اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

زندگی  /  آداب زندگی

خبر خوب| خدمت دانش‌بنیان‌ها به بیماران پیوندی

کودتای نوژه را از سر گذراندیم. الان نه. ۴۳ سال پیش. دیروز سالگردش بود. طرحش را ریخته بودند تا مراکز حساس را بمباران و مردم زیادی را شهید کنند. این کودتا را یکی از خلبانانی که پیش از عملیات پشیمان شده بود، به سفارش مادرش لو داد.

خبر خوب| خدمت دانش‌بنیان‌ها به بیماران پیوندی

گروه خبر خوب: کودتای نوژه را از سر گذراندیم. الان نه. ۴۳ سال پیش. دیروز سالگردش بود. طرح کودتای نظامی «نقاب» را (که به کودتای نوژه معروف است) ریخته بودند تا مراکز حساس مثل خانهٔ امام خمینی (ره)، صداوسیما و بعضی مکان‌های دیگر را بمباران کنند و مردم زیادی را به شهادت برسانند. این کودتا را سر بزنگاه، یکی از خلبانانی که پیش از عملیات پشیمان شده بود، به سفارش مادرش لو داد تا «نقاب» از چهرهٔ عده‌ای منافق کودتاچی بیندازد.

این خلبان که مأموریت بمباران خانهٔ امام و تلویزیون را داشته تعریف می‌کند؛ «به خانه رفتم و موضوع را با مادرم که زنی ساده و مسلمان بود در میان گذاشتم. او به شدت ناراحت شد و گفت: «تو نه‌تنها این کار را نباید بکنی، بلکه باید خبر بدهی و جلوی این کار را بگیری. اگر اطلاع ندهی شیرم را حلالت نمی‌کنم و از تو رضایت ندارم.»

با همین رهنمود مادر، خلبان ماجرای کودتا را به رهبر انقلاب گزارش می‌دهد و جلوی یک کشتار وحشیانه را می‌گیرد. می‌بینید نقش مادر را؟ ما هر قدر برای دفاع از ارزش و قداست چنین مادرهایی در مقابل هجمه‌های فرهنگی مقابله کنیم، کم است.

با آرزوی دعای خیر مادران و طلب آمرزش برای مادران آسمانی، برویم سراغ خبرهای خوب امروز...

 


تمرچین، مرز خنک ایرانی برای تشرف به کربلا!

مرز تمرچین آمادهٔ اعزام زائران اربعین حسینی

اربعین است و پیاده‌روی و زیارت کربلایش! چند سالی که به خاطر ویروس منحوس کرونا از نعمت پیاده‌روی اربعین محروم بودیم، عطش زیارت کربلا برایمان دوچندان شده است. به طوری که سال گذشته شاهد حضور گسترده‌تر مردم در این اجتماع اعتقادی بودیم.

برای کاهش مشکلات چنین حضور پرشور و پرتعدادی، طبیعتاً بهتر است تعداد بیشتری از مرزها آمادهٔ خدمت‌رسانی به زائران باشد تا از ازدحام و معطلی مردم جلوگیری شود. مرز تمرچین با همین هدف میزبان ۵۰۰ هزار زائر در اربعین امسال خواهد بود.

این مرز نزدیک‌ترین مرز به شهر سامراست و امسال ضمن اینکه زائران ۵ استان شمال غرب کشور را راهی عراق می‌کند، میزبان زائرانی از کشورهای همسایه و حوزهٔ قفقاز نیز خواهد بود. تمرچین به دلیل موقعیت جغرافیایی، از مرزهای دیگر خنک‌تر است و می‌تواند خاطرهٔ خوشی از حضور اربعینی برای مردم به جای بگذارد.

پس؛ کربلا، کربلا، ما داریم از مرز تمرچین می‌آییم!

 


توربوفن ضدانفجار، دسترنج دانش‌بنیان‌های وطنی

دانش‌بنیان‌های وطن، توربوفن ضدانفجار ساختند

دیگر چطور باید ثابت کنیم داریم در مسیر پیشرفت و هر چه قدرتمندتر شدن حرکت می‌کنیم؟ باز هم دانشمندان ایرانی دستاوردی داشته‌اند که دانش آن در انحصار چند کشور پیشرفته و صنعتی دنیا بوده است. آنها توربوفن ضدانفجار ساخته‌اند که برای تصفیهٔ هوا در معادن، تونل‌های جاده‌ای، مناطق پرخطر گازی (که خطر انفجار وجود دارد) و صنایع دیگر کاربرد دارد. دانش فنی ساخت این دستگاه تا پیش از این، در اختیار آلمان و آمریکا بوده و ساخت آن در کشور، یعنی خودکفایی از واردات آن و جلوگیری از خروج ارز از کشور. یک تیر و چند نشان!

این توربوفن ضدانفجار به سفارش شرکت ذغال‌سنگ پرورده طبس در ناحیهٔ صنعتی شهرستان خوشاب استان خراسان در مدت یک سال، طراحی و ساخته شده است. تولید این دستگاه ۱۹۰ هزار دلار صرفه‌جویی ارزی برای کشور به همراه داشته است. خداقوت دانشمندان و دانش‌بنیان‌های ایران عزیز!

 


بیماران پیوندی منتظر «سیکلوسپورین» و «تاکرولیموس» داخلی باشند

دانش‌بنیان‌ها تولید ۲ داروی بیماران پیوندی را از سر گرفتند

خدا نخواهد برای کسی که درگیر بیمارستان و دوا و درمان شود. اما به هر حال بیماری هم بخشی از زندگی و نوعی آزمون الهی است. درد و گرفتاری جسمی‌اش یک طرف، هزینه‌ها هم یک طرف. از تحریم‌ها دیگر نگوییم که قوز بالای قوز است! این‌ها را گفتیم که بدانید خبری که قرار است بدهیم، چقدر خوب و خوشایند است و برای مردم مشکل‌گشاست.

مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری دارویی تأمین (تیپیکو) گفته مواد اولیه برای تولید دو دارو برای بیمارانی که پیوند عضو داشته‌اند از گمرک ترخیص شده و تولید این دو دارو دوباره آغاز شده است. «سیکلوسپورین» و «تاکرولیموس» داروهایی هستند که به خاطر نبود مواد اولیه، چند ماهی در داخل تولید نمی‌شدند. اما حالا که مواد اولیه وارد شده، به محض انجام آزمایش‌های لازم بر روی آنها و تأیید صحت و کیفیت‌شان، تولید داروها به صورت سه شیفت دنبال می‌شود. طبق قولی که مدیرعامل تیپیکو داده، می‌توانیم انتظار داشته باشیم این دو دارو در روزهای آینده در داروخانه‌ها و مراکز درمانی توزیع شود.

نمونه‌های خارجی این داروها ۳ تا ۴ برابر تولید داخل قیمت دارند که باز هم به دست توانا و پربرکت شرکت‌های دانش‌بنیان، این بار از دوش مردم برداشته شده است. ضمناً خیالتان راحت باشد؛ کیفیت این داروها با نمونه‌های خارجی آنها برابری می‌کند.

 


۱۰۰درصد تخفیف برای ۱۰۰ کتاب کودک و نوجوان

۱۰۰ کتاب با ۱۰۰درصد تخفیف از طاقچه بردارید

ما ایرانی‌ها عاشق تخفیف گرفتنیم. آن هم تخفیفی چنین شیرین و چرب؛ اصلاً سراغ داشته‌اید صد در صد تخفیف؟!

اگر اهل کتاب و مطالعه باشید، احتمالاً اپلیکیشن «طاقچه» را می‌شناسید. خصوصاً اگر جای کافی برای تدارک کتابخانه نداشته باشید یا به هر دلیل دیگری در تلفن همراه یا تبلت خود کتاب بخوانید. طاقچه امکان مطالعهٔ کتاب‌های الکترونیکی را به صورت آنلاین و آفلاین به شما می‌دهد. حالا به مناسبت روز ملی ادبیات کودک و نوجوان ۱۰۰ کتاب مناسب کودکان و نوجوانان را به صورت رایگان عرضه کرده است. بین این کتاب‌ها آثار تألیفی و نیز آثار ترجمه را می‌توانید پیدا کنید.

این یک فرصت شیرین و کم‌هزینه برای کتاب‌خوان کردن بچه‌هاست. کافی است اپلیکیشن طاقچه را نصب کنید. کتاب‌ها را روی دستگاه هوشمندتان بارگذاری کنید و بعد از بررسی، اگر آنها را مناسب سن و ویژگی‌های شخصیتی فرزندتان تشخیص دادید، یکی یکی در اختیارش بگذارید تا بخواند. با این تخفیف جانانه دست‌کم تا چند ماه فرزندتان کتاب جدید برای خواندن دارد و هزینهٔ خرید کتاب در جیب‌تان خواهد ماند! خدا بدهد برکت.

معجزهٔ تربت امام حسین (ع) را به خانه بیاورید

وقتی شیخ حسین انصاریان به کرونا مبتلا شد، ریه‌های ایشان در مرز از کار افتادن قرار گرفت و پزشکان از او قطع امید کردند. فرزندان شیخ با مرحوم صافی گلپایگانی تماس گرفتند و موضوع را به ایشان گفتند. مرحوم صافی مقداری تربت کربلا که از پدرشان به ارث برده بودند آماده کردند و با ذکر و دعا برای آیت‌الله وحید فرستادند. ایشان هم دعایی بر آن خواندند و سریع به تهران فرستادند. رئیس بیمارستان می‌گوید «نمی‌شود این آب گل‌آلود را به بیمار بدهید.» فرزندان شیخ با مسئولیت خودشان، در بیمارستان تربتِ حل‌شده را به دهان ایشان که بی‌هوش بودند، ریختند. صبح فردا ایشان به هوش آمدند و به زندگی برگشتند.

این معجزهٔ تربت مقدس امام حسین علیه‌السلام است که خداوند شفا را در آن قرار داده است.  

خوش‌خبر باشید!

و اما سخن پایانی، خبرهای خوبتان را در قالب دلخواه خود (عکس، متن، فیلم، صوت و…) تولید کنید و آن را با هشتگ #خبر_خوب در شبکه‌های اجتماعی منتشر کنید تا هم دیگران را در حال خوش خودتان شریک کنید و هم ما بتوانیم اخبار شما را بازنشر کنیم. اگر هم تمایل داشتید در هر یک از شبکه‌های اجتماعی که فعال هستید، خبرتان را از طریق اکانت khabar_khoub_iran@ یا شماره تلفن ۰۹۳۳۰۸۲۶۳۱۲ برای ما بفرستید. در این جشنواره فرقی نمی‌کند در ایتا و بله و روبیکا و گپ باشید یا در تلگرام و اینستاگرام و توئیتر و واتساپ؛ مهم این است که سهمی در حال خوش اطرافیان‌تان داشته باشید.

منتظر خبرهای خوب شما هستیم. خوش‌خبر باشید.

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول