اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  هرمزگان

معاون وزیر بهداشت: بدنبال افزایش دسترسی مردم به نظام سلامت و کاهش پرداختی از جیب مردم هستیم

معاون بهداشتی وزیر بهداشت و درمان گفت: از اهداف مهم قرارگاه پزشکی خانواده در وزارت بهداشت در سال ۱۴۰۲ افزایش دسترسی مردم به نظام سلامت و کاهش پرداختی از جیب مردم است امیدواریم بتوانیم این موضوع را به شکلی سر و سامان دهیم.

معاون وزیر بهداشت: بدنبال افزایش دسترسی مردم به نظام سلامت و کاهش پرداختی از جیب مردم هستیم

به گزارش خبرگزاری فارس از بندرعباس، حسین فرشیدی معاون بهداشتی وزیر بهداشت و درمان امروز در نشست برنامه ریزی و نظارت بر اجرای برنامه پزشکی خانواده در هرمزگان، افزود: بحث سلامت خانواده، پزشکی خانواده و نظام ارجاع بعنوان مهمترین برنامه های وزارت بهداشت در سال ۱۴۰۲ خواهد بود.

وی اظهار کرد: پزشکی خانواده  برنامه ای است که وزارت بهداشت با مشارکت همه معاونت ها درگیر آن هستند از اهداف مهم قرارگاه پزشکی خانواده در وزارت بهداشت در سال ۱۴۰۲ افزایش دسترسی مردم به نظام سلامت و کاهش پرداختی از جیب مردم است امیدواریم بتوانیم این موضوع را به شکلی سر و سامان دهیم.

دکتر فرشیدی بیان کرد: در سفر به استان هرمزگان بازدیدی از شهر بندرلنگه بعنوان یکی از ۵۹ شهری که بعنوان شهرهای بالای ۲۰ هزار نفر برای طرح سلامت خانواده و نظام ارجاع در سطح استان هرمزگان در نظر گرفته شده بود صورت گرفت تا روند اجرای برنامه ها مورد ارزیابی لازم قرار گیرد.

مشوق برای دریافت خدمات استاندارد

وی تصریح کرد: در واقع هدف اصلی ما در این فاز و این شهرها اطلاع رسانی بسیار دقیق به خانواده ها و رساندن این پیام به اهالی همه شهرها که حدود ۷ میلیون و ۷۰۰ هزار نفر را شامل می شود که با استفاده از نظام سلامت جدید و این نظام ارجاع می توانند از مشوق هایی بهره‌مند شوند که مهم ترینش دریافت خدمات استاندارد و با مشوق هایی که می تواند کاهش پرداخت از جیب را حین بستری به همراه داشته باشد.

معاون بهداشتی وزیر بهداشت عنوان کرد: در برنامه پزشک خانواده قطعا افرادی که از این طریق ارجاع داده شوند و به بیمارستان‌ها معرفی شوند، درصد پرداختی شان برای بستری کمتر خواهد بود.

وی خاطرنشان کرد: هدف نهایی این برنامه برای اجرا در سطح کشور ارتقاء سواد سلامت است که ما مطمئنیم با این اتفاق که اگر رخ دهد و جامعه به بحث سواد سلامت آشنایی بیشتری پیدا کند خودشان متقاضی دریافت خدماتی که می گوییم این خدمات می تواند سلامت بهتر را برای مردم در آینده پیش بینی کند خواهند بود.

در این جلسه آخرین وضعیت نظام ارجاع و پزشک خانواده در ۷ شهرستان دارای جمعیت ۲۰ هزار نفر استان هرمزگان بحث و تبادل نظر شد در این طرح ۳۰ مرکز خدمات جامع سلامت، ۶۶ پایگاه سلامت و ۱۷۷ مطب خصوصی در جهت استقرار برنامه پزشکی خانواده همکاری می کنند. 

پایان پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول