جزئیات پروژه افتتاحی هفتادوششمین شنبه امیدوافتخار

شهردار منطقه ۲۱ پیرامون برگزاری هفتادوششمین شنبه امید و افتخار در روز شنبه ۲۲ مهرماه ۱۴۰۲ گفت: افتتاح روز شنبه افتتاحی از جنس پروژه‌های فرهنگی-ورزشی- اجتماعی خواهد بود.
به گزارش گروه جامعه خبرگزاری فارس، محمدرضا پوریافر شهردار منطقه ۲۱ پیرامون برگزاری هفتادوششمین شنبه امیدوافتخار در روز شنبه ۲۲ مهرماه ۱۴۰۲ گفت: افتتاح روز شنبه افتتاحی از جنس پروژه‌های فرهنگی-ورزشی- اجتماعی خواهد بود. وی با بیان اینکه معاونت فنی عمرانی و امور اجتماعی فرهنگی، مجری افتتاح پروژه‌ها هستند، درخصوص جزئیات آن افزود: تعویض چمن مصنوعی چیتگر شمالی به مساحت ۶۰۰۰ مترمربع، شهدای گمنام به مساحت ۷۵۲ متر مربع و شهرک دانشگاه به مساحت ۱۲۲۲ مترمربع و همچنین احداث سرای محله شهرک شهرداری که ۴۵۰ متر زیربنا دارد، در روز شنبه به بهره‌برداری خواهد رسید. شهردار منطقه ۲۱ ادامه داد: تعویض زمین چمن مصنوعی مسکن ویژه، محسنی، استقلال، نسیم و ویلاشهر به مساحت ۸۴۲۴ متر مربع بخش دیگری از پروژه افتتاحی در شنبه امید و افتخار بوده که معاونت امور فرهنگی و اجتماعی مسئول اجرای آن است. پوریافر در مورد برآورد هزینه‌های این پروژه افتتاحی مطرح کرد: هزینه پروژه اول از محل اعتبارات منطقه تامین و حدود ۵۳۰ میلیارد ریال است. هزینه پروژه دوم از طریق مشارکت با بخش خصوصی تامین و ۳۴ میلیارد و ۷۱۰ میلیون ریال است. شهردار منطقه ۲۱ در ادامه با اشاره به اینکه ‌مرکز طوطیا (پویش شهر) و سالن چند منظوره ورزشی ویلاشهر بخش دیگری از این افتتاح هستند در مورد جزئیات آن‌ها عنوان کرد: مرکز طوطیا ۱۳۰ متر مربع  مساحت دارد و هزینه کرد آن ۶ میلیارد ریال است.
سالن چند منظوره ورزشی ویلاشهر نیز با مساحتی بالغ بر ۴۰۰ متر مربع دارد و ۱۶ میلیارد ریال برای آن هزینه شده است در مجموع ۵۸۶ میلیارد و ۷۱۰ میلیون ریال در مساحت ۱۳۳۴۷ مترمربع برای این پروژه چند منظوره، هزینه شده است. پایان پیام/.
شنبه
13:39 - 21 مهر 1402

2 بازنشر
54 بازدید



1 پاسخ