اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

نوجوان  /  بوفه

15 نکته تغذیه‌ای که در پیاده‌روی اربعین باید رعایت کنیم

غذاهای پخته شده نباید بیش از دو ساعت در دمای محیط نگهداری شوند و بیشتر از یکبار نیز نباید گرم شوند.

15 نکته تغذیه‌ای که در پیاده‌روی اربعین باید رعایت کنیم

فارس نوجوان: این روزها تعدادی از دلدادگان ابا عبدالله الحسین(ع) توفیق زیارت نصیب‌شان شده است و قدم در مسیر پیاده‌روی اربعین گذاشتند.

در همین راستا چند نکته تغذیه‌ای برای سفر ارائه می‌شود:

1- در طول سفر سعی کنید از لبنیات‌های دارای بسته‌بندی بهداشتی استفاده کید.

2- از خوردن سالاد و سبزی خام و نپخته خودداری کنید.

3- اگر در کنار غذا، سبزی‌های پخته مانند سیب زمینی، کدو و هویج وجود دارد، حتما به منظور پیشگیری از یبوست مصرف کنید.

4- از مصرف کنسروهای بادکرده، زنگ‌زده، سوراخ شده و کنسروهایی که مواد داخل آن بوی نامطبوع دارند، خودداری کنید.

5- غذاهای پخته شده نباید بیش از دو ساعت در دمای محیط نگهداری شوند و بیشتر از یکبار نیز نباید گرم شوند. پس حتما از نگهداری غذای پخته شده برای وعده‌های بعدی پرهیز کنید.

6- به جای مصرف تخم مرغ نیمرو، تخم مرغ آب‌پز و سفت شده مصرف شود زیرا هم هضم بهتری دارد و هم امکان آلودگی آن کمتر است.

7- برای جلوگیری از مسمومیت و گرمازدگی، از دوغ‌های پاستوریزه بسته بندی شده استفاده کنید.

8- بهتر است با خودتان کمی نعناع و پونه همراه داشته باشید و با دوغ مخلوط و میل کنید زیرا نعناع و پونه خاصیت ضد عفونی کننده دستگاه گوارش دارند.

9- غذاهایی که زود فاسد می‌شوند مانند سالاد الویه، کباب، غذاهای حاوی کشک مانند کشک بادمجان، ماهی و یا سس مایونز نیز با خود به همراه نداشته باشید.

10 -به منظور جلوگیری از مسمومیت، ماست کم‌چرب و پاستوریزه، لیموترش و یا آب‌لیمو همراه با غذا میل کنید.

11- برای پیشگیری از یبوست از نان‌هایی که حاوی سبوس بیشتری هستند به جای نان لواش استفاده کنید.

12- از نوشیدن چای و مایعات داغ در لیوان‌های یک‌بارمصرف شفاف یا لیوان های عمومی خودداری کنید و تا حد امکان یک لیوان شخصی با خود همراه داشته باشید.

13- قاشق و چنگال و سایر ظروف مواد غذایی‌ شخصی‌تان را به خوبی بشویید و در صورت امکان از قاشق‌های یکبار مصرف استفاده کنید.

14- غذاهای گرم از سلامت بیشتری نسبت به غذاهای سرد برخوردار هستند زیرا حرارت غذا منجر به از بین رفتن میکروب‌های موجود در مواد غذایی می‌شود و احتمال مسمومیت آن را کاهش می‌دهد.

15- اگر فردی به دیابت مبتلاست باید از مصرف مواد قندی و شیرین در طول مسیر خودداری کند. بیمار مبتلا به فشارخون بالا نیز از خوردن غذاهای شور و پرنمک خودداری کند.

پایان پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        همراه اول