اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

اقتصادی  /  راه و مسکن

ایجاد ۷ مرکز پیشگیری و مقابله با آلودگی دریایی در بنادر شمال و جنوب کشور

معاون امور دریایی سازمان بنادر امشب در مراسم روز جهانی دریانوردی از ایجاد ۷ مرکز پیشگیری و مقابله با آلودگی دریایی در بنادر شمال‌ و جنوب کشور، ایجاد مراکز دریافت مواد زائد کشتی‌های متردد در آب‌ها و بنادر کشور و تأمین تجهیزات پا‌کسازی و مقابله با آلودگی دریا خبر داد.

ایجاد ۷ مرکز پیشگیری و مقابله با آلودگی دریایی در بنادر شمال و جنوب کشور

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس مجید علی‌نازی امشب در مراسم روز جهانی دریانوردی، در محل مرکز  آموزش سازمان بنادر و دریانوردی در تهران، با اشاره به کارشکنی و اقدام ناشیانه، غیر حرفه‌ای و سیاسی آمریکا و انگلستان در لغو امتیاز میزبانی مراسم موازی روز جهانی دریانوردی ۲۰۲۳ در جمهوری اسلامی ایران، اظهار کرد: آمریکا نشان داد که کینه‌ای عمیق از ملت شریف ایران در دل دارد و با خواری و خفت، مراسمی را که فلسفه برگزاری‌ آن تجلیل از دریانوردان و فعالان حوزه دریایی است، با نفوذ سیاسی برهم زد.

معاون سازمان بنادر و دریانوردی با بیان اینکه این بدعت، نقطه تاریکی بر پیشانی سازمان بین‌المللی دریانوردی(IMO) خواهد بود، اظهار داشت: برهم زدن مراسمی که نمایندگان کشورها با هدف جشن و سرور گردهم می‌آیند، به اذعان تمام کشورهای عضو آیمو (سازمان جهانی دریانوردی)، حرکت غیرحرفه‌ای و ناشیانه‌ای بود که نه تنها از ارزش‌های کشور عزیزمان نکاسته است، بلکه بر عزت و بر ذلت و زبونی آمریکا افزوده است.

عضو هیات عامل سازمان بنادر و دریانوردی در بخش دیگری از سخنان‌اش با اشاره به شعار سازمان بین‌المللی دریانوردی مبنی بر حفظ و ارتقای ایمنی و امنیت دریانوردی و جلوگیری از آلودگی دریایی و هوایی ناشی از فعالیت کشتی‌ها، تاکید کرد: آیمو بر تداوم تعهدات دولت‌ها در خصوص اجرای مفاد و الزامات کنوانسیون مارپل تاکید ویژه دارد.

علی‌نازی با دسته‌بندی کنوانسیون‌های دریایی مربوط به آلودگی به سه دسته کنوانسیون‌های پیشگیرانه، مقابله‌ای و مسئولیتی، تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران به عنوان یکی از اعضای قدیمی و مؤثر آیمو مفتخر است که به همه کنوانسیون‌های جهانی ملحق شده است و با سرمایه‌گذاری‌های کلان همواره خود را پایبند به تعهدات و الزامات معاهدات بین‌المللی می‌داند.

معاون امور دریایی سازمان بنادر و دریانوردی با بیان اینکه این سازمان در راستای الزام به اصل پنجاهم قانون اساسی همواره به دنبال توسعه حمل ونقل دریایی با رویکرد حفاظت محیط زیست دریایی بوده است، افزود: سازمان بنادر به عنوان مرجع دریایی کشور، متولی پیشگیری و مقابله با آلودگی‌های ناشی از فعالیت کشتی‌ها، سکوهای فراساحلی در آب‌های تحت حاکمیت و صلاحیت ایران است.

علی‌نازی با اشاره اقدامات سازمان بنادر در راستای اجرای الزامات کنوانسیون  مارپل و سایر کنوانسیون‌های مربوط به آلودگی، از ایجاد ۷ مرکز اصلی پیشگیری و مقابله با آلودگی دریایی در بنادر شمال‌ و جنوب کشور؛ ایجاد مراکز دریافت مواد زائد کشتی‌های متردد در آب‌ها و بنادر کشور و تأمین تجهیزات پا‌کسازی و مقابله با آلودگی دریا خبر داد.

وی همچنین انجام بازرسی و کنترل‌های لازم زیست محیطی با هدف پیشگیری و مقابله با آلودگی‌های دریایی؛ الحاق یک فروند شناور تخصصی مقابله با آلودگی (دریاپاک) به ناوگان شناوری استان بوشهر و تدوین طرح‌های اقتضایی آمادگی و مقابله با آلودگی مواد شیمیایی خطرناک در بنادر را از دیگر اقدامات موثر این سازمان در راستای مقابله با آلودگی های دریایی عنوان کرد.
پایان پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول