اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

زندگی  /  آداب زندگی

خبرخوب| کوچکترین زائر اربعین امسال را می‌شناسید؟

دختری اهل ایران زمین است! کوچکترین زائر اربعین امسال را می‌گوییم که در کربلای معلی، پا به دنیا گذاشت تا از همین حالا مشق عاشقی کند. این خبر مسرت بخش را سرآغاز بسته خبری امروزمان قرار دادیم تا بگوییم که هرچه از خوبی و خلق خوبی‌ها در چنته داریم، همه از برکت عشق به اهل بیت(ع) است و ولاغیر.

خبرخوب| کوچکترین زائر اربعین امسال را می‌شناسید؟

گروه خبرخوب- اگر نگاهی به تقویم بیندازید، خواهید دید که امروز روز ملی صنعت چاپ است. شاید با خودتان بگویید خب صنعت چاپ چه ارتباطی به بسته خبرخوب دارد؟ بگذارید برایتان بگوییم؛ اگر امروز از این تریبون از روز ملی چاپ به نیکی یاد می‌کنیم، از این جهت است که صنعت چاپ آغازگر تحولی عظیم در زندگی بشر بوده و توانسته نقشی حیاتی در انتقال علوم و فنون و تاریخ و… ایفاکند. اتفاق خوبی که ایران نیز از آن بی‌نصیب نبوده و طی یک سده گذشته با اتکا بر این صنعت توانسته بیش از پیش بر تحرک و پویایی جامعه افزوده و به طرق مختلف، اثری مستقیم برکیفیت زندگی مردم بگذارد. پس اگر بخواهیم از روز ملی صنعت چاپ به عنوان افتخاری دیگر از جمله افتخارات ایران یاد کنیم، بیراه نگفته ایم. 
اما در ادامه می‌خواهیم بسته خبری جذابی در اولین روز هفته پیشکش کنیم. از تولد دختر ایرانی در کربلا گرفته تا دیگر اخبار خوش اربعینی و قهرمانی بلامنازع دختران تکواندوکار در مسابقات جهانی و همچنین افتخاری دیگر از دنیای پزشکی؛ پس با ما بمانید. 


نوزادی که عطر و بوی حرم را حس کرد و عجولانه پا به دنیا گذاشت

تولدت مبارک، دختر بین الحرمین! 

«محل تولد: کربلا». تصور کنید کسی از شما بپرسد اهل کجایی و محل تولدت کجاست؟ آنوقت با افتخار سرت را بالا بگیری و بگویی اهل ایرانم اما متولد کربلا! این پاسخی است که سال‌ها بعد دختر ایرانی بین الحرمین با حسی سرشار از عشق و معرفت، آن را بر زبان خواهد آورد. احتمالا متوجه شدید از چه حرف می‌زنیم؛ از نوزادی که عطر و بوی حرم را حس کرد و عجولانه پا به دنیا گذاشت تا نامش را به عنوان کوچکترین زائر امسال در لیست اربعینی‌ها بنویسند. 
خبر از این قرار است که همین یکی، دو روز پیش بانویی ایرانی در حرم اباعبدالله الحسین (ع) دچار درد زایمان شد که او را به بیمارستان صحرایی اطراف حرم و نهایتا بیمارستان خدیجه کبری (س) در شهر کربلا منتقل کردند و با تلاش پزشکان، نوزاد کربلایی او در صحت سلامت پا به دنیا گذاشت. البته این نوزاد فعلا جهت احتیاط در بخش نوزادان نارس قرار دارد. همچنین خوب است بدانید که خدمات زایمان این بانوی ایرانی به سبب طرح هدیه امام حسین (ع) و طرح ارائه خدمات پزشکی زیارت اربعین، بطور رایگان انجام شد. 


عاشقش که شدی، هرکجا باشی زائر اربعینش می شوی!

مقصد و مقصود تویی…

دقت کرده‌اید که پیاده روی اربعین مظهر همه خوبی هاست؟ چه آن‌هایی که راهی شده‌اند و چه آن‌هایی که این سوی مرزها مانده اند، دل یک دله کرده‌اند تا به هر راه و رسمی، ارادتشان به ارباب خود را نشان دهند. این روزها، بسته خبرخوبمان پر از اخبار و تصاویر اربعینی است که انصافا تک تکشان کلی حرف برای گفتن دارند و دلمان نمی‌آید در انعکاسشان کوتاهی کنیم. به تصاویر بالا نگاه کنید؛ چیزی جز عشق می‌بینید؟ بگذارید ما هم تفسیر عکس‌ها را برایتان بگوییم. یکی از عکس‌ها مربوط به پاکبانانی تهرانی در کربلاست که پیش از شروع شیفت کاری، روزشان را با روضه سیدالشهدا می‌سازند و می‌روند برای جاروکشی زیرپای زائران ارباب. حتی یکی از آن‌ها به خواست خودش مرخصی بدون حقوق گرفته تا این چنین، خادم بی‌چون و چرای اباعبدالله الحسین (ع) باشد! 

اینجا موکب سنی‌های پیرانشهر است. جایی که اهل تسنن به عشق سیدالشهدا در این سوی مرز به خدمت زائران اربعین درآمده اند. سن و سال و مقام و منصب برایشان معنایی ندارد؛ از کودک تا کهنسالشان، همه سرخم کرده‌اند در برابر این عشق. «عاشقش که شدی، هرکجا باشی زائر اربعینش می‌شوی»! 

آقای دکتری که جان دوباره به کفش زائران می‌دهد
و اما عکس بعدی، یعنی آقای به ظاهر کفاشی که آمده تا متواضعانه گوشه‌ای بنشیند و کفش‌های زائران اباعبدالله را تعمیر کند. می‌دانید چرا گفتیم به ظاهر کفاش؟ آخر این مرد جوان، پزشکی از اهالی تبریز است و وقتی احساس کرده حضورش در نقش کفاش بیشتر می‌تواند به درد زائران اربعین بخورد، مقام و منصب را کنار گذاشته و عشقش را گره زده به نخ و سوزنی که با مهارت هرچه تمام، جانی دوباره به کفش زائران آقا می‌دهد. 


بازهم دختران ایرانی و بازهم یک اقتدار دیگر

اقتدار بی‌چون و چرای دختران تکواندوکار ایرانی

و اما خبری از دنیای ورزش؛ از دختران تکواندوکار نونهالی که از همین ابتدای راه زندگی در مسیر افتخارآفرینی برای وطن قدم برداشته و توانسته‌اند با کسب عنوان قهرمانی جهان، پرچم ایران را بالاتر از تمام کشورهای دنیا به اهتزاز درآورده و سرود دلنشین جمهوری اسلامی ایران را در کشوری بیگانه طنین‌انداز کنند. ۳ طلا توسط روژان صوفی، حنا زرین کمر و سیده کیمیا محمدی و ۳ نقره توسط آیلا جلیلی، کوثر اوجاقلو و هلیا ابراهیمیان، حاصل تلاش دختران نونهال ایرانی در این دوره از مسابقات قهرمانی جهان است. افتخاری که برای برای سومین بار متوالی تکرار می‌شود و نشان از اقتدار زنان ایرانی در عرصه‌های مختلف بین المللی دارد. 


امکان سی تی اسکن مصدومان در محل حادثه برای نخستین بار

بهره برداری از نخستین سی تی اسکن سیار کشور 

باز هم خدمتی دیگر در عرصه درمان. انصافا وقتی حرف از توانمندی پزشکان ایرانی و متخصصان این حوزه به میان می‌آید، کسی نمی‌تواند ان قلتی آورده و توان پزشکی کشورمان را زیر سوال ببرد. این را صرفا ما به عنوان نگارنده خبرخوب نمی‌گوییم، بلکه شواهد و قرائن، صحت این ادعا را ثابت کرده‌اند و خوشبختانه امروزه در بسیاری از رشته‌های تخصصی، بالاتر از کشورهای تراز اول دنیا ایستاده‌ایم و دیگر نیاز نیست برای درمان انواع و اقسام بیماری‌ها کوله بارمان را ببندیم و راهی شویم به سمت کشورهای بیگانه. لُب کلام اینکه، امروز به اقتدار پزشکی کشورمان می‌بالیم و دلمان قرص است به توان متخصصان ایرانی. 
اما مگر جه خبری در راه است که این همه مقدمه چینی کردیم؟ خبر رسیده که دانشگاه علوم پزشکی شیراز به لطف توانمندی فناوران شیرازی برای نخستین بار دستگاه سی تی اسکن سیار را طراحی و از آن رونمایی کرده است. دستگاهی که به گفته «شریفی» معاون درمان این دانشگاه، گام مهمی در ارتقای خدمت‌رسانی به مصدومان و مجروحان در حوادث غیرمترقبه محسوب می‌شود و قابلیت انتقال به محل حادثه و انجام سی تی اسکن در محل را دارد. ضمنا این سی تی اسکن سیار می‌تواند در مواقع خرابی دستگاه‌های دیگر به عنوان دستگاه جایگزین به محل موردنظر منتقل شده و از اختلال در روند خدمت به بیماران پیشگیری کند. 

امروز، روز برکت است
امروز روز برکت است. صبر کنید! اینکه می‌گوییم، ربطی به روز ملی صنعت چاپ ندارد. منظورمان از امروز شنبه‌ای است که در آن قرار داریم. همان شنبه‌ای که شاید از نظر خیلی ها، سخت‌ترین روز کاری هفته باشد اما با این حال به استناد فرمایش رسول اکرم (ص) سرشار از برکت است. نقل شده که ایشان از خداوند برای امتشان چنین درخواستی کرده اند: «خدایا! در صبحگاهان امت من در روز شنبه و پنج‌شنبه برکت قرار ده». حالا خودتان قضاوت کنید آیا با چنین دعای خیر و فضیلتی که به روزهای شنبه اختصاص یافته، باز هم کوتاهی و کاهلی جایز است؟ شاید وقتش رسیده که قدر شنبه‌ها را بیشتر بدانیم و مشتاقانه‌تر و پرتلاش‌تر برای به آغوش کشیدن خیر و برکت قدم برداریم!

*خوش‌خبر باشید!
و اما سخن پایانی، خبر‌های خوبتان را در قالب دلخواه خود (عکس، متن، فیلم، صوت و…) تولید کنید و آن را با هشتگ #خبر_خوب در شبکه‌های اجتماعی منتشر کنید تا هم دیگران را در حال خوش خودتان شریک کنید و هم ما بتوانیم اخبار شما را بازنشر کنیم. اگر هم تمایل داشتید در هر یک از شبکه‌های اجتماعی که فعال هستید، خبرتان را از طریق اکانت khabar_khoub_iran@ یا شماره تلفن ۰۹۳۳۰۸۲۶۳۱۲ برای ما بفرستید. در این جشنواره فرقی نمی‌کند در ایتا و بله و روبیکا و گپ باشید یا در تلگرام و اینستاگرام و توئیتر و واتساپ؛ مهم این است که سهمی در حال خوش اطرافیان‌تان داشته باشید.
منتظر خبر‌های خوب شما هستیم. خوش‌خبر باشید.
پایان پیام/ 

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول