اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  مرکزی

استاد دانشگاه فرهنگیان: با تعطیلی مدارس دانش آموزان را در قربانگاه گوشی­‌های هوشمند ذبح نکنیم

مدرس دانشگاه فرهنگیان اراک می‌گوید: قرار بود مدارس آخرین جایی باشند که تعطیل می­‌شوند ولی در آلودگی هوای اراک و شهر­های صنعتی، مدارس بی­‌دفاع و دانش‌­آموزان بی‌­پناه در قربانگاه گوشی­‌های هوشمند ذبح می‌­شوند.

استاد دانشگاه فرهنگیان: با تعطیلی مدارس دانش آموزان را در قربانگاه گوشی­‌های هوشمند ذبح نکنیم

خبرگزاری فارس ـ‌اراک؛ دو هفته‌­ای است که آلودگی هوا در شهر اراک به شدت افزایش پیدا کرده و شاخص آلودگی به حدی رسیده است که کمیته اضطرار آلودگی هوا مجبور به تعطیلی مدارس شده است، اگر چه آموزش‌­ها در مدارس در فضای شاد انجام می­‌شود ولی تجربه سال­های گذشته نشان داد که کیفیت آموزش در حد مطلوبی نیست و دانش­‌آموزان خیلی آموزش‌­های مجازی را جدی نمی‌گیرند و علاوه بر سهل‌­انگاری و عدم تلاش در اینگونه آموزش­‌ها، آسیب‌­های روحی، روانی و اعتیاد به اینترنت و شبکه‌­های اجتماعی و بازی‌­های رایانه­‌ای، نمونه‌­ای از مشکلاتی است که دوباره به سراغ دانش‌آموزان آمده و تربیت و آموزش را به بستر­های غیر­رسمی کشانده است.

استاد دانشگاه فرهنگیان اراک در خصوص تعطیلی مدارس و عواقب آن به خبرنگار فارس در اراک می‌گوید: افت تحصیلی و کسب رفتار نامطلوب دانش‌­آموزان از معایب آموزش‌­های مجازی است که در تعطیلی مدارس و آموزش‌­های غیر­حضوری  اتفاق می‌­افتد.

حسین معافی با بیان اینکه سرمای هوا، وارونگی  هوا و افزایش آلاینده­‌های زیست محیطی در روز­های آینده و زمستان در شهر­های صنعتی مانند اراک، ساوه و شازند ادامه‌­دار خواهد بود و نوید تعطیلی­‌های بیشتری می‌­دهد، می‌افزاید: این تعطیلی­‌ها دانش­‌آموزان را از تلاش جدی برای یادگیری و آموزش دور می­‌کند و همان آسیب­‌های گذشته در همه حوزه­‌ها دوباره تکرار می­‌شوند و این امر مطلوب خانواده‌­ها، مدارس و سیستم آموزش کشور نیست.

قرار بود مدارس آخرین جایی باشند که تعطیل می­‌شوند

وی تصریح می‌کند: قرار بود مدارس آخرین جایی باشند که تعطیل می­‌شوند ولی در آلودگی هوای اراک و شهر­های صنعتی، مدارس بی­‌دفاع و دانش‌­آموزان بی‌­پناه در قربانگاه گوشی­‌های هوشمند ذبح می‌­شوند.

فعال فرهنگی استان مرکزی بیان می‌کند: آمار دانش‌آموزانی که در دو ساله کرونا و به علت سختی و نبود ابزار و گوشی‌های هوشمند و زیر ساخت­‌های لازم آموزش مجازی، ترک تحصیل کردند یا از حضور در مدرسه و کلاس درس بازمانده‌اند، آن قدر بالا رفته که باید فکر اساسی برای این موضوع مهم شود و اگر مواجه‌ه­ای نزدیک با دانش‌­آموزان مدارس عادی دولتی پسا­کرونا داشته باشیم عمق فاجعه افت تحصیلی دانش‌­آموزان برایمان ملموس­‌تر خواهد بود.

چهار چرخ املا و انشاء و درک مطلب دانش‌­آموزان پنچر است

معافی می‌گوید: اگر دانش آموزان دوره متوسطه اول در چهار عمل اصلی مشکل دارند، چهار چرخ املا و انشاء و درک مطلب دانش‌­آموزان متوسطه دوم پنچر بوده و غلط­‌های فاحش املایی و انشایی حتی بین دانش­‌آموزان پایه دوازدهم علوم انسانی غیرقابل اغماض است.

وی پیگیری کاهش آلاینده‌­ها در سطح استان را درخواست جدی مردم و خانواده­‌ها از مسئولین استانی دانسته و ادامه می‌دهد: متأسفانه تا کنون اقدامات عملیاتی صورت نگرفته است، خواسته دیگر مردم، اولیاء دانش‌­آموزان و مدیران مدارس از مسئولین آموزش و پرورش استان حضور نماینده‌­ای قوی در کمیته اضطرار آلودگی هوای اراک است تا از اهداف آموزش و پرورش در این کمیته دفاع نماید و خیلی به راحتی تن به تعطیلی مدارس ندهند.

تکرار همان وضعیت قبول شدن پفکی و حبابی در دوران کرونا 

استاد دانشگاه فرهنگیان اراک اظهار می‌کند: «قاطبه دانش‌­آموزان و اولیای آنان در رؤیای مجازی شدن امتحانات دی ماه و تکرار همان وضعیت قبول شدن پفکی و حبابی در دوران کرونا به استقبال کلاس­‌های غیرحضوری می‌­روند !» و این به شدت نگران کننده است.

معافی می‌گوید: با توجه به اینکه دی ماه فصل امتحانات مدارس در دوره  اول و دوم متوسطه است و مدارس به واسطه امتحانات از 10 الی 22 دیماه تعطیل می­‌باشند و دانش­‌آموزان فقط برای آزمون در مدرسه حاضر می‌­شوند، در خواست بعدی این است که حداقل در این دو هفته، مدارس متوسطه اول و دوم در صورت افزایش آلاینده‌­ها، تعطیل نشوند؛ زیرا تعطیلی در روز­های آزمون باعث به تعویق افتادن و طولانی شدن فصل امتحانات می­‌شود که هم اضطراب و استرس دانش­‌آموزان و خانواده‌­ها را افزایش می‌دهد و هم از زمان­های لازم برای آموزش در مدارس کاسته می شود که تبعات خود را به دنبال دارد.

به گفته وی دانش‌آموزان در روز­های آزمون به واسطه تعطیل بودن کلاس­های درس، زمان کمی در مدرسه سپری می­‌کنند و می‌­توانند با زدن ماسک خود را از آلودگی هوا مصون دارند.

پایان پیام/ 

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول