اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

مجله فارس پلاس  /  روایت روز

خط ویژه| روزنامه اعتماد: همه بازداشتی‌ها را آزاد و حجاب اجباری را لغو کنید/ پاک کردن ردپای «تجزیه‌طلبان» توسط عناصر موسوم به ملی - مذهبی

پس از آنکه شبکه ضدایرانی اینترنشنال سعودی، از سوی کشورمان شبکه‌ای تروریست نامیده شد؛ آیا نباید با رسانه‌هایی که در داخل ادعاهای این شبکه تروریست را تکرار می‌کنند برخورد شود؟! چرا با شعبه‌های داخلی اینترنشنال سعودی برخورد نمی‌شود؟!

خط ویژه| روزنامه اعتماد: همه بازداشتی‌ها را آزاد و حجاب اجباری را لغو کنید/ پاک کردن ردپای «تجزیه‌طلبان» توسط عناصر موسوم به ملی - مذهبی

گروه ویژه فارس: خط ویژه، رصدی است روزانه از لابه‌لای روزنامه‌های داخلی و عملیات رسانه‌ای پایگاه‌های خبری رسانه‌های ضد انقلاب، در این رصد  برآنیم که بتوانیم خطوط مشترک میان بعضی از رسانه‌های داخلی و ضد انقلاب را بررسی و تحلیل کنیم.

*******

روزنامه اعتماد: همه بازداشتی ها را آزاد و حجاب اجباری را لغو کنید

«اسماعیل گرامی مقدم» از فعالین فتنه ۸۸ اخیرا در یادداشتی در روزنامه اعتماد با عنوان «مراحل تن دادن به مطالبات معترضان» نوشته است:«این روزها وارد سومین ماه ورود به اعتراضاتی می‌شویم که نخستین‌بار در اثر اقدامی تند علیه مهسا امینی یکی از دختران این سرزمین ایجاد شد و به صورت مستمر تداوم داشته است... اعتراضات امروز پس از عبور از برهه‌های گوناگون به مرحله انتظار فروپاشی ذهنی رسیده است. در تئوری‌های سیاسی به حاکمان توصیه شده قبل از رسیدن جامعه به مرحله انتظار فروپاشی ذهنی، مطالبات مردم را پاسخ دهند و به درک مشترکی با جامعه برسند. اما اگر حاکمیتی به این بایدها توجه نکرد و جامعه به مرحله انتظار فروپاشی ذهنی رسید چه باید بکند؟».

این فعال اصلاح طلب در ادامه نوشت: «اما این تصمیمات چه مواردی را باید شامل شود: پایان دادن به حجاب اجباری...آزادی زندانیان و اعلام عفو عمومی... دلجویی از مردم، آسیب‌دیدگان، معترضان و خانواده‌های کشته‌شدگان....حل پرونده هسته‌ای»

موارد مطرح شده توسط این روزنامه اصلاح طلب کاملا در راستای عملیات روانی و خط خبری رسانه هایی از جمله اینترنشنال سعودی و بی بی سی فارسی است. از نگاه روزنامه اعتماد، اصلا چیزی به نام آشوبگر وجود ندارد. بر همین اساس افرادی که طلبه بسیجی را شکنجه کرده و به شهادت رسانده اند، بی گناه هستند! افرادی که مأمور پلیس را آتش زده اند هم ظاهرا بی گناه هستند! پاره کردن گلوی جوانان غیور مدافع امنیت با چاقو هم گویا هیچ اشکالی ندارد!

در هفته های اخیر آشوبگران اقداماتی را انجام دادند که کاملا مشابه اقدامات منافقین در سال 60 بوده است. با اینحال برخی رسانه ها در داخل همصدا با رسانه های معاند نه تنها این قبیل اقدامات جنایتکارانه را محکوم نکرده، بلکه از آن دفاع می کنند!

پیش از این شبکه ضدایرانی اینترنشنال سعودی، از سوی مراجع قضایی کشورمان شبکه ای تروریستی نامیده شد؛ سوال اینجاست که آیا نباید با رسانه هایی که در داخل ادعاهای این شبکه تروریستی را تکرار می کنند برخورد شود؟! چرا با شعبه های داخلی اینترنشنال سعودی برخورد نمی شود؟!

پاک کردن ردپای «تجزیه طلبان» توسط عناصر موسوم به ملی- مذهبی

«احسان هوشمند» از عناصر موسوم به ملی-مذهبی و از بازداشت شدگان فتنه ۸۸  در مصاحبه با روزنامه هم میهن گفته است:«بر مبنای شواهد و مستندات میدانی فراوان می‌توان گفت که اعتراضات موجود هیچ‌گونه نشانه‌ای که به‌صورت مشهود و با عدد و رقم به ما نشان بدهد، معترضان یا بخشی از معترضان جدایی‌طلب‌ و تجزیه‌طلب‌ هستند، یا شعارهای جدایی‌طلبانه سر داده‌اند، وجود ندارد. این دست از ادعاها کاملاً نادرست است. داده‌های موجود کاملاً نشان می‌دهد که یک اعتراض عمومی و با رویکرد ملی شکل گرفته است؛ مگر چند استثنای جزئی و موردی که مشخص نیست با تحریک چه جریانی قصد بهره‌برداری یا تغییر مسیر اعتراضات را داشتند.»

برخلاف ادعای این فعال اصلاح طلب، یکی از بخش های اصلی آشوب های اخیر، تمرکز بر گسل های قومیتی بوده است. بر همین اساس دشمن ابتدا بر کردستان تمرکز کرد، سپس بر سیستان و بلوچستان متمرکز شد. در ادامه رسانه های دشمن سراغ اردبیل رفتند و در ادامه این پروژه مخرب و ضدایرانی، بر خوزستان تمرکز شد.

در همین رابطه برخی عناصر تروریستی و تجزیه طلب با سوءاستفاده از ناآرامی ها در داخل کشور فعال شدند. در خارج از کشور نیز تقریبا در تمامی تجمعات عناصر ضدانقلاب و برانداز، پرچم گروهک های تجزیه طلب مشاهده شده است.

لازم به ذکر است که این فعال منتسب به طیف ملی-مذهبی و از بازداشتی های فتنه ۸۸ در دی ماه سال گذشته در یادداشتی در روزنامه شرق نوشته بود:«شواهد موجود همچنان نشان می‌دهد به‌زودی نمی‌توان انتظار تغییر مشهود و فوری، اثرگذار و فراگیر در شرایط اقتصادی کشور داشت...بی‌برنامگی، کمبود نقدینگی دولت، محدودیت درآمدهای کشور، در آستانه ورشکستگی‌بودن بخشی از مؤسسات اقتصادی و معدنی و صنعتی و به‌ارث‌رسیدن مسائل مزمن گذشته، هزینه‌های رو به افزایش نهادهای دولتی و... ازجمله عواملی است که نشانگر پیچیدگی مسائل جاری کشور و ناتوانی مسئولان در بازکردن گره‌های درهم‌تنیده اقتصادی کشور است.»

وی در ادامه نوشته بود:«در این شرایط دشوار که بخشی از جامعه ایران به‌ دلیل شرایط عینی و مادی و شرایط روانی و ذهنی درجاتی از نارضایتی را تجربه می‌کند، آموزش و توجیه جدی و حتی ملزم‌سازی نیروهای انتظامی برای برخورد قانونی و آرام با اتفاقات پیش‌روی... آزادی زندانیان و تجدیدنظر عملی در برخی روندهای قضائی و امنیتی و نیز گشودگی در فضای رسانه‌ای داخلی...می‌تواند تا حد زیادی در آرام‌کردن جامعه اثرگذار باشد».

پایان پیام/ ت 5

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول