به گزارش خبرگزاری فارس از رشت، رضا حسنپور امروز در جمع خبرنگاران با بیان اینکه گردشگری خوراک یا گردشگری غذایی را میتوان به عنوان یک پدیده اجتماعی است، اظهار کرد: گردشگری خورانی به طور معمول با یک بازدید کلی از مراحل و نحوه تهیه غذا همراه است که با جذب گردشگر به استان گیلان کمک میکند.
وی با اشاره به جزئیات گردشگری غذایی در استان گیلان گفت: آشنایی با انواع خوراکی و نوشیدنی، بررسی میکروبیولوژی مواد خوراکی، بازدید از مزارع کاشت و پرورش مواد گیاهی و گوشتی و نحوه عرضه آن به بازار از جمله جزئیات گردشگری غذایی در گیلان است.
سرپرست معاونت گردشگری اداره میراث فرهنگی استان گیلان با بیان اینکه ایجاد ارتباط میان مسیرها، مکان سنتی و غذای سنتی همیشه با توجه و استقبال خوبی رو به رو میشود، تصریح کرد: امروزه در بسیاری از مناطق جغرافیایی تلاش میشود تا با حفظ آثار و بافت سنتی و مرتبط کردن آن با فرهنگ غذایی، به جذب گردشگران خوراک کمک شود.
حسنپور از شناسایی ۴۰۰ نوع تنوع خوراک در استان گیلان خبر داد و گفت: در استان گیلان با تنوع خوراک به حدود ۴۰۰ نوع شناسایی شده، اولین ثبت جهانی خلاق خوراک شهر رشت، ۳۰ غذا ثبت ملی شده، ۲۰ خوراک در مرحله ثبت استعداد بالایی در زمینه گردشگری خوراک دارد.
وی با اشاره به شناسایی ۳۰محور و مسیر گردشگری در استان گیلان بیان کرد: ۳۰ محور و مسیر گردشگری در گیلان شناسایی و مسیرهای دیگری نیز در دست بررسی است که در این مسیرها رستورانها، امکانات خدماتی رفاهی و اقامتی بصورت کامل مشخص میگردد.
به گفته سرپرست معاونت گردشگری اداره میراث فرهنگی استان گیلان حراج سفر زمستانی به مدت یک ماه در گیلانبهمنظور رونق سفر و بهرهمندی عموم از خدمات سفر و ایجاد نشاط عمومی به مدت یک ماه در استان گیلان طی هماهنگی با تعدادی از تاسیسات اقامتی، خدمات اقامت با تخفیف تا ۳۰ درصد ارائه میشود.
پایان پیام/۳۳۸۹