بتها افتاد و یکتنه به آنها هجوم برد و با شکستن بتها افسانهها را ابطال کرد. خاصه این افسانه را که نمیشود با قدرتها درافتاد.
صدیقی با یادآوری رویکرد آیتالله مصباح یزدی در انقلاب، گفت: او به معنای واقعی کلمه علامه و قهرمانی بود که از پیش از انقلاب، در میدان مناظره، هجوم به کفر و اشخاص منحرف، پیشگام بود. اگر در میدان جنگ سخت کسی را مثال بزنید از شهید سلیمانی نام میبرید و در میدان جنگ نرم، قویتر و شجاعتر از آیتالله مصباح نداشتیم. اگرچه بیانصافها و وابستگان به کدخدا از ایشان تصویر معوجی درست کرده بودند.
وی تاکید کرد: بعضیها در آغاز با انقلاب همراه شدند و شکنجههای بسیاری هم تحمل کردند اما در میانه، راهشان جدا شد. در مسیر امام و رهبری باید استوار و ثابتقدم بود. یقین، پایداری و پایبندی به این مسیر، بسیار مهم است. هرچه به قله نزدیکتر شویم، امتحانات سخت و سختتر و دشواریها بیشتر میشود و شاید نفسها کم بیاید. اینکه هرچه پیش میرویم، شرایط سختتر میشود، دلیل زوالپذیری ما نیست، بلکه نشانه رشد و بلوغ ماست.
فرزند آیتالله مصباح یزدی: باید سطح آگاهی مردم را بالا ببریم
در بخش دیگری از این نشست حجتالاسلام مجتبی مصباحیزدی گفت: هر حرکت آگاهانهای برای رسیدن به مقصود، چند ملزوم دارد، نخست، نقشه راه؛ دوم، امکانات؛ سوم، راهبر و راهنمای بلد راه. حرکت انقلاب اسلامی به عنوان یک حرکت آگاهانه، واجد این ویژگیها بود. حرکتی برای تحقق هدفی مشخص که نقشه راه آن را امام راحل به خوبی ترسیم کردند و سپس مقام معظم رهبری همان مسیر را ادامه دادند.
وی افزود: طی مسیر برای رسیدن به مقصود، نیازمند این است که عوامل یادشده، باقی باشد و موانع موجود، مرتفع شود. از مهمترین موانع راه برای رسیدن به مقصود، غفلت است. اینکه انسان فراموش کند قرار است کجا برود و مقصود چه بوده. مشغول شدن به اهداف متوسط بین راه و فراموش کردن هدف اصلی، ازجمله موانع و عوامل بازدارنده است. گاهی انسان دچار روزمرگیهایی میشود که یادش میرود هدف اصلی چه بوده است.
مصباح یزدی تاکید کرد: دومین عامل بازدارنده که نمیگذارد به هدف برسیم، این است که از رهبر و راهبلد، عقب یا جلو بیفتیم و او را گم کنیم. در این صورت، مسیر را اشتباه خواهیم رفت و مانع دیگری که میتواند در مسیر ما قرار بگیرد، خستگی است. گاهی ارزش کار اصلی به خاطر خستگی فراموش میشود.
وی با بیان اینکه اشتباه در تشخیص اولویتها و اقتضائات مانع دیگری در مسیر تحقق اهداف نظام است، اظهار کرد: باید موقعیت امروز را به طور دقیق بشناسیم. اگر بخواهیم به درستی در مسیر انقلاب اسلامی حرکت کنیم، از مسیر اصلی منحرف نشویم و دیگران را هم با خودمان همراه سازیم، باید مراقب این عوامل بازدارنده باشیم.
مصباح یزدی تاکید کرد: باید هدف اصلی را به درستی شناخت و آن را با اهداف فرعی اشتباه نگرفت. لازم است توقعمان را متناسب با هدف اصلی تنظیم کنیم. در اوایل نهضت، کسانی بودند که با انقلاب اسلامی همراهی داشتند اما به تدریج، هرکدام در مرحلهای از قطار انقلاب پیاده شدند؛ چون اهداف نامعقولی را نسبت به انقلاب اسلامی در ذهنشان ترسیم کرده بودند و انتظار داشتند که یک شبه معجزه شود و انقلاب، به سرعت همه چیز را متحول کند.
وی ادامه داد: نباید رای خود را به رهبری تحمیل کنیم. برخی در برابر قرآن هم به همین شیوه عمل میکنند و رای خود را به قرآن تحمیل میکنند. باید زانوی ادب را روی زمین بگذاریم و در مقابل قرآن بنشینیم. گاهی برخی نسبتهای اشتباهی را به مواضع رهبری میدهند، درحالی که مواضع ایشان محکماتی دارد و باید به عمق آنها پی برد.
مصباح یزدی با اشاره به اهمیت تشخیص اولویت، گفت: شرایط امروز ما عادی نیست. در شرایط جنگ ترکیبی هستیم و با دشمنیهای مختلف مواجهیم. باید بیشتر متحد و منسجم باشیم. هدف بسیار والایی داریم و در آستانه تحول در نظم جهانی هستیم. لازم است افقهای آینده را ببینیم. ملتها در اقصی نقاط جهان در حال بیدار شدن هستند. باید وسیعتر نگاه کنیم، چراکه کارهای بسیار عظیمی در پیش داریم.
وی یادآور شد: باید سطح فکر، آگاهی و بصیرت مردم افزایش یابد. خود ما هم به ارتقای سطح بینش و بصیرت نیاز داریم. جبهه پایداری و دیگر احزاب ما چقدر به این امر مهم اهتمام داشتهاند؟ انتخابات یک موضوع فرعی است. باید سطح آگاهی مردم را بالا ببریم تا خودشان تشخیص دهند که چرا فردی بهتر و گزینه اصلح است. ما در این زمینه کم کار کردهایم. هم جامعه ما و هم جامعه جهانی، احتیاج به روشنگریهایی از این دست دارد.
پایان پیام/