آیت‌الله نیازی: برخورد قاطع با عاملان و صحنه گردانان جنایت اخیر صورت گیرد

آیت الله هاشم نیازی نماینده مردم لرستان در مجلس خبرگان رهبری در پیامی حادثه تروریستی شیراز را محکوم کرد و خواستار برخورد قاطع با عوامل آن شد.
به گزارش خبرگزاری فارس از خرم‌آباد، آیت الله هاشم نیازی نماینده مردم لرستان در مجلس خبرگان رهبری در پیامی حادثه تروریستی شیراز را محکوم کرد و خواستار برخورد قاطع با عوامل آن شد. متن این بیانیه به شرح زیر است؛ بسم‌الله الرحمن الرحیم وَ لا تَحْسَبَنَّ الَّذِینَ قُتِلُوا فِی سَبِیلِ اللَّهِ أَمْواتاً بَلْ أَحْیاءٌ عِنْدَ رَبِّهِمْ یُرْزَقُونَ‌ (آل عمران /١۶٩) بار دیگر دست دشمنان قسم خورده اسلام و مسلمانان از آستین عمال فریب خورده و جاهل آنها بیرون آمد و ده ها نفر از زائران بی گناه حرم مطهر حضرت احمدبن موسی کاظم شاهچراغ علیه السلام را در هنگام اقامه نماز و زیارت و راز و نیاز با خدا، شهید و مجروح کرده و حرمت حریم مطهر فرزند رسول خدا صلی الله علیه و آله را هتک و دل همه‌ی ما را اندوهگین نمودند. دنباله های این فریب خوردگان و جانیانِ سنگدل، در آشوب‌های اخیر هم چهار نفر از حافظان امنیت و اهالی لرستان را در نقاط مختلف کشور بطور ناجوانمردانه ای به شهادت رساندند. بدون شک عذاب الهی و آتش غضب خداوند جبار دامن آنها را در دنیا و آخرت خواهد گرفت. اینجانب ضمن عرض تسلیت به محضر رهبر معظم انقلاب مدظله‌العالی و ملت داغدار ایران و لرستان و بخصوص به بازماندگان شهدای مذکور و آرزوی سلامتی و عافیت برای مجروحان، از مسئولین ذیربط خواهان برخورد قاطع با عاملان داخلی و خارجی و صحنه گردانان جنایات اخیر می باشم.
وَسَیَعْلَمُ الَّذِینَ ظَلَمُوا أَیَّ مُنْقَلَبٍ یَنْقَلِبُونَ والسلام علی عبادالله الصالحین هاشم نیازی نماینده مردم‌ شریف استان لرستان در مجلس خبرگان رهبری آبان ماه ١۴٠١ هجری قمری انتهای پیام/
آیت الله هاشم نیازی
00:03 - 7 آبان 1401

2 بازنشر
86 بازدید



1 پاسخ