اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

بین الملل  /  آمریکا، اروپا

معترضان انگلیسی جز به برچیده شدن سلطنت راضی نیستند

معترضان مخالف با سلطنت انگلیس نظام پادشاهی را عامل مشکلات و پسرفت کشورشان دانسته و جز به برچیده شدن این نظام راضی نیستند.

معترضان انگلیسی جز به برچیده شدن سلطنت راضی نیستند

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، معترضان مخالف با خاندان سطلنتی انگلیس بیش از پیش صدای اعتراض خود را علیه نظام پادشاهی این کشور بلند کرده، این نظام را مقصر مشکلات ایجاد شده برای مردم دانسته و خواستار برچیده شدن آن هستند.

به نوشته پایگاه اینترنتی «دیلی ماوریک»، معترضان حامی سازمان ضد سلطنتی «جمهوری» که روز شنبه تظاهرات ضد خاندان سلطنتی انگلیس در میدان ترافالگار لندن همزمان با تاجگذاری چارلز سوم را سازماندهی کرده یک صدا می‌گویند که آرمان آنها برچیده شدن پادشاهی است. یکی از اصلی ترین شعارهای تظاهرکنندگان روز شنبه زمانی که زنگ های کلیسای وست مینستر به صدا در آمد این بود: «بودجه را به جای تاجگذاری چارلی صرف آموزش و سلامت کنید.»

بر اساس گزارش پایگاه دیلی ماوریک، «کارول اسنیث»، یک معترض ۵۴ ساله مخالف سلطنت گفت: «مساله درباره دموکراسی است. من مالیات پرداخت می‌کنم و به انتصاب این مرد به مقام پادشاهی رای نداده‌ام.»

«آنگاراد لینارد»، یک معترض دیگر که 28 سال دارد به دیلی ماوریک گفت: «من می‌خواهم شاهد لغو شدن سلطنت باشم. من می‌خواهم برگزاری یک همه‌پرسی درباره سلطنت انگلیس را مطالبه کنم تا به این ترتیب مردم فرصتی برای اعلام رضایت یا عدم رضایت خود به تاجگذاری را داشته باشند. من معتقد به دموکراسی واقعی هستم اما این چیزی است که ما در این کشور نداریم. ما یک نظام رای‌گیری بر مبنای برنده شدن هر کس که بیشتر از بقیه رای داشته باشد داریم و این نماینده دیدگاه‌های مردم نیست.»

لینارد ادامه داد: «سلطنت سمبل عدم توازن قدرت سیاسی در این کشور است. درخواست من این است که ما یک نظام نمایندگی متناسب داشته باشیم و مجلس اعیان انگلیس لغو شود. باور من این است که صدایی برابر برای همه و یک رای برابر برای همه صرف نظر از طبقه ای که شما در آن به دنیا آمده‌اید وجود داشته باشد.»

«مایکل مالکوم»، یک مخالف ۶۴ ساله خاندان سلطنتی انگلیس نیز بیان داشت: «انگلیس گرفتار اغتشاش کامل شده است و دیگر نباید در مواجهه با بحران هزینه‌های معیشتی در آن جشنی برپا شود.»

مالکوم خاطر نشان کرد: «شغلی وجود ندارد. مردم دیگر توان تامین غذا و گذران زندگی خود را ندارند. مردم دیگر نمی‌توانند صاحب خانه شوند و باز ما مردی که منتخب نیست را تاجگذاری کردیم. تاجی که روی سر او می‌گذارند هزاران هزار پوند ارزش دارد. هر چیزی که خاندان سلطنتی دارند از ما دزدیده شده است. ما می‌خواهیم آنها پول ما را پس بدهند.»

هر چند که کاخ باکینگهام هنوز هزینه‌های مراسم تاجگذاری چارلز سوم را علنی نکرده اما برخی گزارش‌ها حاکی از آن هستند که هزینه این مراسم به بیش از ۱۰۰ میلیون پوند بالغ شده است.

تامین هزینه‌های اقلام اساسی زندگی از جمله گرمایش و غذا تبدیل به مبارزه ای سخت برای هزاران خانواده در بریتانیا شده است و صفهایی بی سابقه در جلوی مراکز توزیع بسته های غذایی در انگلیس شکل گرفته است.

زارا نولان،  یک معترض ۲۹ ساله ضد سلطنت اظهار کرد:‌ «ما بیش از ۱۰ سال ریاضت اقتصادی را در این کشور تحمل کردیم و باز وقتی نوبت به یک مراسم سلطنتی برسد آنها میلیون ها پوند برایش هزینه می‌کنند. این کاملا ناعادلانه است.»

به نوشته دیلی ماوریک معترض ضدسلطنتی دیگری که نخواست نامش فاش شود بیان داشت: «مردم نمی‌توانند ببینند که ما داریم در یک ویرانشهر زندگی می‌کنیم و با آنچه که زندگی مدرن تلقی می‌شود کنار آمده و بیرون آمده و جشن می‌گیرند و می‌خواهند کاری برای پادشاهشان و سلطنتش انجام دهند در حالی که این پادشاه کمترین اهمیت را به این مردم می‌دهد.»

«دیون دوسارد»، مخالف ۴۳ ساله خاندان سلطنتی انگلیس که اصالتا مهاجری متعلق به منطقه کارائیب است گفت، افتخار می‌کند که کشور جاماییکا سال آینده میلادی برای «آزاد کردن خودش از غل و زنجیر انگلیس» همه پرسی برگزار می‌کند.

دوسارد گفت:‌ «خانواده من به عنوان یکی از خانواده های نسل ویندراش در حالی به اینجا مهاجرت کرده و سوگند وفاداری به ملکه انگلیس خوردند که بعد فهمیدند این کشور از آنها متنفر است.»

«نسل ویندراش» اشاره به هزاران مهاجری دارد که در فاصله سالهای ۱۹۴۸ تا ۱۹۷۳ از کشورهای کارائیب با کشتی مشهور «ایمپایر ویندراش» به بریتانیا آمده و در مشاغل کم درآمد و کارگری که برای بازسازی بریتانیای بعد از جنگ جهانی دوم نقشی ضروری داشتند کار کردند. بریتانیا در آن زمان درگیر کمبود جدی نیروی کار بود.

دیون دوسارد که روی صورتش شعار مشهور «پادشاه من نیست» را نوشته است، گفت:‌ «من به سلطنت معتقد نیستم. ما قرار است با هم برابر باشیم اما در این نظام یک نفر صرفا به خاطر تولد اتفاقی بر ما حکومت می‌کند. »

او ادامه داد: «سخت بتوان از کسانی که این جنایات را نسبت به اجداد شما روا داشتند و از عذرخواهی کردن خودداری می‌کنند گذشت کرد.»

دوسارد تصریح می‌کند: «من به پادشاهی اعتقاد ندارم. من معتقد به اینکه حقی خدادادی برای یک پادشاه به منظور حکومت کردن بر ما قائل شویم نیستم. ما قرار است در یک کشور دموکراتیک زندگی کنیم. ما قرار است در حال حاضر که دنیا به هم ریخته است برابر باشیم. اینجا ما در بحران اقتصادی قرار داریم. مردم به سختی می‌توانند غذای بچه هایشان را تامین کنند. مردم نمی‌توانند در زمستان خانه‌هایشان را گرم کنند در حالی که بودجه عمومی که صرف این مراسم تاجگذاری شد می‌توانست خیلی از مشکلات این کشور را حل کند.»

«استفن ریگان»، یک معترض ضد سلطنت 39 ساله و اهل لیورپول گفت، این روایت که خاندان سلطنتی انگلیس محبوب مردم است درست نیست.

او بیان داشت: «در این کشور آرای مختلف درباره سلطنت وجود دارد. از نظر خیلی از مردم این نظام منسوخ است. اینها کسانی هستند که قدرت واقعی دارند و می‌توانند قوانین را وتو و لغو کنند. این قدرت واقعی است.»

دوسارد و ریگان شدیدا از این که «گراهام اسمیت»، رهبر گروه جمهوری در صبح روز برگزاری تظاهرات ضدسلطنتی در روز شنبه دستگیر شد نگران هستند.  به نوشته روزنامه «گاردین»، در روز برگزاری مراسم تاجگذاری پادشاه انگلیس، 52 معترض به اتهام «بر هم زدن نظم عمومی و آرامش و دسیسه چینی برای ایجاد اخلال عمومی پیرامون تاجگذاری» دستگیر شدند.

ریگان گفت: «رسانه‌های جریان اصلی نمی‌خواهند این روایت نادرست که همه ما موافق تاجگذاری هستیم مختل شود. این رسانه‌ها این روایت را به دست می‌دهند که همه ما در این کشور محافظه‌کاریم.»

پایان پیام

 

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول