اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

زندگی  /  آداب زندگی

خبر خوب| گندم برای مردم/ اذان دانشجویان برای دعوت به آزادی زندانیان

الحق که خدای عاشقی داریم و این خوبترین خبرخوب دنیاست .او که مخلوقش را حتی اگر قطره‌ای باران باشد، بی‌هدف و بی‌سرانجام رها نمی‌کند. از این گذشته، فکر کنید خدایی که برای هر قطره از میلیاردها میلیارد قطره‌بارانش، فرشته‌ای می‌گمارد تا آن را همراهی کند و به محل تعیین‌شدهٔ خودش برساند، برای مایی که اشرف مخلوقاتش هستیم چه تدارک‌ها که ندیده...

خبر خوب| گندم برای مردم/ اذان دانشجویان برای دعوت به آزادی زندانیان

گروه خبرخوب: از پنجره نگاهی به بیرون بیندازید. نه فقط ما، که آسمان شهرهایمان هم دلشان لک زده برای یک باران درست و حسابی. ای کاش ببارد و خلاص‌مان کند از این آلودگی نفس‌گیر. راستی گفتم باران... اگر بدانید چه آیات و روایات لطیف و شاعرانه‌ای دربارهٔ باران داریم!

روایتی دلچسبی از حضرت محمد صلی‌الله علیه و آله و سلم هست که دربارهٔ آیهٔ «و از آسمان آبی فرود آورد» می‌فرمایند منظور از این آیه این است که خداوند از آسمان باران فرو می‌فرستد و با هر قطره باران، فرشته‌ای پایین می‌آید و آن قطره را در جایی که خداوند به او دستور داده، قرار می‌دهد.

الحق که خدای عاشقی داریم؛ مخلوقش را حتی اگر قطره‌ای باران باشد، بی‌هدف و بی‌سرانجام رها نمی‌کند. از این گذشته، فکر کنید خدایی که برای هر قطره از میلیاردها میلیارد قطره‌ بارانش، فرشته‌ای می‌گمارد تا آن را همراهی کند و به محل تعیین‌شدهٔ خودش برساند، برای مایی که اشرف مخلوقاتش هستیم چه تدارک‌ها که ندیده...

بی‌انصافی نیست در دنیایی که چنین خدایی با این میزان دقت و حکمت ساخته و پرداخته، از لفظ شانس و تصادف استفاده کنیم؟

با این حس خوشایند به پروردگاری که حال خوب را برای تک‌تک‌مان می‌خواهد، بیایید به سراغ بستهٔ خبر خوب امروز برویم.

 

صرفه‌جویی سالانه دو و نیم میلیون تن گندم با طرح کارتخوان نانوایی

خبر کوتاه بود و مسرت‌بخش! اصلاً هر قدمی که برای امنیت غذایی مردم برداشته شود، ما در صف اول تشویق‌کنندگان ایستاده کف می‌زنیم. از وقتی این کارت‌خوان‌های هوشمند مخصوص نانوایی‌ها راه‌اندازی شده، روزانه ۷ تا ۸ هزار تن آرد در کشور صرفه‌جویی می‌شود. یعنی سالانه بیش از ۲ و نیم میلیون تن گندم، که معلوم نیست پیش از این به اسم خانه‌های مردم، از کجا سر درمی‌آورده و سر کدام سفره می‌رفته!

خبردار شدید که ماجرا چه بود؟ دولت به آرد یارانه تخصیص می‌داد تا مردم با قیمت کمتری نان تهیه کنند. بعد عده‌ای بی‌انصاف، آرد یارانه‌ای را به قیمت آزاد می‌فروختند. آرد از کشور خارج می‌شد و با قیمت‌های بالاتر به کشورهای همسایه می‌رفت. حتی نانوایی‌هایی بودند که آرد یارانه‌ای می‌گرفتند، اما اساساً نانی نمی‌پختند. نانوایی‌هایی که تنها بر روی کاغذ وجود داشتند تا آرد یارانه‌ای بگیرند!

خبرهایی رسید از اینکه بعد از اجرای این طرح، قیمت آرد و نان در بعضی کشورهای همسایه بالا رفته و حتی آرد در این کشورها کمیاب شده. خداوکیلی خیلی زور دارد که به شهروندان خودت یارانه بدهی، بعد آرد یارانه‌ای سر از کشورهای دیگر دربیاورد. خدا را شکر که با این تدبیر، مصرف واقعی مردم مشخص شد و بقیه‌اش هم می‌ماند برای همین مردم.

در این روزگار، هیچ کشوری سر امنیتش با کسی شوخی ندارد. از امنیت اجتماعی گرفته تا امنیت غذایی!

 

این روستا بیکار ندارد!

خداوند دوست ندارد انسان سالم و توانمند، بی‌کار بچرخد. از قدیم گفته‌اند «مغز بی‌کار، کارگاه شیطان است.». چی زیباتر از اینکه در یک روستا، شهر یا کشور هیچ بیکاری نباشد؟

اسمش عباس‌آباد است. روستایی از توابع شهرستان نطنز در استان اصفهان که حمایت مسئولان و همت جوانان، آن را زنده کرد. آنها ۵۵ گلخانه در روستا راه انداخته‌اند و برای بیش از ۵۰۰ نفر به طور مستقیم و غیرمستقیم شغل ایجاد کرده‌اند.

اهالی این روستا و به ویژه جوانان، خشکسالی و کم‌آبی که روستا را تهدید می‌کرد به فرصت تبدیل کرده‌اند. روستا را تنها نگذاشتند تا به امید کار و پول، آوارهٔ شهرهای بزرگ اطراف شوند. تلاش کرده‌اند تا هم زادگاه‌شان را نجات دهند، هم خودشان را. آنها آستین‌ها را بالا زده‌اند و به کشت محصولات گلخانه‌ای، خصوصاً گل‌های زینتی روی آورده‌اند. به طوری که روستای عباس‌آباد، بزرگ‌ترین روستای تولیدکنندهٔ گل‌های زینتی و شاخه‌بریده در استان اصفهان است که سالانه حدود ۶ میلیون شاخه گل به بازار می‌فرستد.

اگر گشتی در گلخانه‌های عباس‌آباد بزنید، گل‌های داوودی، میخک، زنبوری، تاج‌خروسی، لویی، عروس ایرانی و لیسیانتوس را خواهید دید. راستی! اجازه بدهید یک خبر خوش دیگر هم دربارهٔ این روستا بدهیم. عباس‌آبادِ پربرکت و پر تب و تاب ما، امسال در تولید بذر گل‌های وارداتی خودکفا شد. ماشاءالله...

 

با هر بهانه‌ای زندانی مالی آزاد کنیم!

در این عنوان می‌خواهیم دو خبر خوب را برایتان تعریف کنیم. اصل موضوع آزاد کردن زندانیان بدهکار و غیربزهکار است. حالا هر کدام از بندگان خوب خدا و شهروندان شریف وطن، وسیله و بهانه‌ای برای این کار نیک پیدا می‌کنند.

مثلاً یک زرگر یزدی از مرجع تقلید خود اجازه گرفته و ۵۵ میلیون تومان از فریضهٔ خمس خود را به آزادی دو زندانی اختصاص داده که به خاطر ناتوانی مالی در پرداخت بدهی، در زندان به سر می‌بردند. یک بازی برد برد! هم خمسش را پرداخته، هم دو زندانی را آزاد کرده.

سه نفر از دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه هم به مناسبت جشن فارغ‌التحصیلی خود، پس‌اندازهایشان را روی هم گذاشته‌اند و با پرداخت ۲۵ میلیون تومان، رضایت شاکی یک زندانی مالی را گرفته‌اند. این زندانی از سال ۱۳۹۷ به خاطر ناتوانی در پرداخت بدهی و رد مال در زندان بود و با این اقدام زیبای دانشجویان به آغوش خانواده بازگشت.

شهید بهشتی گفته بودند «دانشجو مؤذن جامعه است. اگر خواب بماند، نماز امت قضا می‌شود.». حالا در همین روزهایی که گاهی اخبار ناخوشایندی از بعضی دانشگاه‌ها به گوش‌مان می‌رسد، این دانشجوها به زیبایی اذان گفته‌اند و همهٔ ما را به کاری خداپسندانه و انسان‌دوستانه فراخوانده‌اند.

 

ما را به باران، زنده و سیراب گردان

پاییز بدون باران مثل عید بدون عیدی است. ناقص و نچسب؛ گاهی هم مثل این روزهای ما هوایش از فرط آلودگی، خطرناک می‌شود. پس بیایید دعا کنیم خداوند باران رحمتش را بر ما بفرستد.

امام سجاد علیه‌السلام در طلب باران می‌فرمودند: «خدایا، ما را به باران، زنده و سیراب گردان. بارانی که... با آن زمین مرده را زنده کنی، و آنچه را از دست رفته است بازگردانی، و آنچه را روییدنی است برویانی، و روزی‌های مردم را وسعت دهی، از ابری انبوه و بر هم نشسته، خوشگوار، بی‌رنج و تعب، در همه جا سایه‌گستر، پر سر و صدا، اما نه آن‌گونه که بارانش به ویرانی انجامد و برقش فریب و نیرنگ باشد.». (دعای نوزدهم صحیفهٔ سجادیه)

دعای جامع و کامل یعنی همین! اصل حاجت را طلب می‌کنند، مزایایش را می‌شمارند، حتی شاعرانگی به خرج می‌دهند و به زیبایی ابر باران‌زا را توصیف می‌کنند: «انبوه و بر هم نشسته»، در نهایت هم می‌گویند خداوندا! لطفاً ابری که برای بارش باران می‌فرستی «بَرداً و سَلاما» باشد، سیل و ویرانی به بار نیاورد. مشقی هم نباشد! یعنی رعد و برق الکی نزند و خشک خشک بگذارد برود.

پس بیایید دعا کنیم. دعای طلب باران...

خوش خبر باشید!

و اما سخن پایانی، خبرهای خوبتان را در قالب دلخواه خود (عکس، متن، فیلم، صوت و…) تولید کنید و آن را با هشتگ #خبر_خوب در شبکه‌های اجتماعی منتشر کنید تا هم دیگران را در حال خوش خودتان شریک کنید و هم ما بتوانیم اخبار شما را بازنشر کنیم. اگر هم تمایل داشتید در هر یک از شبکه‌های اجتماعی که فعال هستید، خبرتان را از طریق اکانت khabar_khoub_iran@ یا شماره تلفن ۰۹۳۳۰۸۲۶۳۱۲ برای ما بفرستید. در این جشنواره فرقی نمی‌کند در ایتا و بله و روبیکا و گپ باشید یا در تلگرام و اینستاگرام و توییتر و واتساپ؛ مهم این است که سهمی در حال خوش اطرافیان‌تان داشته باشید.

منتظر خبرهای خوب شما هستیم. خوش‌خبر باشید.

پایان پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول