اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  هرمزگان

صنایع و بنادر هرمزگان بستری برای رهانیدن فقر

یک فعال سیاسی و اجتماعی هرمزگان گفت: 18 صنعت بزرگ در هرمزگان و دو بندر استراتژیک سیریک و جاسک راهکاری برای زدودن فقر از این استان و قرار دادن آن در جایگاه شایسته مردم این دیار است.

صنایع و بنادر هرمزگان بستری برای رهانیدن فقر

کامران آتین از فعالان سیاسی و اجتماعی هرمزگان امشب در گفت و گو با خبرنگار فارس در بندرعباس ضمن تبریک هفته وحدت و میلاد با سعادت رسول خدا (ص) اظهار کرد: یکی از مطالبات اصلی مردم دیار شرق هرمزگان، سفر ریاست جمهوری به این منطقه بخصوص به سیریک و جاسک به عنوان کانون های اصلی توسعه سواحل مکران است و امیدواریم با تدبیر استاندار هرمزگان، شاهد تحقق این مهم باشیم.

وی با تصریح بر این که استاندار هرمزگان در دو ساله اخیر توانسته با اقدامات متعدد جهادی و نیز روحیه همگرایانه و با شناخت دقیق از مسائل ومشکلات استان، گام های خوبی را برای رفع محرومیت های استان به صورت ریشه ای و اساسی بردارد، خاطرنشان کرد: شناسایی دردهای کهنه هرمزگان و تمرکز بر آنها برای رفع محرومیت های تاریخی این استان، شایسته تقدیر است.

آتین اضافه کرد: هرمزگان تنها استان کشور است که دارای مجمع الجزایری از استعدادهای منحصربفرد است و دسترسی‌اش به آب‌های آزاد به منزله ورود به بازارهای جهانی و اقتصاد بین الملل بوده و یکی از نزدیک‌ترین و کم‌هزینه‌ترین مسیرهای دسترسی به تجارت با کشورهای حوزه خلیج فارس و دریای عمان و برگ برنده ایران در تجارت جهانی و اقتصاد دریامحور است.

این فعال سیاسی و اجتماعی با بیان این که در این شرایط سخت که لهیب آتش بزرگی دیده ها را خیره کرده تا روز به روز سفره و معیشت مردم دچار تنگا شود، هرمزگان با ظرفیت‌های شیلاتی، کشاورزی، گردشگری، ذخیره انرژی، بندری و تجاری می‌تواند جهت رونق اقتصادی، توسعه اشتغال و معیشت مردم نقش آفرین باشد.

وی در همین زمینه توضیح داد: ارزش و جایگاه دریا در توسعه پایدار و ثروت افزایی ملی دریا عرصه‌ای مهم و استراتژیک در یک جغرافیا به شمار می‌آید که هرمزگان دارنده این گنج استراتژیک است.
 
آتین ادامه داد: همواره یکی از شاخصه‌های سرزمینی در مسیر توسعه‌یافتگی یک کشور، دسترسی به دریا و داشتن سواحل دریایی وسیع است که الگوی پیشرو آن را می‌توان در کشورهای چین، سنگاپور و کره جنوبی دید و به همین جهت کشورهای غیر کرانه‌ای دچار عقب‌افتادگی در عرصه پیشرفت و توسعه می‌شوند و همواره در تمنای یافتن راهی به سوی آبهای آزاد هستند.

وی به نقش بنادر، گمرکات، شیلات و گردشگری در رشد اقتصادی و فرا اقتصادی و ایجاد قدرت رقابت فراملی و جهانی یکی از مهم‌ترین و ارزشمندترین منابع تجدیدپذیر اقتصاد استراتژیک یک کشور اشاره و عنوان کرد: هرمزگان با وجود صنایع غول پیکر و نوار ساحلی مکران با دو بندر استراتژیک سیریک و جاسک  یکی از گذرگاه‌های اصلی کریدور جنوبی تجارت ایران و کشورهای حوزه خلیج فارس و دریای عمان بوده و این ظرفیت را دارد که با ایجاد منطقه آزاد جاسک و بندر ویژه اقتصادی و شیلاتی سیریک به منطقه‌ای ایده‌آل برای توسعه سرمایه‌گذاری، تولید و صادرات محصولات مورد نیاز بازارهای مصرف و شاهراه اقتصاد دریایی منطقه‌ تبدیل شود

آتین تأکید کرد: خالی شدن این سنگر و فرصت بسیار مهم اقتصادی بسیار زیان بار و خسارت آفرین است که بی شک با تدابیر رییس جمهور و تیم دولت و استاندار هرمزگان رکاب توسعه هرمزگان و به ویژه شرق هرمزگان به در مسیر واقعی خود به حرکت در خواهد آمد

وی بار دیگر از رییس جمهور خواست تا در سفر آتی خود به استان هرمزگان حتما به سیریک و جاسک نیز سفر کرده و ضمن بازدید از ظرفیت های بی نظیر این مناطق، با مردم این دیار نیز به گفت و گو بنشیند.

پایان پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول