اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  کرمان

تشنگی در گرمای قلعه‌گنج؛ طرح آبرسانی روستای محروم نمگاز بلاتکلیف ماند

روستای نمگاز از توابع شهرستان قلعه‌گنج در نقطه محرومی از استان کرمان واقع شده است که اهالی آن چندین دهه حسرت آب آشامیدنی سالم بر دل دارند و اکنون در پی بی‌آبی، مهاجرت را بر ماندن و انتظار کشیدن ترجیح دادند.

تشنگی در گرمای  قلعه‌گنج؛ طرح آبرسانی روستای محروم نمگاز بلاتکلیف ماند

به گزارش خبرگزاری فارس از قلعه‌گنج، نمگاز، روستایی از توابع بخش چاه‌دادخدا شهرستان قلعه‌گنج در استان کرمان است که بیش از ۵۰۰ نفر جمعیت دارد.

سال گذشته در حالی که اهالی روستای نمگاز روزگارشان را چند دهه بدون آب شرب سالم و لوله‌کشی سر می‌کردند، بنیاد علوی با آوردن لوله‌ جهت آبرسانی و با حفر کانال، نور امیدی در دل‌شان تاباند و خوشحال از اینکه بالاخره آنها هم از آب آشامیدنی سالم بهره‌مند شده و سختی‌های چند دهه به فراموشی سپرده خواهد شد.

اما پس از گذشت یک سال از حفر کانال و تأمین لوله، وعده آبرسانی محقق نشد و لوله‌ها، رها شده و کانال‌های حفرشده نیز پر شدند.

یکی از اهالی روستا می‌گوید: روزهای اول که لوله‌ها وارد روستا شد و عملیات حفاری با یک دستگاه بیل مکانیکی در حال انجام بود، مردم خودجوش بدون دریافت یک ریال دستمزد برای تسریع در اجرای پروژه به میدان آمدند، اما یک سال گذشت و پروژه رها شده و از مسؤولان می‌خواهیم به فریاد مردم مظلوم و رنج‌دیده این منطقه برسند و نگذارند حسرت آب شرب سالم بر دل‌شان بماند.

مهاجرت اهالی روستا به‌دلیل نبود آب شرب

امیر رضایی دهیار روستای نمگاز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس اظهار کرد: متاسفانه در روستای نمگاز مردم به‌دلیل نبود آب شرب در حال مهاجرت هستند.

 وی افزود: بارها به اداره آب و فاضلاب مراجعه کرده‌ایم و در جواب، نبود اعتبار را مطرح می‌کنند و عنوان می‌کنند بنیاد علوی باید پروژه را تکمیل کند.

دهیار روستای نمگاز تصریح کرد: از مسؤولان استان درخواست داریم برای رفع این مشکل و روشن شدن تکلیف آبرسانی به این منطقه، نگاه ویژه‌ای داشته باشند و نگذارند اهالی، منطقه آبا و اجدادی خود را رها کنند و روستا خالی از سکنه شود.

سید حسام‌الدین حسینی نماینده اسبق بنیادعلوی در قلعه‌گنج نیز طی گفت‌وگویی جهادی بودن پروژه را مطرح می‌کند و از اینکه پروژه پیمانکاری نیست، سخن به‌میان می‌آورد.  که این جمله بدین معناست که کار همان‌گونه که جهادی شروع شده باید به‌صورت جهادی تکمیل شود.

انتظار می‌رود بنیاد علوی یا شرکت آبفا برای تعیین‌تکلیف پروژه‌ای که شروع شده و نور امید در دل مردم این روستا تابانده، اقدام کنند و از مسؤولیتی که دارند شانه خالی نکنند تا آروزی دیرینه مردم این دیار برآورده شود.

گزارش از محمدرضا محمدی

انتهای پیام/۳۷۶۳/ب

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول