اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

توانا  /  سیاسی

برغمدی: تشکل‌های دانشجویی مراقب افتادن در دام‌ جریان‌های سیاسی باشند

دبیر انجمن اسلامی مستقل دانشگاه علامه طباطبایی با بیان اینکه تشکل‌های دانشجویی مراقب افتادن در دام‌ جریان‌های سیاسی باشند، گفت: متاسفانه در دهه ۷۰ و ۸۰ تشکل‌های دانشجویی به ستاد‌های انتخاباتی جریان‌ها و اشخاص خاص تبدیل شدند.

برغمدی: تشکل‌های دانشجویی مراقب افتادن در دام‌ جریان‌های سیاسی باشند

محمد امین برغمدی دبیر انجمن اسلامی مستقل دانشگاه علامه طباطبایی در گفت و گو با خبرنگار سیاسی توانا، با اشاره به اهمیت انتخابات مجلس شورای اسلامی بیان کرد: « انتخابات پیش روی مجلس شورای اسلامی، به دلیل تحولات بین المللی و جایگاه کنونی ایران در منطقه، دارای اهمیت بسیار بالاتری به نسبت دوره‌های‌ گذشته است؛ تحولاتی مانند دیپلماسی منطقه‌ای ایران و توافقاتی که بین ایران و همسایگان حاصل شد و همچنین نبرد جبهه مقاومت با رژیم صهیونیستی که اثر زیادی بر ارتقاء جایگاه ایران در مناسبات سیاسی و بین ‌المللی خواهد داشت.

وی افزود: مجلس شورای اسلامی به عنوان یکی از سه رکن سیاسی کشور، نقش اساسی در کارآمدی حاکمیت و رشد کشور خواهد داشت. لازمه تحقق این امر نیز انتخابات پرشور و تشکیل مجلس انقلابی است.

برغمدی ادامه داد: البته مجلس فعلی نیز همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند انقلابی است و از ابتدای تشکیل دولت سیزدهم تا به الان، نهایت همکاری را برای حل مشکلات کشور با دولت داشته است. اما در بعضی مسائل مانند طرح مالیات بر عایدی سرمایه یا به عنوان مثال طرح صیانت از فضای مجازی، می‌توانستند تصمیم مناسب‌تری را به نسبت راهبردهای کلی نظام و اسناد بالادستی اتخاذ کنند.

دبیر انجمن اسلامی مستقل دانشگاه علامه طباطبایی ضمن اشاره به نظام انتخاباتی مجلس شورای اسلامی گفت: ما در حال حاضر از نظام انتخاباتی نظام انتخاباتی فعلی در حوزه‌های چند کرسی رنج می‌بریم. نظام انتخاباتی فعلی معایب و مشکلات زیادی دارد که اثرش را چه به صورت کمی و چه کیفی بر انتخابات پیش رو نیز خواهد گذاشت. بنابراین یکی از لوازم مشارکت مطلوب و تحقق مجلس کارآمد، بازنگری در مدل انتخاباتی فعلی مجلس مطابق با سیاست‌های کلی نظام است.

وی با بیان اینکه مسئله دیگری که همواره مورد توجه قرار می‌گیرد، مسئله تحزب است، افزود: یکسری ستاد‌های انتخاباتی هستند که هر چهارسال از خواب برمی‌خیزند و فعالیت سیاسی خود را آغاز می‌کنند. که البته این فعالیت نیز محدود به تدوین و ارائه لیست انتخاباتی می‌شود. بر این اساس حل مسئله مشارکت سیاسی، بدون فعال شدن احزاب و تشکل‌های سیاسی غیرممکن خواهد بود.

 برغمدی با تاکید بر نقش و جایگاه دانشجویان و تشکل‌های دانشجویی در افزایش مشارکت و بهبود فضای سیاسی کشور گفت: به عنوان یک دانشجو معتقدم مهم‌ترین وظیفه تشکل‌ها و نهاد‌های دانشجویی، تبین جایگاه مجلس شورای اسلامی و همچنین ارائه شاخص و معیار برای تشخیص رجل سیاسی است. دانشجویان و تشکل‌های دانشجویی به عنوان حلقه میانه بین حاکمیت و مردم، نقش مهمی را در رشد و بهبود فعالیت سیاسی و بسترسازی برای یک انتخابات پرشور و آگاهانه برعهده دارند.

وی در پایان تذکر داد: البته باید تشکل‌های دانشجویی مراقب افتادن در دام جریان‌های سیاسی باشند. دانشجویان نباید رسالت اصلی و حریت خود را فراموش کنند. چیزی که متاسفانه در دهه ۷۰ و ۸۰ شاهد آن بودیم و تشکل‌ها مبدل به ستاد‌های انتخاباتی جریان‌ها و اشخاص شدند. 

پایان پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول