امیرحسین نقیپور در گفتوگو با خبرنگار فارس در همدان با بیان اینکه نظارتهای بهداشتی دامپزشکی از زمان جوجهریزی در واحدهای پرورشی طیور شروع میشود و تا عرضه در بازارهای مصرف ادامه مییابد اظهار کرد: در این نظارتها بر اساس شیوهنامه دامپزشکی کشور، عواملی که باعث بروز مخاطرات بهداشتی میشوند، مورد شناسایی و بررسی قرار میگیرند و برای کنترل عوامل تهدیدکننده بهداشت عمومی و امنیت غذایی، اقدامات لازم صورت میپذیرد.
وی بیان کرد: در پنج ماهه ابتدای امسال نظارت بهداشتی قبل و حین جوجهریزی بر سطح مرغداریهای استان برای آمادهسازی روند جوجهریزی انجام شده و در این مدت تعداد ۱۲ میلیون و ۹۳۰ هزار قطعه جوجهریزی انجام شده است.
مدیرکل دامپزشکی استان همدان با بیان اینکه این میزان در مدت مشابه سال گذشته ۱۱ میلیون و۷۷۰ هزار قطعه بوده است گفت: امسال شاهد افزایش ۱۰ درصدی جوجهریزی در استان بودیم.
وی خاطرنشان کرد: رعایت دقیق توصیههای دامپزشکی توسط مرغداران که مبتنی بر دستورالعملهای سازمان دامپزشکی است باعث ممانعت از بروز بیماریهای فراگیر و یا بیماریها با تلفات بالا در سطح مرغداریها و جلوگیری از شیوع این گونه بیماریها میشود و زمینه را برای ارتقای سطح تولید و استحصال گوشت مرغ سالم و بهداشتی برای مصرفکنندگان فراهم میکند.
پایان پیام/۸۹۰۲۶/