بازدید فرمانده کل سپاه پاسداران از زیرساخت‌های مرز خسروی+ فیلم و عکس

فرمانده کل سپاه پاسداران از زائرسرای چهار هزار نفری حضرت سید‌الشهدا(ع) در قصرشیرین، پایانه مرزی خسروی و جاده برکت بازدید کرد.
به گزارش خبرگزاری فارس از کرمانشاه، سرلشکر حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ساعاتی قبل با استقبال استاندار کرمانشاه و فرماندهان سپاه استان وارد شهرستان قصرشیرین شد.     فرمانده کل سپاه پاسداران در بدورود به شهرستان قصرشیرین، با همراهی استاندار کرمانشاه و فرماندهان سپاه منطقه و استان از زائرسرای بزرگ حضرت سید‌الشهدا(ع) بازدید کرد. این زائرسرا در ۴ هکتار سال گذشته توسط سپاه حضرت نبی اکرم(ص) استان کرمانشاه احداث و امسال تکمیل‌ و برای مراسم اربعین مورد بهره‌برداری قرار گرفت.    ظرفیت این مجتمع ۴ هزار تخت در دو بخش مجزای زنانه و مردانه، سرویس حمام، آشپزخانه، حسینیه و پارکینگ است و در ایام اربعین حسینی میزبان زائران بوده است.     *بازدید سردار سلامی از پایانه بین‌المللی خسروی و جاده برکت  سردار سرلشکر سلامی، در ادامه از پایانه بین‌المللی خسروی و جاده برکت بازدید و در گفت‌وگو با جمعی از زائران اربعین حسینی، آخرین وضعیت تردد زائران را از این مرز بررسی کرد.  سردار سلامی: زیرساخت‌های مرز خسروی خیلی بهتر از سال‌های گذشته شده است فرمانده کل سپاه پاسداران در حاشیه این بازدید زیرساخت‌های ایجاد شده در مسیر خسروی را خوب توصیف کرد و گفت: نسبت به سال گذشته زیرساخت‌های بهتری در مرز ایجاد شده است. وی ادامه داد: زیرساخت‌های مرز خسروی خیلی بهتر از سال‌های گذشته شده و ان‌شاءالله هر سال هم بهتر می‌شود.
فرمانده کل سپاه پاسداران تصریح کرد: آیین بزرگ اربعین حسینی با وجود این شور و شوق زائران و خادمان، توصیف نشدنی استهر کسی هر بضاعتی داشته پای کار اربعین آورده است. گفتنی است، جاده برکت در غرب استان کرمانشاه در مرز خسروی نمونه یک کار راهبردی و جهادی است که با اجرا شدن این طرح مسیر ترانزیت کالا از تردد زائران جدا شده است. جاده برکت به طول ۳.۴ کیلومتر، مسیر تردد کامیون‌ها و رفت‌آمد زوار را از هم جدا کرده و بار ترافیکی کامیون‌های حامل بار بین کشور ایران و عراق که در مسیر پایانه خسروی تردد دارند از مسیر تجاری خسروی بیرون برده و در ایام اربعین ترافیک روانی را در مرز به وجود آورده است. برای اجرای این طرح راهبردی در مرز خسروی استانداری کرمانشاه، قرارگاه نجف اشرف و قرارگاه امام حسن مجتبی(ع) پای کار آمده‌اند و با کاری جهادی این جاده طی ۴۰ روز زیر بارترافیکی رفت. پایان پیام/پ.
سردار سلامی
۲ MB
۲ MB
15:07 - 10 شهریور 1402

2 بازنشر
77 بازدید


1 پاسخ